- 30 Ekim 2019
- 359
- 617
- 30
Valla benim ilk 2 ay 35 günde bir oldu şimdi takır takır düzenli ama kiloya etki 0Belki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme
Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.
Olabilie canimYok ne alkol ne sigaram var. Sadece alerji ilaçları kullanıyorum. Onlar da kalbi etkiliyor.
Sagolasin canim benim.jnsaah boyle giderOlsun olsun hedef koymak iyidir bence yapabiliriz
ya en zayıf noktamız çocuklar zaten. Şükür eşim başlarında duruyor ben yürüyüşe gidiyorum. Diyetisyene de öğle araları falan giderim
14 Ağustos 11 Eylül. Biri 3 biri 1 olacak
oyyy maşallah Kuzuma. Allah çocuklarımıza sağlık huzur uzun ömür versin
9 ay bitti. Süt olayını sıkıntıya sokmuyorum. Akşam menümü yazarım bakarsınız. Benim hızlı kilo vermemin sebebi her gün en az 1 saat yürümem. Çok şükür hareket edince veriyorum.
Harikasınnnn maşallahay o kıskanç akrabalar yok mu? Boşver sen. Harikasın maşallah. Seni takip ediyorum
Evet alinma canim ona simdi hee denilwn batar ben de liste cikardim eminim her seyi denemistir ama insan yardimci olmak amaciyla yaziyo iste.. gelmeyince gelmiyo sut insan da icerliyo yetersizlik falan geliyo yaprigi diyet sut ve sut urunleri diyetiydiCanim tek sen diyet yapma diye yazmamistin ki?Mysonismysun da yeme icme onerisi verdi lindaya. Ortada gercekten buyutecek bir olay yok. Ben buyumesin diye mudahil oldum. Sutu yeni kesilmis bir anne var soz konusu bebegi 6 aylik. Hic kalp kirmayalim birbirimizin grubumuzda her zaman yerin var.
Oh ne güzel. İkisşni dengede tutarsanız süper gider. İnanılmaz hızlı büyüyorlar zatenBende şuanda büyükle daha çok ilgileniyorum. Doğumdan önce nasılsam sonra da ona karşı öyle oldum. Bizde de aşırı kıskançlık yok. Çok şükür
Diyetinizi nasıl yapıyorsunuz peki?
Enerjim pek olmuyor
Oleyyy haftaya senden bir adım öndeyimSabah;
Kirpik borek
2 ceri domates
Yarim salatalik
Ogle aksam arasi;
1 tabak kiymali sarma
3 4 kasik magnolia
Bugun benim cheat day oldu. Borek gelen pakette vardiSpor da zerre yapasim gelmedi. Yarin bugun hic olmamis gibi devam.
Simdi hem diyetisyenle calilisiyosun hem pilatese devam dimiOh ne güzel. İkisşni dengede tutarsanız süper gider. İnanılmaz hızlı büyüyorlar zatenbizimkiler birlikte oynamaya başladı yavaştan. Çok şükür.
Diyetimde hamurişi tatlı çok sınırlı. Paketli ürün yemiyorum. Akşam 6da yemek sonrasında minimum 1 saat yürüyüş yapıyorum. Sonrada filtre kahve maden suyu ve su ile midemi dolduruyorum. 13 gündür böyle besleniyorum.
Oleyyy haftaya senden bir adım öndeyim
Diyetisyenime başlamadım daha canım. Eski verdiği listeden gidiyorum. Pilatesimin de son 2 dersi kaldı. Vakalar çok arttı ya bu hafta dersleri bitirip bidaha almayacağım şimdilik. Yürüyüş güzel tutuyor beni.Simdi hem diyetisyenle calilisiyosun hem pilatese devam dimi
Oh ne güzel. İkisşni dengede tutarsanız süper gider. İnanılmaz hızlı büyüyorlar zatenbizimkiler birlikte oynamaya başladı yavaştan. Çok şükür.
Diyetimde hamurişi tatlı çok sınırlı. Paketli ürün yemiyorum. Akşam 6da yemek sonrasında minimum 1 saat yürüyüş yapıyorum. Sonrada filtre kahve maden suyu ve su ile midemi dolduruyorum. 13 gündür böyle besleniyorum.
Oleyyy haftaya senden bir adım öndeyim
Hadi kapışalımHafta 7 gun hatirlatayim
Hadi kapışalım
Gunaydin kizlar. Arkadasa ozelden msj attim kusme nolur diye. Derdim kimse degil benim gercekten. