- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.168
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiraz sapi cayini nasil yapiyorsunuz?
Kendim kurutayim o zaman canim, tesekkurler saplari kaynatmiyorsun degil mi? Uzerine sicak su koyup demlenmeye birakiyorsunAktarda kurutulmus kiraz sapi satiliyor canim oradan alabilirsin. Ya da kendin yedigin kirazlarin sapini atmayip 2 3 gun kurutup da icebilirsin. Ben su kaynatip demlikte 4 5 dakika bekletip iciyorum.
canim tam olarak neleri kestin seker icin ben ekmek makarna pilav skestjm am mycverde un vardi mesela yedimAmannnn sakın haaa. Vücudumuzu şekerden arındırıyoruz. Benim vücuduma nadiren şeker giriyor artık 16 gün oldu şükür artık canım istemiyor. Yersem keyfine ve oğluma süt olsun diye yiyorum. Ve onu da yakıyorum
Kendim kurutayim o zaman canim, tesekkurler saplari kaynatmiyorsun degil mi? Uzerine sicak su koyup demlenmeye birakiyorsun
Rafine şekeri çıkardım canım. Ama mesela bugün yediğim cupcake de şeker vardı. Ama yakacağımı bildiğim için ufacık yedim. Onun haricinde ekmek, makarna, unlu mamuller, tatlılar mümkün olduğunca yemiyorum. Ekmek ve makarna 16 gündür yemedim. Mücver içindeki una kadar inmiyorum. Ben saf un veya şeker yemiyorum. Onlar mahvediyor beni.canim tam olarak neleri kestin seker icin ben ekmek makarna pilav skestjm am mycverde un vardi mesela yedim
Aslinsa yontem de yok unlu manullet pirinc bulgur bunlari kestim vi tek sabah kahvaltida tam bugday yiyodum 2 ogun yemek yiyodum az yiyodum aksam yemegini de. 2 gunde vir spor yaptim hala yapiyorum canim velhasil boyle hala mesela sekerli gidalari pek yemiyorum gecen lokma yedim ama yemeyeli baya olduNasıl bir yöntem izlediinnn yok ben veremiyorum yahu
Sen ise geri baslamayi dusunuyo musunEvet ben oyle yapiyorum canim.
Aylık ortalama ne kadar verebildin atıştırdim en fazla iki kilo diyor emziren anneler için ama iki az degil mi senceAslinsa yontem de yok unlu manullet pirinc bulgur bunlari kestim vi tek sabah kahvaltida tam bugday yiyodum 2 ogun yemek yiyodum az yiyodum aksam yemegini de. 2 gunde vir spor yaptim hala yapiyorum canim velhasil boyle hala mesela sekerli gidalari pek yemiyorum gecen lokma yedim ama yemeyeli baya oldu
Sen ise geri baslamayi dusunuyo musun
Ben her hafta 1 kilo veriyodum zamanla 500 gr vermeye basladim haftalik. Zaten kendiliginden durma asamasina geciyo vucutAylık ortalama ne kadar verebildin atıştırdim en fazla iki kilo diyor emziren anneler için ama iki az degil mi sence
Aylık ortalama ne kadar verebildin atıştırdim en fazla iki kilo diyor emziren anneler için ama iki az degil mi sence
Anladim canim 1 yasina basiyo benimki hic ise baslamak istemiyorum bu zamanlarini goremixem, kendi kurallarimla buyumicek vs diye o yuzden yakin gorduklerime soruyoeum vu araYok canim cocuk buyuyene kadar hayir.
Aslinda varya 5 kilo cok bak benim kan degerleeim falan dustu zaten her ay 5 kilo vermekte cok fena kasar adami tabataya devam miEmziren anneler ayda 5 kilo verebilir.
Anladim canim 1 yasina basiyo benimki hic ise baslamak istemiyorum bu zamanlarini goremixem, kendi kurallarimla buyumicek vs diye o yuzden yakin gorduklerime soruyoeum vu ara
Aslinda varya 5 kilo cok bak benim kan degerleeim falan dustu zaten her ay 5 kilo vermekte cok fena kasar adami tabataya devam mi
Kesinlikle gercekten hic kolay degil ama her dakika o kadar degerliki bide ben cocugum olsun asiri istedim. İse basladigimda mizmizlanarak gidicem biliyorum kendi huyumu acaba nasil.iyi mi diye diye karsimdakini de taciz edicem.her dakika arayarak. Bu gynleri de bir daha geri gelmicek aksam posam cikmis bi sekilde ona yeterince verimli olamicagimi biliyorum. Ama is ortami da insani gelistiriyo yeniliyo onu da biliyorum. annem sen bosuna mi unv okudun diyor o bi yamdan.. Sorular sorular kafamdaEvet canim ben imkani olanin cocuguyla vakit gecirmesi taraftariyim. Bir evlat ilmek ilmek isleniyor resmen. Yine de elinden geleni yapmaya calis en azindan ilk yili hep bebeginleydin.
Kesinlikle gercekten hic kolay degil ama her dakika o kadar degerliki bide ben cocugum olsun asiri istedim. İse basladigimda mizmizlanarak gidicem biliyorum kendi huyumu acaba nasil.iyi mi diye diye karsimdakini de taciz edicem.her dakika arayarak. Bu gynleri de bir daha geri gelmicek aksam posam cikmis bi sekilde ona yeterince verimli olamicagimi biliyorum. Ama is ortami da insani gelistiriyo yeniliyo onu da biliyorum. annem sen bosuna mi unv okudun diyor o bi yamdan.. Sorular sorular kafamda
cnm zerdeçal zwncefil tarçın 3'lüsünü zamanında ben de denedim ama tadı çok kötü olduğu için 2 gün dayanabilmiştim. Bir bilgim yok süte ne gibi etkisi oluyor ama istersen riske atma 5 6 aylık olduğunda ek gıdaya geçtiğinde başlarsın bu tarz kürlere cnm.Bu arada tarçın zerdeçal zencefil kürü yapan var mı bu küre başlamak istiyorum. İlk bebegtimden sonra yapmıştım cok faydasını görmüştüm amq ek gıdaya geçtiği zamanlardı. Suan zararı olur ku ne dersiniz