Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

2 kasik undan yaptim canim ve hepsini ben yedim L llally
ne diyelim bir kerede bişey olmaz ya. yedikten sonra hemen spor hereketleri yap en azından bir kısmı vücuda işlemeden gitmiş olur. ben oğlumun doğumgününde pastayı yedim hemen bisiklete çıktım :) annem çok komiksin dedi güldü bile bana :)

Canım hamileyken şeker midemi bulandırdı 36 hafta tatlı şeker hatta şekeri yüksek meyve bile yemedim lohusayken bile. Vücut unutmamış demekki saldırasım geliyor tutuyorum kendimi.2 tur şekersiz yaptım son aylarda birini 19. Gün diğerini 10. Gün bozdum. Zaten sorun şekerden çok hamur işi bende malesef. Şimdi tekrar başlayacağım ay başında şekersize inş.

Yaaa içim eridi maşallah. Kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmiş
( söylemesi ayıp geçen eşim de baya farketmiş dedi detay incelemesinde )

Selam kızlar
Sabah menemen ve ananas
1/2 sandviç ekmeği
Ara: bir tane sigara böreği (dün yemedim bugün yedim dayanamadım)
Ara: sade Türk kahvesi
Şimdi öğle akşam yemeği hazırlamaya başlayacağım
Dünden mercimek çorbası ve pilav var. Eşim üç parça biftek almış ama ben daha önce hiç pişirmedim onu sertleşmeden pğşirebilirim inşallah. Bahçe marulları var kocaman da salata yapacağım. Akşam 18:30 gibi son öğünü dut ile yapmayı planlıyorum çünkü gene bahçeye gideceğiz arkadaşla.
Orası iyi oluyor bir saate yakın yürüyüyoruz dönüş de öyle oluyor. Bebek arabası yavaşlatsa da yürüyüş yürüyüştür

Kunefenin unutulma imkank war mi sorarim size

Yaaa içim eridi maşallah. Kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmiş
( söylemesi ayıp geçen eşim de baya farketmiş dedi detay incelemesinde ☺)
yengeç burcu işte. iltifat etmesini sever. çok detaycıdır. 4 yaşında şu anda ama çok önceden beri böyledir oğlum :) bir o kadar alıngan mıymıy herşeye çabuk küsen biri :) kendime evde giymek için mor lile renklerle bluzlar almıştım onları bile ilk kez giydiğimde tepkisi: aaaaaaaaaa anne ben seni beğendim çok güzel omuşşun

saçımı sarı yapsam eşim kesin fark etmez. arada diyorum şu çocuktan bir kaç şey öğrenmeye bak diye o kadar dikkatsiz eşim.

oğlum gözümdeki rimeli bile fark ediyor anne suyatına ne oldu diyor :)

aksam yemegim 1.5 tabak nohut oldu. canim.cok tatli istedigi icin 3 tane hurma yedim. arada da maalesef 5 6 tane cips kacamagim.oldu. yarin regl olcam o yuzden galiba bugun durduramiyorum kendimi

Karantina iyiydi kizlar. Gezmelere baslayinca ben yemeye de basladim. yedigimin farkindayim en azindan bu bile benim icin iyi. Bugun yediklerim
Kahvalti
1 yumurta
1d.peynir
2d.ekmek
Domates salatalik
1cay k.tahin pekmez

Ara 3kayisi 10badem 2ceviz

Oglen ikindi aksam burada. Uzin bir oturmaya gittim oturdukca yendi tabii
2k.tavuklu bezelye
3sarma borek
1d.kek
5kasik makarna salatasi
10adet yaprak sarmasi
2top dondurma.
Diuetisyene her gun liste atiyorum. Bugunkuleri kesinlikle atamam:))zaten 62yi gordum ya bu haftayi kafamda koruma diye programlamisim. Biraz tadini cikariyim sonra ikinci 5kiloyi vermeye niyetlenecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…