Grubun amaci o zaten. Az yiyelim motive olalimBak seni az yemeye tesvik ediyoruz kirilma sakin yorumlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grubun amaci o zaten. Az yiyelim motive olalimBak seni az yemeye tesvik ediyoruz kirilma sakin yorumlara
Canim yanlis anlama ama hem spor yapip hem yersen daha cok kilo aliniyor. Ve o alinanlarda kalici oluyo.06:30 :1 kuru incir, 3 kayisi, 1 tatlı kaşığı sirke, pikolata
07:00: Leslie 3 mil yapıldı. Kiraz maskesi yuze yapildi, vücut bakımı yapıldı.( Yağ ,krem, kese)
09 bir büyük tabak karpuz , Kıraz sapı çayı
11 4 adet büyük kızarmış köy ekmeği, 4 dilim kaşar peyniri, 1 dilim ezine peynir, 7 adet yeşil zeytin, 2 domates, 2 bardak siyah çay, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 4 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 tabak patatesli yumurta
18 2 kase tarhana, 1 tabak sucuklu kuru fasulye, 5 YK yoğurt, 1 adet patates li börek, 1 tabak karpuz
20:00: 1 adet lokum , bir tabak kiraz
Not: artık çay sirke ve su içerim
kiraz sapi cayini emziren anneler icemez saniyordum icicem bende artik
supermis yarin 8 aylik olcaz bizde8. Aydan sonra diyetisyenim gunde 1 bardak yesil cay ve odem icin kiraz sapi icmemde sakinca olmadigini soyledi.
Canım biz tablet telefon vb kaldırdık evde herşeyi. Kızım bağımlı oldu iyice diye 2 haftadır o uyuyuna kadar sıfır teknoloji. Ama atarım fırsat bulursam. halacocuksun u ben de çok merak ediyorum. Köy ekmeği doğal ama miktar çok önemli. 1 dilimi bir beyaz ekmek somunu kadar oluyor malesef
O daha 2 hafta önce doğum yapmış ama. Daha kendine bile gelememiştir. Birden spora falan da başlamış maşallahCanım biz tablet telefon vb kaldırdık evde herşeyi. Kızım bağımlı oldu iyice diye 2 haftadır o uyuyuna kadar sıfır teknoloji. Ama atarım fırsat bulursam. halacocuksun u ben de çok merak ediyorum. Köy ekmeği doğal ama miktar çok önemli. 1 dilimi bir beyaz ekmek somunu kadar oluyor malesef
Konu da iki uc nokta da varahh beee keske bende oyle olsam
Canım kusura bakma giremedim atak dönemine girdik tam diş bitti çıkardı derken pert bir şekilde geziyorum gece saatlerce yatağına koyuyorum başlıyor ağlamaya zor sakinleşiyoruz gündüz huzursuz Ben bu sabah sabit çıktım hafta içi fazla yemedim ama kaçırdım herhalde menülerimle toparlayayım yazacağım