Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öğle akşam birleşti yine
1 kepçe kuru fasulye
8 parmak çıtır tavuk
Salata ayran

Akşam üstü yürüyüşe çıktık 2 saat yürüdüm bebek arabası ile. Sonra bahçesi olan bir komşuya gittik dut silkeledik 1 kase kadar yedim. Sonra da çay çekirdek yedim.

Senin bizimkiyle tanisman lazim. Su an aglamak konusunda ihtisas yapiyor. Yakinda prof. Cry diye hitap edecegim. Kendisi kucaktan da ziyade meme ile yapisik yasamak istiyor. 😂 annem olmasina ragmen ben daha yeni kendime bakmaya basladim. Uykusuzluktan parmagimi kimildatamiyordum. Gece uykusuzlugu hic bir seye benzemiyor.
Bu ara benimki de memeye yapisti. Yakama yapisiyor emmek icin. Memeden ayirirken aglamasin diye eline salatalik falan verip hemen kapatiyorum 😳🤪

Oglenki kahveden sonra aksama kadar birsey yemedim. Aksam 6da bir tabak pirinc pilavi ve bir tabak tavuk sote yedim. 1 bardak ayran ictim. 7.30da cay, bir avuc cekirdek, 2 tane petibor biskuvi yedim. 45 dk acik havada yuruyus, 10 dk chloe ting abs videosu yaptim. Simdi son olarak az sutlu bir kahve iciyordum ki daha yarısında oglum gelip su doktu ustune 😡 kahve keyfim yarim kaldi. Neyse saglik olsun.
Yarin komsular birseyler yapip bahcede yiyelim dediler. O yuzden aksam yemegi yememeyi dusunuyorum dengelemek icin. Yine de mumkun oldugunca az yemeye calisacagim.

Kahvalti
1yumurta
1d.peynir
1fit pogaca
1pfirinda patates
Domates salatalik
1yemek k. Tahin

Ara 1cikolatali gofret
2kare bitter ve kahve

Aksam 2lahmacun
Salata ayran

Dun diyetisyen gunuydu de ondan bugun costum:KK43: yarin hafif gecirmeye calisacagim insallah.

Evet canim ct pazar kacamaklar oluyo haftaici toparliuorum boyle boe gidiyo
Çok mantıklı bence. Bende kendimi çok sıkmamak için bugün kaçamak yaptım. Sabah kahvaltıda 1 simit yedim. Ama onu kaç gündür bekliyordum 🙈 akşamı hafif geçirdim

Kızlar selam
Menüm

9.00
2.5 yumurta
Dereotu maydanoz domates salatalık
Avokado
1 simit
1 Küçük pankek

10.00
Filtre kahve

14.00
1 kase yulaflı süt karışımı

18.00
50 gr fırın tavuk
1 patlıcandan imam bayıldı
1 kaşık pirinç pilavı(oğlum ağzıma tıkıştırdı) 🤣🤣🤣

22.00
1 sb kefir
Soda

1 saat tempolu yürüyüş
3 lt su

Bende giremiyordum gebelik zor geçti ev berbat haldeydi.. sonra bebek doğacak diye evi sıfırdan toparlayıp ayrıntılı temizledim utuledim vs her yeri hallettim ..daha yeni oturrttum düzeni günlük rutinlerimi planladım haftalık ayrıntılı temizlik günlerimi felan hepsi planlı boyle daha hizli oluyor
Plan şart yani hımm bunun üzerine düşüncem güzelce benim de bir düzene girmem lazım

Bende giremiyordum gebelik zor geçti ev berbat haldeydi.. sonra bebek doğacak diye evi sıfırdan toparlayıp ayrıntılı temizledim utuledim vs her yeri hallettim ..daha yeni oturrttum düzeni günlük rutinlerimi planladım haftalık ayrıntılı temizlik günlerimi felan hepsi planlı boyle daha hizli oluyor
Maaslalah supermis bende duzenimi kaybettim calsiirken daha temizdim daha duzenliydim. Beninaski memnu ile yaprak dokumu mahvetti hic izlememistim. Hayatimda ilk kez evde oturuyorum. Benim 2 cocugum var biri 6 yasinda digeri 8 aylik bi dusunun halimi🤣🤣

Plan şart yani hımm bunun üzerine düşüncem güzelce benim de bir düzene girmem lazım

Ben sana hazirladigim listeyi atayım işine yarayan olursa dua etse yeter

Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-bulaşıkları boşalt , yerleştir
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-akşam yemeğini, tatlısını, salatasını hazırla
-yatmadan önce bulaşık varsa yıka , 10 dk hızlıca evi toparla öyle yat.
-gun aşırı toz al.

