Tartida vermesen de baya incelmissindir eminim. Ben de bu hafta aldim kesin. Ama bu hafta dinlenecektim zaten. Alsam da onemli degil.yola devam
Yaaa erimistir ama ki onlar :) şimdi jilian michael level 1 yaptım kesin erimistir :)Vurdu gol oldugozumuzun merakla bekledigi meshur koy ekmegi sahalara donerken zeytinler 27 ye yukseldi yeni transferimiz de nutella oldu
Abooo bu kaloriler gerçek miEki Görüntüle 2654449
Gunlere ev gezmelerine gitme niyeti olanlara hatirlatma.bir tabakta bir gunde almaniz gereken kaloriden cok daha fazlasi var
Yaaa erimistir ama ki onlar :) şimdi jilian michael level 1 yaptım kesin erimistir :)
aksma cozuttum offBen kahvaltiyi yeni yaptim. .
10.30 kirap sapi cayi
11.00 da bol biberli mantar sote.
2 3 dilkm patates salatasi
yarin bende bildirim yapcam ama bu hafta iyi kilo verdim gibi
Bende yazayım kilom hadi neyse fazla olsada napim ama karnım sanki hamile gibi duruyor nasıl gidecek bu karin yaw
temmuz 6 da başlıyorum az kaldı . 4 buçuk aylık olmuş oluyor . Mutlu kadın= mutlu aile kesinlikleAy bi regl oldum ödemden kilom hiç değişmiyor. Yarını merakla bekliyorum.
sen yaparsın merak etme. Sadece annelik iç sesini dinle. Hep Çocuğunla kalmalısın Diyen dış sesleri kapat. Kendini dinle. Nasıl mutlu olacaksın ona bak.
Kendini iyi hissetmene sevindim. Vicdan azabı çekersek mutsuz oluruz ailemizde mutsuz olur. Bazen bazı şeyleri sırf kendimizi düşünerek yapmalıyız. Mutlu kadın=mutlu aile
6 aylıkken mi başlayacaksın?
Maşallah tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta: 78.6
Bu hafta: 77.9
Fark: -700 gr