Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Evet canin cokniyi rusunup karar vermem lazim butun bunlari

Sabah kahvaltımı çok kuvvetli yaptım ama akşam yemeğimi en geç 17 de yapicam ve çok az yicem inşallah ....

Bu arada karnım gitse belim incelse harika olur totom az büyük kalsin

Sabah ebru sallinin süper karın videosunun ilk 16 dk sini yapabildim oda yarım yamalak pilates ipim annemde kalmış dışarı çıkınca almam gerek...birde sabah Leslie 3 mil yaptım artık Leslie 3 mil ardından yapabildiğim kadar pilates, herşey bu göbek gitsin diye :)

Cok kuvvetli kahvaltinin icerigini merakla bekliyoruz

ÇOk güzel demişsin annelik çalışsan da çalışmasan da hep vicdan muhasebesi bugün hep 6 da işe başlıcam düşüncesi vardı bu yazını okuyunca kendimi saha iyi hissettim .

Ya iste aksam ne kadar halim.kalir onu dusunuyorum tum gun yorulup 1-2 saat vakit gecirip yatmak bide tum gun annem ya da bakidi onla vakit geciricek her anini o yasayacak onlari dusunuyorum kafam cok karisik
Ben de bu hissettiklerini ilk çocuğumda hissettim işe başlamak istemiyor hep kızımşa olmak istiyordum ama mecbur başladım.ilk günler zor geçti sonra rahattı . Şimdi ilkine göre daha rahatım .

08:00 Leslie 3 mil yapıldı, ebru şallı süper karın videosu ilk 16 dk si yapıldı.

1 YK sirke, bir incir, 1 kayısı , yarım şeftali

12:30 kahvaltı: 2 buçuk dilim kızarmış köy ekmeği 27 adet yeşil zeytin, 3 tatlı kaşığı çilek reçeli, 2 tatlı kaşığı sürmelik çikolata, 1 dilim Ezine peyniri, 1 bardak kiraz sapı çayı

18:00 akşam yemeği: 2 köfte, bir kase yoğurt, 25 adet küçük yaprak sarması , bir lokmalık albeni , kiraz sapı çayı

Vurdu gol oldu gozumuzun merakla bekledigi meshur koy ekmegi sahalara donerken zeytinler 27 ye yukseldi yeni transferimiz de nutella oldu

Sen gecmissindir benim vucudum bu hafta direndi.
Ay bi regl oldum ödemden kilom hiç değişmiyor. Yarını merakla bekliyorum.
Evet canin cokniyi rusunup karar vermem lazim butun bunlari
sen yaparsın merak etme. Sadece annelik iç sesini dinle. Hep Çocuğunla kalmalısın Diyen dış sesleri kapat. Kendini dinle. Nasıl mutlu olacaksın ona bak.
ÇOk güzel demişsin annelik çalışsan da çalışmasan da hep vicdan muhasebesi bugün hep 6 da işe başlıcam düşüncesi vardı bu yazını okuyunca kendimi saha iyi hissettim .
Kendini iyi hissetmene sevindim. Vicdan azabı çekersek mutsuz oluruz ailemizde mutsuz olur. Bazen bazı şeyleri sırf kendimizi düşünerek yapmalıyız. Mutlu kadın=mutlu aile
6 aylıkken mi başlayacaksın?

Vermedin mi bugune kadar cumadan beri?

Sabah;

Yulafli omlet
4 siyah 4 yesil zeytin
Yarim salatalik
2 ceri domates
Misket peynir

Ogle;

Patlican corbasi
Borulce salatasi

Ara;

3 top dondurma

Aksam;

Lazanya
Mor lahanali yogurt

Spor;

Hiphop tabata
Chloe ting lower body workout
1 saat acik alanda tempolu yuruyus

Bunca spora diyete ragmen bu hafta kilo veremedim sanirim

Kahvalti
2kasik yulaf
1cay b.sut
9badem
1kasik kuru uzum
1k.kayisi

3hurma 3ceviz kahve

150gr. Antrikot
Salata 1d.ekmek

1b.sut 4kare bitter 2kurabiye

2d.ekmek 2d.peynir 7adet sulukofte topu

15kiraz

Tartida vermesen de baya incelmissindir eminim. Ben de bu hafta aldim kesin. Ama bu hafta dinlenecektim zaten. Alsam da onemli degil.yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…