Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın Kızlar, bugün
09.00 1 kupa tahıllı kahve, 2 tane galeta çubuk, 1 çengelköy salatalık, 2 çeri domates, 1 dilim incecik kesilmiş kaşar peyniri.

14:00 1 kepçe mantar çorbası, 2 adet kıymalı kabak dolma, 1 kaşık yoğurt, 1 kase lahana salatası

16:00 5 ceviz, 5 fındık, 1 sade Türk kahvesi, 1 havuç

19:00 (eşimde bana bugün itibari ile katılmaya karar verdi.) 1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi ( 1 tutam kuru üzüm eşliğinde)

30 dk eliptik ile devam (150 kalori). kesinlikle böyle bir alet almanızı tavsiye ederim felaket bacak kası yapıyor.
30 dk pilates (belki yapmam)
15 - 20 dk oğlumla dans :)

Eklentiler

• resim.png
    252 KB · Görüntüleme: 24
sabah 8.00 kiraz sapi cayi ictim.
ogle 12.00 de
1 kabak maydanoz dereotu yesil sogan 2 yk un ile az yagda mucver
10 tanede zeytin
azcikda ekmek kitladim. yarim dilim bile gelmez.

Kizlar ben sabahda yaxiyorum ki hani.kacirmisimdir hatam vardir uyarin benide aksama toparlayim diye.

Bu arada bende gunluk tartilma hastaligi var siz nasil duruyorsunuz. Ben hergun tartiliyorum

aylar oldu ağzıma pizza koymayalı. hatırlamıyorum ama aralık falandı yediğimde sanırım ya. özledim çok pizzayı
Canim ben kendim yapiyorum bi dene istersen sende. Ben kendim hamur yogurp lavas yapiyorum ama hazir tambugday lavaslarda var. ustune pisirdigim feslegenli sarimsakli domates sosunu suruyorum. Gerisi sana kalmis. cok basit oluyo. Ben sadece mantar zeytin ve bezelye koyuyorum kendime

Tut kendini canim en azindan 2 3 gunde bir tartil. Her seyi dogru yapsan bile bazi gunler veremiyorsun hatta belki + goruyorsun moralini bozma surekli tartilarak.

Sabah 10da kahvaltimi yaptim. Sanirim aralikli oruc bana yaramadi. Eskisi gibi az az yemeye karar verdim. Enerjim ve tansiyonum cok dusuyor cunku. Ac kaliyorum ama spor yapmaya halim olmuyor.
Sabah menemen, 2 parca peynir, az recel ve tereyagi, ceyrek simit ve 2 dilim ekmek yedim.
12de turk kahve
Simdi de 6 cilek, bir avuc kadar da cig findik ve badem yiyecegim.

pizzayı dışarıdan almıyoruz biz de annem genelde yapardı. tambuğday unu denemedik hiç. bakalım inşallah ilerde yiyeceğim :)

Yemin ederim iskencedem basla bisey degil bemxe saflikli da degil ben begenmiyorum bu oruc isini az az saglikli beslemmek dha iyi

Kızlar felaket bir yağmur var Bahçeşehir'de. buz yağdı yağmurun şiddeti o kadar çok ki ofisin çatısı oluk oluk akıyor merdiven boşluğuna.

bende iyiki baslamisim diyorum gerci daha 3 gu oldu ama aylardir kilo veremiyirdum bi kipirdama oldu.
Yemin ederim iskencedem basla bisey degil bemxe saflikli da degil ben begenmiyorum bu oruc isini az az saglikli beslemmek dha iyi
orasi oylede

