- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Dün geldi. Bugün hiç gelmedi mesela
Hmm ilginc. Bu mesajdan sonra bildirimleri takip etsene bakalim gelecek mi yeni mesajlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün geldi. Bugün hiç gelmedi mesela
Bu ara benimki de memeye yapisti. Yakama yapisiyor emmek icin. Memeden ayirirken aglamasin diye eline salatalik falan verip hemen kapatiyorumSenin bizimkiyle tanisman lazim. Su an aglamak konusunda ihtisas yapiyor. Yakinda prof. Cry diye hitap edecegim. Kendisi kucaktan da ziyade meme ile yapisik yasamak istiyor. annem olmasina ragmen ben daha yeni kendime bakmaya basladim. Uykusuzluktan parmagimi kimildatamiyordum. Gece uykusuzlugu hic bir seye benzemiyor.
Çok mantıklı bence. Bende kendimi çok sıkmamak için bugün kaçamak yaptım. Sabah kahvaltıda 1 simit yedim. Ama onu kaç gündür bekliyordum akşamı hafif geçirdimEvet canim ct pazar kacamaklar oluyo haftaici toparliuorum boyle boe gidiyo
Plan şart yani hımm bunun üzerine düşüncem güzelce benim de bir düzene girmem lazımBende giremiyordum gebelik zor geçti ev berbat haldeydi.. sonra bebek doğacak diye evi sıfırdan toparlayıp ayrıntılı temizledim utuledim vs her yeri hallettim ..daha yeni oturrttum düzeni günlük rutinlerimi planladım haftalık ayrıntılı temizlik günlerimi felan hepsi planlı boyle daha hizli oluyor
Sonunda regl oldum. Cuma’ya kadar süper eksi görürüm bence
Aksam yemege misafirim vardi ama azmettim ve basardim.Sabah limonlu su
kahvalti 12 00 da
yumurtasiz menemen
3 tane zeytin
15 adet kadar kiraz
5 badem
Yok canım 4 aydır oluyorum. Ama 2 aydır yumurtalık kistim var ve reglim düzensiz. Olamıyorum tam olarak. Şükür oldum. Bi kontrole gideceğim kistim için. Bakalım nolmuşDogumdan sonra ilk kez mi?
Maaslalah supermis bende duzenimi kaybettim calsiirken daha temizdim daha duzenliydim. Beninaski memnu ile yaprak dokumu mahvetti hic izlememistim. Hayatimda ilk kez evde oturuyorum. Benim 2 cocugum var biri 6 yasinda digeri 8 aylik bi dusunun halimiBende giremiyordum gebelik zor geçti ev berbat haldeydi.. sonra bebek doğacak diye evi sıfırdan toparlayıp ayrıntılı temizledim utuledim vs her yeri hallettim ..daha yeni oturrttum düzeni günlük rutinlerimi planladım haftalık ayrıntılı temizlik günlerimi felan hepsi planlı boyle daha hizli oluyor
Plan şart yani hımm bunun üzerine düşüncem güzelce benim de bir düzene girmem lazım
Anlıyorum seni iş hayatından çıkınca bir rahatlık çöküyor insan tembellik yapmak istiyor banada olmuştu ..bak liste attım belki işine yarar fazla zamanımı almıyor böyle planlı olmak daha iyiMaaslalah supermis bende duzenimi kaybettim calsiirken daha temizdim daha duzenliydim. Beninaski memnu ile yaprak dokumu mahvetti hic izlememistim. Hayatimda ilk kez evde oturuyorum. Benim 2 cocugum var biri 6 yasinda digeri 8 aylik bi dusunun halimi
Ahhh Kadikoy ne cok severim..Selam kızlar. Kahvaltıda ne güzel yumurta hemen hemen hepiniz yiyebiliyorsunuz. Ben yumurtadan nefret edenlerdenim. Elim ve oğlum yumurta hastası bıraksam günün her öğünü yerler. Oğlum her sabah 2 şer yumurta gömer. Banamısın demez.
Bu sabah Kadıköy'de bir yere kahvaltıya gittik.
10.00: 1 kayısı, 5 zeytin, 1 çeri domates, 1 salata, 3 ceviz, 1 kk Ezine, 1 kk otlu peynir, üçgen peynir büyüklüğünde 1 kavurma, 39 günden sonra ilk kez bir bardak demleme çay içtim.
15:00 kahvaltıya gittiğimiz yerden aldığım çilekli milföy dilim pasta, filtre kahve. Öğlen yemek o sebeple yemedim.
18 iki tane küçük boy karnıyarık 2 kaşık yoğurt.
Ara öğün falan yapmadım pastadan dolayı.
Elim yenş eliptik bisiklet aldı bugün geldi. Eskisiyle 1 saat yaptığım sporla 100 kalori harcadım. Bunda
20 dk sonra ağlayacaktım neredeyse. Ve 20 dakikada 150 kalori yaktım nabzım 100 attı. Felaket bir alet yani. 1 saat yapamam herhalde. Kademesi 8 e kadar ben 1 den 2 ye bile geçemiyorum bununla.
Supersib vallahiBen sana hazirladigim listeyi atayım işine yarayan olursa dua etse yeter
Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-bulaşıkları boşalt , yerleştir
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-akşam yemeğini, tatlısını, salatasını hazırla
-yatmadan önce bulaşık varsa yıka , 10 dk hızlıca evi toparla öyle yat.
-gun aşırı toz al.
Pazartesi
-Banyo ve wc derinlemesine temizle, halıları yıka, havluları yıka değiştir.
Salı
-mutfağı temizle, buzdolabını temizle kontrol et, eksik listesini çıkart.
Çarşamba
-evi süpür sil, hızlıca toz al, balkonu yıka, pencere önlerini sil, camları sil
Perşembe
-yatak odalarını topla, dolap içlerini düzelt
Cuma-cumartesi
-mola
Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür
Ben sana hazirladigim listeyi atayım işine yarayan olursa dua etse yeter
Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-gun aşırı toz al.
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma-cumartesi
-mola
Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür
Sen gerçek misin demek istiyorum maşallah.. benim tek planım uyanık kal kimse aç kalmasın oluyorBen sana hazirladigim listeyi atayım işine yarayan olursa dua etse yeter
Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-gun aşırı toz al.
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma-cumartesi
-mola
Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür