- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Kesinlikle halt etmisler en baba sut yapici tatli bencede.Bu arada tatli sut yapmaz diyenler halt etmis. Her gun 2 lt.su icerim. Bugun hic icememistim ama sabahtan beri goguslerim taş gibi masallah. Hey baklava sen nelere kadirsin:)
Bence süt olayı psikolojik mesela benim sut eşime bağlı eşim beni mutlu ettikçe sütüm artıyor dün kıskançlık krizim tuttu hafif azaldı bugün o krizi çözdük inşallah hemen arttı :)Kesinlikle halt etmisler en baba sut yapici tatli bencede.
07:00: lesli 3 mil yapıldı , yüz bakımı, vücut bakımı, ev rutini halledildi
09: 40: dışarı çıkıldı dışardaki işler halledildi
12: 30: 1 bardak kiraz sapı çayı, 2 adet yumurta ile yapılmış terayaginda yumurta, 1 dilim ezine peynir, 21 adet yeşil zeytin, 1 somon ekmek ( 1 tam yedim ama neden yedim çok yürüdüm yoruldum çok acıktım çok acıkınca gozum dönmüş) , 5 top dondurma
19:00: 1 tabak mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 2 tabak kiraz, yarım kase patates salatası
Hain evlatKızlar selam
Menüm
9.00
2.5 yumurta
Dereotu maydanoz domates salatalık
Avokado
1 simit
1 Küçük pankek
10.00
Filtre kahve
14.00
1 kase yulaflı süt karışımı
18.00
50 gr fırın tavuk
1 patlıcandan imam bayıldı
1 kaşık pirinç pilavı(oğlum ağzıma tıkıştırdı)
22.00
1 sb kefir
Soda
1 saat tempolu yürüyüş
3 lt su
Hahahha ah aşkı memnuMaaslalah supermis bende duzenimi kaybettim calsiirken daha temizdim daha duzenliydim. Beninaski memnu ile yaprak dokumu mahvetti hic izlememistim. Hayatimda ilk kez evde oturuyorum. Benim 2 cocugum var biri 6 yasinda digeri 8 aylik bi dusunun halimi
Valla hayran kaldımBen sana hazirladigim listeyi atayım işine yarayan olursa dua etse yeter
Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-bulaşıkları boşalt , yerleştir
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-akşam yemeğini, tatlısını, salatasını hazırla
-yatmadan önce bulaşık varsa yıka , 10 dk hızlıca evi toparla öyle yat.
-gun aşırı toz al.
Pazartesi
-Banyo ve wc derinlemesine temizle, halıları yıka, havluları yıka değiştir.
Salı
-mutfağı temizle, buzdolabını temizle kontrol et, eksik listesini çıkart.
Çarşamba
-evi süpür sil, hızlıca toz al, balkonu yıka, pencere önlerini sil, camları sil
Perşembe
-yatak odalarını topla, dolap içlerini düzelt
Cuma-cumartesi
-mola
Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür
Ya ben bu hazır gelen yemekleri çok merak ediyorum. Doyuruyor mu? Günlük mü geliyor? Birde aşağı yukarı ücretleri ne canım?Sabah;
2 mini pankek
2 cay kasigi kadar ahududu receli
Yesil cay
Ogle;
Kabak yemegi
Domates soslu spagetti
Suzme yogurt
Ara;
Yarim haslanmis misir
Tarcinli elma
Aksam;
Renkli biberli biftek
Salata
Spor;
Chloe thing lower body workout
Chloe thing abs workout
Leslie 1 mile
Menulerde porsiyon belirtmiyorum ama porsiyonlu halde geliyor her sey o yuzden belirtme geregi duymuyorum. Ornek olsun diye bugun aksam yemegimi ekleyecegim. Aslinda ogle yemegimdi ama bugun ogle ve aksami degistim
Eki Görüntüle 2652969
Valla sadece su yeter diyorlar ama yetmiyor. Tatlı yiyince sütün yağ oranı artıyor daha doyurucu oluyor. Özellikle irmik tatlısı bana acayip süt yapıyor.Bu arada tatli sut yapmaz diyenler halt etmis. Her gun 2 lt.su icerim. Bugun hic icememistim ama sabahtan beri goguslerim taş gibi masallah. Hey baklava sen nelere kadirsin:)
Hain evlat
Hahahha ah aşkı memnukaçıncı kez izleyişim ama hala ekrana kitleniyorum
Valla hayran kaldım
Ya ben bu hazır gelen yemekleri çok merak ediyorum. Doyuruyor mu? Günlük mü geliyor? Birde aşağı yukarı ücretleri ne canım?
Valla sadece su yeter diyorlar ama yetmiyor. Tatlı yiyince sütün yağ oranı artıyor daha doyurucu oluyor. Özellikle irmik tatlısı bana acayip süt yapıyor.
Kırılmayan kilolarını vermene çok sevindim canım. İşe yarıyorsa tabi ne güzel.Evet gunluk tum ogunler geliyor. Bu hafta 2 hafta olacak ben baslayali bence doyuruyor. 1500 kalori totalde. Zaten tika basa doyursa kilo verilmez. Kilo vermeye de basladim sonunda. Ben aylardir neler neler yaptim ne sporlar diyetler kilo veremiyorum kendim 2 kiloyu zor verdim. Daha onceden de bu paket diyetlerden deneyimim vardi tekrar baslayayim dedim. Fiyati 1 aylik 1780 tl odedim. Insallah 2. Ayi da alicam.
Kırılmayan kilolarını vermene çok sevindim canım. İşe yarıyorsa tabi ne güzel.Bazen insan aynı kiloda takılıp kalıyor uzun süre bu da kişiyi demoralize ediyor.
kiraz sapi cayini ictigin iyi olmus07:00: lesli 3 mil yapıldı , yüz bakımı, vücut bakımı, ev rutini halledildi
09: 40: dışarı çıkıldı dışardaki işler halledildi
12: 30: 1 bardak kiraz sapı çayı, 2 adet yumurta ile yapılmış terayaginda yumurta, 1 dilim ezine peynir, 21 adet yeşil zeytin, 1 somon ekmek ( 1 tam yedim ama neden yedim çok yürüdüm yoruldum çok acıktım çok acıkınca gozum dönmüş) , 5 top dondurma
19:00: 1 tabak mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 2 tabak kiraz, yarım kase patates salatası
Bende ayni durumdayim 6 ocakdan beri anca 10 kg vwrebildim ama ilk 2 ay verfkm sonra komple durdu. o giden ilk 2 ayki de zaten emzirirken aldiklarimdi. gecen ya herseyi denedim 1 kg gitti. simdi If ve sekersiz diyeti karistitidm bakalim neler olacak.Evet gunluk tum ogunler geliyor. Bu hafta 2 hafta olacak ben baslayali bence doyuruyor. 1500 kalori totalde. Zaten tika basa doyursa kilo verilmez. Kilo vermeye de basladim sonunda. Ben aylardir neler neler yaptim ne sporlar diyetler kilo veremiyorum kendim 2 kiloyu zor verdim. Daha onceden de bu paket diyetlerden deneyimim vardi tekrar baslayayim dedim. Fiyati 1 aylik 1780 tl odedim. Insallah 2. Ayi da alicam.
Bende senin gibiyim. Çok kolay alıp zor veririmHem de nasil. Subattan beri aktif olarak cabaliyorum iste dogum sonrasi. Benim bir eksim de hala regl olmamam biraz da ona bagliyorum. Ama herseyten ote kolay kilo alan zor veren bir yapim var genetik. Yine de hicbir donemde bu kadar kilolu olmamistim ve de zorlanmamistim.