Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah erken kalkınca O sorunu çözdüm ben insalah böyle gider, sabah mesela en geç 06:30 en en geç 07:00 kalkıp spor yapıyorum kendime bakım vakit ayırıyorum, sonra yüzüm maskeli iken 15 dk beklemem gerek o sırada bulaşık makinesini boşaltıyorum etrafta gördüğüm dağınıklığı hızlıca yerine koyuyorum. .ardından banyoya gidince lavaboları klozeti hislica Domestos yapıyorum sonra duş alıp susleniyorum sabah kahvalti hazırlıyorum hazırlarken bulaşık varsa hemen makineye koyuyorum ..bulaşıklar hallolunca çamaşır makinesine bir seri mutlaka atarım azda olsa birikmesin diye, sonra büyük kizimla vakit gecirmece, ardından akşam yemeği için hazırlık yaparken dizi keyfi mesela doğrayacaklarimi doğrar köşeye koyarım oglen uyku vakti ... Uykudan kalkınca evi hızlıca süpürür silerim ..sonra akşam yemeğini hızlıca hazırlarım ..belli günlerim var ayrıntılı temizlime vs gün aşırı da toz alma oda hızlı olur ıslak mendille ...şu anda mesela dünden kalan yemekler var onu isiticam birde fırında patates yapicam , patatesleri dogramistim öğlen zaten , bunlar günlük rutinim ..çamaşırlar kuruyunca hemen durup yerleştiriyorum yoksa birikiyor.
Sanirim çalışmiyorsunuz. Ben çalışıyorum oglene kadar isteyim. Oglen gelince bebekncok az uyuyor belki 1 saat kadar. Onu birakip da yemek bile yapamıyorum mesela.
Ya da sabah evet 5 bucukta bende kalkiyorum ama alti ustu yatir uyut derken 7 bucuk oluyor ancak hazirlanip ise gidiyorum.

Gün 24 saat bana yetmiyor diyen annelere gülerdim icimden. Neden simdi ben böyle oldum anlamadim ya. Duzenli biriyim de aslinda. Hic bi seyimi biriktirmem. Ama yok illa dagiliyor.camasir sepeti asla bos kalmiyor. Giyinme odasi ayri dagiliyor oturma odasi yatak odasi mutfak. Sadece toplamayi ve camasiri yetistiremiyorum. Katlamasini ve utuyu yardimci yapiyor bi de.

Sabah erken kalkınca O sorunu çözdüm ben insalah böyle gider, sabah mesela en geç 06:30 en en geç 07:00 kalkıp spor yapıyorum kendime bakım vakit ayırıyorum, sonra yüzüm maskeli iken 15 dk beklemem gerek o sırada bulaşık makinesini boşaltıyorum etrafta gördüğüm dağınıklığı hızlıca yerine koyuyorum. .ardından banyoya gidince lavaboları klozeti hislica Domestos yapıyorum sonra duş alıp susleniyorum sabah kahvalti hazırlıyorum hazırlarken bulaşık varsa hemen makineye koyuyorum ..bulaşıklar hallolunca çamaşır makinesine bir seri mutlaka atarım azda olsa birikmesin diye, sonra büyük kizimla vakit gecirmece, ardından akşam yemeği için hazırlık yaparken dizi keyfi mesela doğrayacaklarimi doğrar köşeye koyarım oglen uyku vakti ... Uykudan kalkınca evi hızlıca süpürür silerim ..sonra akşam yemeğini hızlıca hazırlarım ..belli günlerim var ayrıntılı temizlime vs gün aşırı da toz alma oda hızlı olur ıslak mendille ...şu anda mesela dünden kalan yemekler var onu isiticam birde fırında patates yapicam , patatesleri dogramistim öğlen zaten , bunlar günlük rutinim ..çamaşırlar kuruyunca hemen durup yerleştiriyorum yoksa birikiyor.

Yeni dogan bebekle butun bunlari yapabiliyor musun?

Sabah;

1 domates
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
Yesil cay

Ogle;

4 sarma
1 bebek keki (sekersiz sadece kuru meyve var icinde)

Aksam;

3 kofte
1 kase yogurt corbasi

Disardaydim bugun spor yapamadim icime de dert oldu 😅 ama yarim saat 45 dk kadar bebekle yurudum. yarin da disarida olucam ama gitmeden bir seyler yapmam lazim bakalim. Yok arkadas ben evden cikinca diyetim sporum hep sekteye ugruyor.

Sanirim çalışmiyorsunuz. Ben çalışıyorum oglene kadar isteyim. Oglen gelince bebekncok az uyuyor belki 1 saat kadar. Onu birakip da yemek bile yapamıyorum mesela.
Ya da sabah evet 5 bucukta bende kalkiyorum ama alti ustu yatir uyut derken 7 bucuk oluyor ancak hazirlanip ise gidiyorum.
O zaman zor kuzum bebek uyusa yine halledersin ama uyumuyorsa erken kalkmanın anlamı kalmıyor tabi, kanguru varmı mesela senden ayrilmiyorsa bir cozum olabilir mi bilemedim ben kanguru aldım eğer bana yapışık olmak isterse diye

Yeni dogan bebekle butun bunlari yapabiliyor musun?
Bu anlattıklarım uzun gibi gelebilir ama mesela bebeğimi saat başı emziriyorum ya diğer beslenme saati gelmeden çoğu işi hallediyorum hızlıca inşallah bide benim bebek minik doğdu daha yeni ağlamasını öğrendi ondanda olabilir

07:00: Leslie 3 mil yapıldı, yüz bakımı, vücut bakımı yapıldı.

