Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Valla ne diyim süper

Kızlar kayınvalideme geçtik . Rahatım yerinde şükür vakit buldukça yürüyüş yapıyorum.dün denize girdim . Çok iyi geldi. Bugün hava yağmurlu bir kaç gün böyle geçecek anlaşılan. Ama fırsat buldukça yürüyüş ve denizi iyi değerlendirecem. Kızım doğa ile içiçe çok mutlu ohh nefes aldık valla. Amaaa haftaya son sonra iş başı artık.koştur dur artık.

Sabah;

Menemen
1 dilim peynir
3 siyah 2 yesil zeytin
1 tam bugday ekmek
1 mini salatalik
Yesil cay

Ogle;

Bezelye yemegi
Suzme yogurt

Ara;

1 grisini ve cok az dip sos

Aksam (4 gibi yedim)

Tavuklu bulgur pilavi
Yogurt

Spor;

Chloe thing lower body workout
Chloe thing abs workout
Ve asagi attigim egzersizler belirtilen setler kadar

Bugün kendim için börek yaptım şaka şaka misafir geldi onlara yaptım kendim de kıymalı içten yedim.

Aksama mercimek salatasi yapacaktim ama çocuklardan firsat kalmadi. Ogluma patatesli kabakli mucver yapmistim. 2 tane ondan yedim, 2 kasik da yogurt yedim. 50 dk acik havada tempolu yuruyus yaptim. Chloe ting abs videosunu yapacagim insallah

Selam kızlar
Sabah
Sahanda 1 yumurta
1 kk peynir
Domates sos
1 sandviç ekmeği
Salatalık biber
Ara sade Türk kahvesi
Öğlen börek harcı olan kıyma
Akşam 10 tane beyaz lahana sarması kiraz
Su çok az içtim malesef bugün 2 lt bile olmadı

Gun bitmedi su icmeye devam. Artik her gun aksamdan detoks suyumu hazirliyorum. Ertesi gun tuketiyorum. Limon, tarcin cubugu ve nane. Bazen nane yerine maydanoz vs. Salatalik da katarim arada. Size de tavsiye.

Merhaba arkadaşlar, böyle bir topik arıyordum... Nasıl vericez bu kilolariii.. 64 kilo ile hamile kaldım bebeğim iki bucuk aylik ve suan 73 kiloyum..

Merhaba hosgeldin. Diyet ve spor yaparak baska yolu yok tabi emzirdigimiz icin ozellikle de senin bebegin daha kucuk oldugu icin sute dikkat ediyoruz.

Canim zerdecalla zencefil.sut azaltiyo arastiranilirsin emziriyosan bence yapma ben hix kur mur yapmadim baya kilo verdim

Bugün kendim için börek yaptım şaka şaka misafir geldi onlara yaptım kendim de kıymalı içten yedim.
Amannnn sakın haaa. Vücudumuzu şekerden arındırıyoruz. Benim vücuduma nadiren şeker giriyor artık 16 gün oldu şükür artık canım istemiyor. Yersem keyfine ve oğluma süt olsun diye yiyorum. Ve onu da yakıyorum

Menümle geldim kızlar

7.30
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado

12.30
5 yk bol yeşillikli şehriye salatası
2 yk tiftiklenmiş tavuk ızgara
Peynir zeytin

13.30
1 çilekli cupcake (oğluma süt)

18.00
6 yk kurufasülye pilav
Kornişon turşusu

22.00
Filtre kahve
Soda

2 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş

07:00: Leslie 3 mil yapıldı, 1 YK sirke

11:00: kahvaltı: 1 adet salatalık, 1 dilim Ezine peyniri, 5 adet yeşil zeytin, 1 adet tereyağında yumurta, bir bardak kefir

14:00: 2 tabak kiraz, bir adet kuru incir

16:00: 2 tabak mercimek çorbası, 2 peynirli poğaça

19:30 yarım kase mantı , yarım kase türlü, yarım kase patates salatası, kiraz sapı cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…