Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

06:30 :1 kuru incir, 3 kayisi, 1 tatlı kaşığı sirke, pikolata

07:00: Leslie 3 mil yapıldı. Kiraz maskesi yuze yapildi, vücut bakımı yapıldı.( Yağ ,krem, kese)

09:KK30: bir büyük tabak karpuz , Kıraz sapı çayı

11:KK30: 4 adet büyük kızarmış köy ekmeği, 4 dilim kaşar peyniri, 1 dilim ezine peynir, 7 adet yeşil zeytin, 2 domates, 2 bardak siyah çay, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 4 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 tabak patatesli yumurta

18:KK30: 2 kase tarhana, 1 tabak sucuklu kuru fasulye, 5 YK yoğurt, 1 adet patates li börek, 1 tabak karpuz

20:00: 1 adet lokum , bir tabak kiraz
Not: artık çay sirke ve su içerim
Canim yanlis anlama ama hem spor yapip hem yersen daha cok kilo aliniyor. Ve o alinanlarda kalici oluyo.

Evet bugun kahvaltida 3 tane borek yedim sonunda cunku bugun Cumartesi 🤣
Arada bir turk kahvesi
Bahcede komsularla sosyal mesafeyi koruyarak cay ictik. Cayla birlikte 1 avuc badem kraker, yarim dilim kek ve bir avuc aycekirdegi yedim.
Pazara gidecegim diye acikmamak icin yarim kase yogurtlu yarma corbasi ve 4 tane mercimek koftesi yedim
Aksam 2 tane mercimek koftesi ve 1 kase yogurtlu corba yedim.
Simdi 1 kare bitter isirdim ve kahve icecegim.
Spor, yaklasik 3 saat yurudum. Bir de chloe ting abs videosunu yapacagim kahveden sonra

Kucuk boyunu alsin 😂 yarin kahvalti masani cekip atsana ekmegin boyutunu da merak ediyorum 😅 bir ara A askts fotografli menu atiyordu sen de fotografli atmalisin 😅🤩
Canım biz tablet telefon vb kaldırdık evde herşeyi. Kızım bağımlı oldu iyice diye 2 haftadır o uyuyuna kadar sıfır teknoloji. Ama atarım fırsat bulursam. halacocuksun halacocuksun u ben de çok merak ediyorum. Köy ekmeği doğal ama miktar çok önemli. 1 dilimi bir beyaz ekmek somunu kadar oluyor malesef

Canım biz tablet telefon vb kaldırdık evde herşeyi. Kızım bağımlı oldu iyice diye 2 haftadır o uyuyuna kadar sıfır teknoloji. Ama atarım fırsat bulursam. halacocuksun halacocuksun u ben de çok merak ediyorum. Köy ekmeği doğal ama miktar çok önemli. 1 dilimi bir beyaz ekmek somunu kadar oluyor malesef
O daha 2 hafta önce doğum yapmış ama. Daha kendine bile gelememiştir. Birden spora falan da başlamış maşallah 🧿

Sabah yazmıştım öğle yemeği yemedik çünkü yeğenimin Doğum günü vardı. (Dün de Eşimindi kötü oldu üst üste) 1 yemek kaşığı makarna salatası 6 sarma 1 minik poğaça 1 kurabiye 2 dilim cevizli börek (pasta sevmiyorum şükür yoksa oraya da dalardım) spor yürüyüş yok bütün gün bebek kollarımda olunca pert oldum.
Böylece cheat day hakkımı bitirdim. Çarşamba eşim kahvaltıya götürecek maşukiye tarafına o yüzden 3 gün şekersiz ve az karbonhidrat devam edeceğim

Liste tamam.

@Umay- nehirnil111 nehirnil111 siz bildirmemissiniz sanirim var mi baska unuttugum?
Canım kusura bakma giremedim atak dönemine girdik tam diş bitti çıkardı derken pert bir şekilde geziyorum gece saatlerce yatağına koyuyorum başlıyor ağlamaya zor sakinleşiyoruz gündüz huzursuz 🙁Ben bu sabah sabit çıktım hafta içi fazla yemedim ama kaçırdım herhalde menülerimle toparlayayım yazacağım 🥺

Bugün ki menüm;
Sabah; 09:00 - 1 kupa tahıllı kahve
Kahvaltı; 11:00 - 2 kuru incir + 1avuç kuru dut + 2 ymk kaşığı yulaf + 2 kupa kadar süt beraber Kaynatılıp içildi
Öğle; 15:00 - Biraz patates kızartması + 2 tane nugget minik + kahvaltılıklar
Ara; 17:30 - Bir avuç kadar kiraz
Akşam; 19:30- 2 minik biber dolması + 1 kase yoğurt
Ara; 21:00 - 1 maden suyu + 1 tatlı kaşığı karadut özü

Menüm
9.00
1.5 yumurta
domates salatalık
Peynir zeytin
Avokado

10.30
Azcık dondurma
12.00
Filtre kahve
13.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase yulaflı süt karışımı

18.00
200 gr fırında pişen tuzda tavuk
Salata
Cacık
1 kase domates çorbası

20.30
Küçük bir dilim ev yapımı sağlıklı pasta (arkadaşım az şekerli tam buğday unundan yapmış. Yemesem olmayacaktı.)
Menümün bukadar karışık olmasının sebebi adet öncesi olmam. Yoksa bu kadar karıştırmıyorum.

Spor yok
3 lt su

X