09:00: 1 adet fındıklı lokum, kiraz sapı çayı, bir tabak kiraz, 2 adet kayısı, 1 adet incir

11:00: 1 domates, 3 dilim kaşar peyniri, 1 dilim Ezine peyniri, 2 yumurta ile tereyağlı yumurta, 5 yeşil zeytin, kiraz sapı çayı, maydonoz , dereotlu

12:00: 1 tabak karpuz, 2 adet lokum (son lokumlar)

17:00: türk kahvesi , iki kare bitter

18:00: 1 kase yoğurt, 1 tabak fırında patates, 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak karpuz, 1 kase kiraz

Son rutinler sirke çay ve su içerim ancak belki kiraz yerim oda belki bugün ekmek yemedim yarın tartida sonucunu görecek miyim merak içindeyim

Eklentiler

• 2020-06-21-18-19-54-992.jpg
    2020-06-21-18-19-54-992.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu anlattıklarım uzun gibi gelebilir ama mesela bebeğimi saat başı emziriyorum ya diğer beslenme saati gelmeden çoğu işi hallediyorum hızlıca inşallah bide benim bebek minik doğdu daha yeni ağlamasını öğrendi ondanda olabilir
Senin bizimkiyle tanisman lazim. Su an aglamak konusunda ihtisas yapiyor. Yakinda prof. Cry diye hitap edecegim. Kendisi kucaktan da ziyade meme ile yapisik yasamak istiyor. 😂 annem olmasina ragmen ben daha yeni kendime bakmaya basladim. Uykusuzluktan parmagimi kimildatamiyordum. Gece uykusuzlugu hic bir seye benzemiyor.

Senin bizimkiyle tanisman lazim. Su an aglamak konusunda ihtisas yapiyor. Yakinda prof. Cry diye hitap edecegim. Kendisi kucaktan da ziyade meme ile yapisik yasamak istiyor. 😂 annem olmasina ragmen ben daha yeni kendime bakmaya basladim. Uykusuzluktan parmagimi kimildatamiyordum. Gece uykusuzlugu hic bir seye benzemiyor.
Seni anlıyorum çünkü benim ilk kızımda öyleydi ilk 4 ay nerde yasadigimi unuttum sersem gibiydim ...şimdi bebeğim prematüre doğdu daha yeni bu gece 3 e kadar ağladı garipsedim emincede gücü hemen tükeniyor maksimum 10 dk oda en iyi hali emebiliyor ama tabiki zorluğu şu noktada habire alarm kuruyorum uyuya kalırsam diye korkuyorum çünkü daha yeni ağlamaya başladı yavrucuğum annem günü dolsun görürsün diyor :)

Asla boyle bir kadin olamadim hep hayranim boylelerine. Ben son dakkaya kadar uyurum. keyfim yoksa hicbi sey yapamam bi kahve yapar otururum. Esim de cok rahattir. Ben okurken evlendik biz. ogrenci evi gibiydik resmen. Daginik ama eglenceli:) simdi de acil olarak yemek bulasik camasir yapatim gerisine dokunmam

Şu an hayralıkla okudum yazdıklarını helal olsun ben böyle olamıyorum düzene giremiyorum

Asla boyle bir kadin olamadim hep hayranim boylelerine. Ben son dakkaya kadar uyurum. keyfim yoksa hicbi sey yapamam bi kahve yapar otururum. Esim de cok rahattir. Ben okurken evlendik biz. ogrenci evi gibiydik resmen. Daginik ama eglenceli:) simdi de acil olarak yemek bulasik camasir yapatim gerisine dokunmam
Bende daginiktim hep özendim toplu temiz evlere bir türlü beceremedim daha yeni tuttrudum plan yaptım araştırdım bütün bunları dogurmadan önce planladım yemek listeme kadar ... şu anda düzenim oturdu elhamdülillah..eşim düzeni seviyor bende ama tutturamamistim daha yeni tuttu umarım bozulmaz maşallah subahannallah deyin :KK70:

Şu an hayralıkla okudum yazdıklarını helal olsun ben böyle olamıyorum düzene giremiyorum
Bende giremiyordum gebelik zor geçti ev berbat haldeydi.. sonra bebek doğacak diye evi sıfırdan toparlayıp ayrıntılı temizledim utuledim vs her yeri hallettim ..daha yeni oturrttum düzeni günlük rutinlerimi planladım haftalık ayrıntılı temizlik günlerimi felan hepsi planlı boyle daha hizli oluyor

Bende giremiyordum gebelik zor geçti ev berbat haldeydi.. sonra bebek doğacak diye evi sıfırdan toparlayıp ayrıntılı temizledim utuledim vs her yeri hallettim ..daha yeni oturrttum düzeni günlük rutinlerimi planladım haftalık ayrıntılı temizlik günlerimi felan hepsi planlı boyle daha hizli oluyor
Düzene giremeyeşimin sebeplerinden biri de kızımla eşim ikisi de dağınık ben toplasam onlar dağıtıyor

X