Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

canim tam olarak neleri kestin seker icin ben ekmek makarna pilav skestjm am mycverde un vardi mesela yedim
kaç kaşık undan yaptın mücveri. Her bir dilime 1 çay kaşığı kadar denk geliyordur grama böldüğünde bence. çok sık olmayacak şekilde 2 tane yemekten bişey olmaz bence. 2 tane mücvere 2 çay kaşığı kadar denk gelmiştir. koyduğun unu yaptığın beze bazında böldüğünde çok değil.

Bugün ki menüm;

Sabah 09.00 aç karna kahve 15 dk sonra 1 dilim etimek, 2 tane tel peynir, 1 çeri domates, 1 salatalık

14.00 1 kepçe şehriye çorbası, İzmir köfte (2 tane köfte, 2 tane patates alırım) 1 dolu kase gavurdağı salata

16.00 1 sade Türk kahvesi, 1 tablet bitter çikolata eşliğinde içerim. 1 tane de üzerine missss gibi havuç

Akşam eve gidince eşimle cevizli kuru üzümlü yulaf ezmesi yoğurtlu

30 dk eliptik (150 kalori yakmış olurum yine) duşumu aldıktan sonra da oğlumla biraz kitap çalışması yaparız.

Anne hadi bisikete bin müzik açcam ben de dans etcem diyerek beni her akşam spora kendisi davet ediyor :) bir de bana dün akşam anne sen çok güzesin ben seni beyeniyooom dedi. eşimle aramızdaki konuşmalara denk geldiği için sporu neden yaptığımı anlıyor artık :) yavrum benim.

Bu kadar havuc hastasi da bir seni gordum

Nerde bu millet yaaaa. Yiyorsaniz da gelin dogru yolu yine bulursunuz
Ben dün o kadar yoğun bir gün geçirdim ki akşam 8 buçukta sızmışım. Birde ayağımı burktum şişti falan bir kaç gün yürüyüş falan yok yani
Emziren anneler ayda 5 kilo verebilir.
Nerrdeeee doğumdan sonraki ilk hafta 10 kilo verdim. Doktor bile oo çok iyi dedi. Allahım dedim bir 10 kilo daha gitsin önümüzdeki hafta. Kabul olmamış olacak ki duam burdayım

Gecmis olsun.

Zaten verilecek kiloyu soyledim. Yoksaaa ayda 5 kilo versem opup basimin ustune koyup simdiye kilolardan kurtulacaktim...

çok geçmiş olsun.

9:15te kalktim
10:15 spora basladim. Bir saat spor yaptim. Tüm vucut yag yakma sonra karin egzersizleri sonra da basen eritme egzersizleri yaptim

Daha kahvalti yapmadim. Arastirdim biraz aç karnina spor yapip spordan sonra hemen yemek yememek yag yaktiriyormus.

Bundan sonra sporumu sabah ac karnina yapacagim. Kendimi ıyi hissediyorum ayilip bayılmadim

Ebru sallinin basen eritme hareketlerini yaptim. Kisa ama agridan kivrandiriyor

Kahvaltimi 10.30 da yaptim
3 kepce kadar kabakli mercimek corbasi.
1 dilim ekmek
2 zeytin
dereotu maydanoz

Ara ogun olarak 3 gibi muz ve 1 tk tahin yiyecegim..

Aksamda en gec 18.00 da
1 tabak nohut yemegi ve
1 kase dolusu gavurdag salatasi (burda gorunce canim cekti)

Selam kizlar artik sadece popo ve karin calisiyorum. Bir gun popo bir gun ara bir gun karin seklinde gidiyor. Yine 30 dk spor ama duzenli spor mottosuyla gidiyorum.Bebisle zaten her gun parka ya da sahile.gidiyoruz yuruyusumu orda yapiyorum. Videolari atayim yararlanmak isteyen arkadaslar icin. Herkese kolay gele
Popo/basen:

Karin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…