Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

kiraz sapi cayini ictigin iyi olmus🤣🤣🤣

Bende ayni durumdayim 6 ocakdan beri anca 10 kg vwrebildim ama ilk 2 ay verfkm sonra komple durdu. o giden ilk 2 ayki de zaten emzirirken aldiklarimdi. gecen ya herseyi denedim 1 kg gitti. simdi If ve sekersiz diyeti karistitidm bakalim neler olacak.

Inan 10 kilo vermis olsam bu surede havalara ucardim ister ilk ay gitsin ister son ay. Ben de emzirme kilolariyla ugrasiyorum sonra da doguma ve hatta oncesine gecicem insallah.

Inan 10 kilo vermis olsam bu surede havalara ucardim ister ilk ay gitsin ister son ay. Ben de emzirme kilolariyla ugrasiyorum sonra da doguma ve hatta oncesine gecicem insallah.

olur insallah canim benim sut ve sut urunleri ile yumurtayi kesmeminde kilo uzerinde etkisi oldu farkinda degiliz ama peynirde gizli dusman. ilk aylar sdece yagsiz salata yedim ben. birgyn borulce birgun haslanmis tavuk ekledim.

Biz 2 arkadas basladik o da hic ciknadigi rakamalrdaydi O da brnim gibi cerdi ilk zamanlar ama sonra sadece leblecbi yedi ghnlerce ve gram oynamadi. o da birakti diyeti vr maalesef o verdigi kilolari aynen geri aldi 2 haftada

Ben en azindan almadim diye seviniyorum cunku hic birakmadim. Maalesef diyet beslenme hayat stilim olmali benim... belli bir sureci kapsamiyor yani vereyim yemeklere doneyim yok.

Bu arada tatli sut yapmaz diyenler halt etmis. Her gun 2 lt.su icerim. Bugun hic icememistim ama sabahtan beri goguslerim taş gibi masallah. Hey baklava sen nelere kadirsin:)
Yaaa bende öyle oluyorum vallahi. 😍
Hain evlat 😂😂😂

Hahahha ah aşkı memnu 🙈 kaçıncı kez izleyişim ama hala ekrana kitleniyorum 😂

Valla hayran kaldım 👍👏

Ya ben bu hazır gelen yemekleri çok merak ediyorum. Doyuruyor mu? Günlük mü geliyor? Birde aşağı yukarı ücretleri ne canım?

Valla sadece su yeter diyorlar ama yetmiyor. Tatlı yiyince sütün yağ oranı artıyor daha doyurucu oluyor. Özellikle irmik tatlısı bana acayip süt yapıyor. 🤩
Ay bugünde ağzıma pankek sokmaya kalktı. 🤣🤣🤣
Anne nefis olmuş bi denemelisin diyor kuzum ya 🧿🧿🧿😂😂😂

Selam kızlar menümle geldim.

8.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Dereotu maydanoz
Şekersiz çay

13.00
6 Yk kısır
Kornişon turşu

15.00
Filtre kahve
2 kare bitter çikolata

18.00
8 yk kurufasülye Pilav
Sumaklı soğan

3 lt su
1 saat aletli pilates

Sabah autumnn autumnn a çaktırmadan yazdığım kahvaltı sonrası 11:00 gibi kahve içtim yarım şişe soda ile.
Sonra 2 köfte yedim kızım yemeyince. Eski bir öğrencimin annesi uğradı onunla yine kahve içtim
Akşam yemeği geçe kaldı 19:30 da yedik
Fırında yarım tavuk göğsü
1 servis kepçesi pilav
3-4 dilim fırında patates
Bol marul salatası
2 üçgen dilim karpuz

Gündüz kızım altına kaçırmış malesef onu ve kıyafetlerini yıkadım yatağı kaç tur sildim, üç balkon bir teras yıkadım oğlanı yıkadım. Kızımla yürüyüşe çıktık ama çok yavaş yaylana yaylana..