Pazartesi
-Banyo ve wc derinlemesine temizle, halıları yıka, havluları yıka değiştir.

Salı
-mutfağı temizle, buzdolabını temizle kontrol et, eksik listesini çıkart.

Çarşamba
-evi süpür sil, hızlıca toz al, balkonu yıka, pencere önlerini sil, camları sil

Perşembe
-yatak odalarını topla, dolap içlerini düzelt

Cuma-cumartesi
-mola

Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür

Maaslalah supermis bende duzenimi kaybettim calsiirken daha temizdim daha duzenliydim. Beninaski memnu ile yaprak dokumu mahvetti hic izlememistim. Hayatimda ilk kez evde oturuyorum. Benim 2 cocugum var biri 6 yasinda digeri 8 aylik bi dusunun halimi🤣🤣
Anlıyorum seni iş hayatından çıkınca bir rahatlık çöküyor insan tembellik yapmak istiyor banada olmuştu ..bak liste attım belki işine yarar fazla zamanımı almıyor böyle planlı olmak daha iyi

Selam kızlar. Kahvaltıda ne güzel yumurta hemen hemen hepiniz yiyebiliyorsunuz. Ben yumurtadan nefret edenlerdenim. Elim ve oğlum yumurta hastası bıraksam günün her öğünü yerler. Oğlum her sabah 2 şer yumurta gömer. Banamısın demez.

Bu sabah Kadıköy'de bir yere kahvaltıya gittik.
10.00: 1 kayısı, 5 zeytin, 1 çeri domates, 1 salata, 3 ceviz, 1 kk Ezine, 1 kk otlu peynir, üçgen peynir büyüklüğünde 1 kavurma, 39 günden sonra ilk kez bir bardak demleme çay içtim.

15:00 kahvaltıya gittiğimiz yerden aldığım çilekli milföy dilim pasta, filtre kahve. Öğlen yemek o sebeple yemedim.

18:KK30: iki tane küçük boy karnıyarık 2 kaşık yoğurt.
Ara öğün falan yapmadım pastadan dolayı.
Elim yenş eliptik bisiklet aldı bugün geldi. Eskisiyle 1 saat yaptığım sporla 100 kalori harcadım. Bunda
20 dk sonra ağlayacaktım neredeyse. Ve 20 dakikada 150 kalori yaktım nabzım 100 attı. Felaket bir alet yani. 1 saat yapamam herhalde. Kademesi 8 e kadar ben 1 den 2 ye bile geçemiyorum bununla.

Selam kızlar. Kahvaltıda ne güzel yumurta hemen hemen hepiniz yiyebiliyorsunuz. Ben yumurtadan nefret edenlerdenim. Elim ve oğlum yumurta hastası bıraksam günün her öğünü yerler. Oğlum her sabah 2 şer yumurta gömer. Banamısın demez.

Bu sabah Kadıköy'de bir yere kahvaltıya gittik.
10.00: 1 kayısı, 5 zeytin, 1 çeri domates, 1 salata, 3 ceviz, 1 kk Ezine, 1 kk otlu peynir, üçgen peynir büyüklüğünde 1 kavurma, 39 günden sonra ilk kez bir bardak demleme çay içtim.

15:00 kahvaltıya gittiğimiz yerden aldığım çilekli milföy dilim pasta, filtre kahve. Öğlen yemek o sebeple yemedim.

18:KK30: iki tane küçük boy karnıyarık 2 kaşık yoğurt.
Ara öğün falan yapmadım pastadan dolayı.
Elim yenş eliptik bisiklet aldı bugün geldi. Eskisiyle 1 saat yaptığım sporla 100 kalori harcadım. Bunda
20 dk sonra ağlayacaktım neredeyse. Ve 20 dakikada 150 kalori yaktım nabzım 100 attı. Felaket bir alet yani. 1 saat yapamam herhalde. Kademesi 8 e kadar ben 1 den 2 ye bile geçemiyorum bununla.
Ahhh Kadikoy 😔 ne cok severim..

Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-gun aşırı toz al.

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma-cumartesi
-mola

Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür
Supersib vallahi

Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-gun aşırı toz al.

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma-cumartesi
-mola

Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür

O tatli yapmayi cikar listeden 🤣

Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-gun aşırı toz al.

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma-cumartesi
-mola

Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür
Sen gerçek misin demek istiyorum maşallah.. benim tek planım uyanık kal kimse aç kalmasın oluyor

X