- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Sanirim çalışmiyorsunuz. Ben çalışıyorum oglene kadar isteyim. Oglen gelince bebekncok az uyuyor belki 1 saat kadar. Onu birakip da yemek bile yapamıyorum mesela.Sabah erken kalkınca O sorunu çözdüm ben insalah böyle gider, sabah mesela en geç 06:30 en en geç 07:00 kalkıp spor yapıyorum kendime bakım vakit ayırıyorum, sonra yüzüm maskeli iken 15 dk beklemem gerek o sırada bulaşık makinesini boşaltıyorum etrafta gördüğüm dağınıklığı hızlıca yerine koyuyorum. .ardından banyoya gidince lavaboları klozeti hislica Domestos yapıyorum sonra duş alıp susleniyorum sabah kahvalti hazırlıyorum hazırlarken bulaşık varsa hemen makineye koyuyorum ..bulaşıklar hallolunca çamaşır makinesine bir seri mutlaka atarım azda olsa birikmesin diye, sonra büyük kizimla vakit gecirmece, ardından akşam yemeği için hazırlık yaparken dizi keyfi mesela doğrayacaklarimi doğrar köşeye koyarım oglen uyku vakti ... Uykudan kalkınca evi hızlıca süpürür silerim ..sonra akşam yemeğini hızlıca hazırlarım ..belli günlerim var ayrıntılı temizlime vs gün aşırı da toz alma oda hızlı olur ıslak mendille ...şu anda mesela dünden kalan yemekler var onu isiticam birde fırında patates yapicam , patatesleri dogramistim öğlen zaten , bunlar günlük rutinim ..çamaşırlar kuruyunca hemen durup yerleştiriyorum yoksa birikiyor.
Ya da sabah evet 5 bucukta bende kalkiyorum ama alti ustu yatir uyut derken 7 bucuk oluyor ancak hazirlanip ise gidiyorum.