kiraz sapi cayini ictigin iyi olmus
Bende ayni durumdayim 6 ocakdan beri anca 10 kg vwrebildim ama ilk 2 ay verfkm sonra komple durdu. o giden ilk 2 ayki de zaten emzirirken aldiklarimdi. gecen ya herseyi denedim 1 kg gitti. simdi If ve sekersiz diyeti karistitidm bakalim neler olacak.
Inan 10 kilo vermis olsam bu surede havalara ucardim ister ilk ay gitsin ister son ay. Ben de emzirme kilolariyla ugrasiyorum sonra da doguma ve hatta oncesine gecicem insallah.
Biz 2 arkadas basladik o da hic ciknadigi rakamalrdaydi O da brnim gibi cerdi ilk zamanlar ama sonra sadece leblecbi yedi ghnlerce ve gram oynamadi. o da birakti diyeti vr maalesef o verdigi kilolari aynen geri aldi 2 haftadakilolariyla
Biz 2 arkadas basladik o da hic ciknadigi rakamalrdaydi O da brnim gibi cerdi ilk zamanlar ama sonra sadece leblecbi yedi ghnlerce ve gram oynamadi. o da birakti diyeti vr maalesef o verdigi kilolari aynen geri aldi 2 haftada
Yaaa bende öyle oluyorum vallahi.Bu arada tatli sut yapmaz diyenler halt etmis. Her gun 2 lt.su icerim. Bugun hic icememistim ama sabahtan beri goguslerim taş gibi masallah. Hey baklava sen nelere kadirsin:)
Ay bugünde ağzıma pankek sokmaya kalktı.Hain evlat
Hahahha ah aşkı memnukaçıncı kez izleyişim ama hala ekrana kitleniyorum
Valla hayran kaldım
Ya ben bu hazır gelen yemekleri çok merak ediyorum. Doyuruyor mu? Günlük mü geliyor? Birde aşağı yukarı ücretleri ne canım?
Valla sadece su yeter diyorlar ama yetmiyor. Tatlı yiyince sütün yağ oranı artıyor daha doyurucu oluyor. Özellikle irmik tatlısı bana acayip süt yapıyor.
Yaaa bende öyle oluyorum vallahi.
Ay bugünde ağzıma pankek sokmaya kalktı.
Anne nefis olmuş bi denemelisin diyor kuzum ya
Ama Harika yaaaa kıskandım aletli pilatesi şimdiSelam kızlar menümle geldim.
8.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Dereotu maydanoz
Şekersiz çay
13.00
6 Yk kısır
Kornişon turşu
15.00
Filtre kahve
2 kare bitter çikolata
18.00
8 yk kurufasülye Pilav
Sumaklı soğan
3 lt su
1 saat aletli pilates
ama geçemeyeceksin hahaaahaaa (Erol taş gülüşü)Minik bana calisiyor. Seni gecmem icin
canım fırsatın varsa kesin yap. Maalesef benim son 1 dersim kaldı. Corona vakaları artmasaydı devam edecektim. Ama şu an cesaretim yok.Ama Harika yaaaa kıskandım aletli pilatesi şimdi
Saol canım. Olur tabiki motive ederim. Hangi tür sporları seviyorsun? Ne yapabiliyorsun?Sabahautumnn a çaktırmadan yazdığım kahvaltı sonrası 11:00 gibi kahve içtim yarım şişe soda ile.
Sonra 2 köfte yedim kızım yemeyince. Eski bir öğrencimin annesi uğradı onunla yine kahve içtim
Akşam yemeği geçe kaldı 19:30 da yedik
Fırında yarım tavuk göğsü
1 servis kepçesi pilav
3-4 dilim fırında patates
Bol marul salatası
2 üçgen dilim karpuz
Gündüz kızım altına kaçırmış malesef onu ve kıyafetlerini yıkadım yatağı kaç tur sildim, üç balkon bir teras yıkadım oğlanı yıkadım. Kızımla yürüyüşe çıktık ama çok yavaş yaylana yaylana..
Aktif sporum yok malesef bugün.suukaa beni arada motive et ya ben hayran kaldım sana bu hafta kocaman maşallah diyorum. halacocuksun sen git bizim mahalleden yaa valla nazar olursun..
Aletli pilatese 2,5 yıl önce gittim çok güzel sıkılaştırdı. Şu an mat pilatese başlayacağım hoca iLe evde Temmuz gibi.ama geçemeyeceksin hahaaahaaa (Erol taş gülüşü)
canım fırsatın varsa kesin yap. Maalesef benim son 1 dersim kaldı. Corona vakaları artmasaydı devam edecektim. Ama şu an cesaretim yok.
Saol canım. Olur tabiki motive ederim. Hangi tür sporları seviyorsun? Ne yapabiliyorsun?
Siz bana gelin kuzum , annem geldi dün yanima rahatım bir kaç günSabahautumnn a çaktırmadan yazdığım kahvaltı sonrası 11:00 gibi kahve içtim yarım şişe soda ile.
Sonra 2 köfte yedim kızım yemeyince. Eski bir öğrencimin annesi uğradı onunla yine kahve içtim
Akşam yemeği geçe kaldı 19:30 da yedik
Fırında yarım tavuk göğsü
1 servis kepçesi pilav
3-4 dilim fırında patates
Bol marul salatası
2 üçgen dilim karpuz
Gündüz kızım altına kaçırmış malesef onu ve kıyafetlerini yıkadım yatağı kaç tur sildim, üç balkon bir teras yıkadım oğlanı yıkadım. Kızımla yürüyüşe çıktık ama çok yavaş yaylana yaylana..
Aktif sporum yok malesef bugün.suukaa beni arada motive et ya ben hayran kaldım sana bu hafta kocaman maşallah diyorum. halacocuksun sen git bizim mahalleden yaa valla nazar olursun..
Siz bana gelin kuzum , annem geldi dün yanima rahatım bir kaç gün
Annem vardı baştan beri sadece 4 günlügune bir yere gitmişti tekrar geldi 20. Günüm dolunca gidecek malesef o baktı dışarı çıkınca ..veya bebek gerekiyorsa yanımızda aldık götürdük ...çok Şükür Allahima Allah dağına göre kar veriyor benim hızlı toparlanmam lazim yoksa bakacak kimse yok( kv var ama oda beceremiyor yoksa çok iyi biri) perişan olurduk annem gidecem diye tuttruyordu başlarda iş yapamiyordum sadece bebeğe bakıyordum şimdi onun üzerinden ev işleri yükünü aldım rahatladı biraz daha oda yoruluyor yaşlandı hak veriyorum ..Allah sağlık sıhhat versin herkeseNormalde biri var mi canim annen disinda? Disari vs ciktiginda bebege kim bakiyor?
Geçmiş olsun canım daha iyi misin?Biraz once bol tuz atip biraz tavuk sote yedim. Kafami kaldiramiyorum dusuk tansiyondan
HahahahhahaYaaa bende öyle oluyorum vallahi.
Ay bugünde ağzıma pankek sokmaya kalktı.
Anne nefis olmuş bi denemelisin diyor kuzum ya
Sagol canim. Yeni uyandim sayilir. Su an iyiyim, umarim yine olmazGeçmiş olsun canım daha iyi misin
İnşallah canımSagol canim. Yeni uyandim sayilir. Su an iyiyim, umarim yine olmaz