Aktif sporum yok malesef bugün. suukaa suukaa beni arada motive et ya ben hayran kaldım sana bu hafta kocaman maşallah diyorum. halacocuksun halacocuksun sen git bizim mahalleden yaa valla nazar olursun..

Minik bana calisiyor. Seni gecmem icin 🤪
ama geçemeyeceksin hahaaahaaa (Erol taş gülüşü) 🤣🤣
Ama Harika yaaaa kıskandım aletli pilatesi şimdi
canım fırsatın varsa kesin yap. Maalesef benim son 1 dersim kaldı. Corona vakaları artmasaydı devam edecektim. Ama şu an cesaretim yok. 😔
Sabah autumnn autumnn a çaktırmadan yazdığım kahvaltı sonrası 11:00 gibi kahve içtim yarım şişe soda ile.
Sonra 2 köfte yedim kızım yemeyince. Eski bir öğrencimin annesi uğradı onunla yine kahve içtim
1 servis kepçesi pilav
Bol marul salatası
2 üçgen dilim karpuz

Gündüz kızım altına kaçırmış malesef onu ve kıyafetlerini yıkadım yatağı kaç tur sildim, üç balkon bir teras yıkadım oğlanı yıkadım. Kızımla yürüyüşe çıktık ama çok yavaş yaylana yaylana..

Aktif sporum yok malesef bugün. suukaa suukaa beni arada motive et ya ben hayran kaldım sana bu hafta kocaman maşallah diyorum. halacocuksun halacocuksun sen git bizim mahalleden yaa valla nazar olursun..
Saol canım. Olur tabiki motive ederim. Hangi tür sporları seviyorsun? Ne yapabiliyorsun?

ama geçemeyeceksin hahaaahaaa (Erol taş gülüşü) 🤣🤣
canım fırsatın varsa kesin yap. Maalesef benim son 1 dersim kaldı. Corona vakaları artmasaydı devam edecektim. Ama şu an cesaretim yok. 😔

Saol canım. Olur tabiki motive ederim. Hangi tür sporları seviyorsun? Ne yapabiliyorsun?
Aletli pilatese 2,5 yıl önce gittim çok güzel sıkılaştırdı. Şu an mat pilatese başlayacağım hoca iLe evde Temmuz gibi.
yüzmek en sevdiğim spor ama yürüyüş en pratik olan iki çocukla. onun dışında voleybol ve masa tenisi çok severim ama virüs ortamında olmaz. Masa tenisi oynarken kendimi kaybediyorum ama müthiş ter attırıyor. Okul başlayınca derslerden sonra belki oynarım ama şu an imkansız. Bir de sitenin spor salonuna başlamaK
istiyorum eliptik ve normal bisiklet için.

kizlar bisey sorcam. Spor yapsam simdi ise baslayinca zor zaman bulacagim.icin kesin birakirim.ben. acaba sonrasi daha kotu olurmu

1 servis kepçesi pilav
Bol marul salatası
2 üçgen dilim karpuz

Siz bana gelin kuzum , annem geldi dün yanima rahatım bir kaç gün

Normalde biri var mi canim annen disinda? Disari vs ciktiginda bebege kim bakiyor?
Annem vardı baştan beri sadece 4 günlügune bir yere gitmişti tekrar geldi 20. Günüm dolunca gidecek malesef o baktı dışarı çıkınca ..veya bebek gerekiyorsa yanımızda aldık götürdük ...çok Şükür Allahima Allah dağına göre kar veriyor benim hızlı toparlanmam lazim yoksa bakacak kimse yok( kv var ama oda beceremiyor yoksa çok iyi biri) perişan olurduk annem gidecem diye tuttruyordu başlarda iş yapamiyordum sadece bebeğe bakıyordum şimdi onun üzerinden ev işleri yükünü aldım rahatladı biraz daha oda yoruluyor yaşlandı hak veriyorum ..Allah sağlık sıhhat versin herkese

X