Iyi kilo verdiriyor ama hem emzirip, hem cocuklarin pesinde kosturup, hem spor yapip hem ac kalmak mumkun olmuyor. Ben de 14 saat aclik 10 saat beslenme olarak ayarladim kendimi. 20.30-10.30 arasi ac kalacagim. Bu beni zorlamaz diye dusunuyorum. Bu iki haftada birak vermeyi, aldim bile. Cunku tansiyon dusuklugunden dogru duzgun spor yapamadim ve tansiyonum yukselsin diye birseyler yiyip icmek zorunda kaldim. En iyisi yavas yavas kilo vermek bizim icin. Haftada 1 kilo olmasin 250 gr olsun, ne yapalim. Emzirirken diger turlusu cok zor cunku. Ben kendi adima emzirdikten sonra cok acikiyorum. Agzima birseyler atmak istiyorum. Oglum da gecede en az 3 kere emiyor. Gunduz zaten her firsatta istiyor. Boyle olunca yemedigim zaman halsiz dusuyorum iyice.

bende iyiki baslamisim diyorum gerci daha 3 gu oldu ama aylardir kilo veremiyirdum bi kipirdama oldu.

orasi oylede
Ilk baslarda ben de iyi gidiyordum canim. 18 saat ac kaliyordum. Enerjim de iyiydi ama zamanla halsiz dusmeye basladim. Emzirirken eksilenler yerine konmayinca enerjim cok dustu sanirim. Simdi acligi 14 saate dusurdum. 20.30-10.30 arasi birsey yemeyecegim. Bu cok zorlamaz diye dusunuyorum.

15.30 oglen yemeginde 2 kasik pirinc pilavi, dunden kalan bir tabak tavuk sote. Ekmek yemedim. Aksama yesil mercimek salatasi yapmayi planliyorum. Yoğurtla yiyecegim.

Ekiptik bisiklet çok iyi terletiyormuş. Bence fırsatın varsa kaçırma. Mat pilatesini de severim ama ben kendim yapamıyorum. İlla biriyle olacak. Senin iyiymiş o yüzden. Ben sana ara ara sorayım. Bugün kendin için ne yaptın?
kizlar bisey sorcam. Spor yapsam simdi ise baslayinca zor zaman bulacagim.icin kesin birakirim.ben. acaba sonrasi daha kotu olurmu
spor hiç bir zaman kötü olmaz. Bence yap. Benim corona döneminde yatım gün süt iznim vardı. O dönemde hem pilates hem fitness hemde tenis yapacaktım güya ama hepsi kaldı
Geçmiş olsun canım daha iyi misin?

Hahahahhaha ben bu teklife asla hayır diyemezdim
benimde bi içim gitti ama durdurdum kendimi
Bende her gün tartılanlardanım. Ama bigün kaçırdıysam sonraki gün artı geleceğimi biliyorsam odadan kaçarak uzaklaşıyorum tartılmamak için
If nasil yapılıyor

Sabah 11:00 de ilk öğünü , aksam 18:00de ikinci öğünü yapsam 18:00den ertesi gün 11:00e kadar bir sey yemesem if mi yapmis oluyorum
Evet canım yapmış olursun. Mesela bende sabah 8-9 gibi ilk öğün yapıyorum 18.00 de kapatıyorum alıştım artık. 16 gün oldu

If nasil yapılıyor

Sabah 11:00 de ilk öğünü , aksam 18:00de ikinci öğünü yapsam 18:00den ertesi gün 11:00e kadar bir sey yemesem if mi yapmis oluyorum
Ben suanda boyle besleniyorum ama ara ogunde yapiyorum bide ekmek pilav makarnayi kestim artik biraz hizlansin istiyorum. Ben zaten surekli dur kalk modundayim. kesin biara birakirim yine diyeti

Geçmiş olsun.Ben de 18/6 yapıyordum son bir haftadır çok başım ağrıdı.Eşim benimle yemek ye artık dedi ve 14/10 ya da 15/9 gibi kendime göre yapıyorum.Başlangıçta da 14/10 ile ve kalori hesabıyla iyi vermiştim.Açlık süresi yağ yakmak için yeterli bence.

Yok ya emzirmeyle ve cocuklarin pesinde hayatta olmaz bu diyet sekli arada bi kayisi ne bilim ceviz meviz atilmazsa bayilirim ben gece zaten ac emziriyoruz bide gunduzu dusunemiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…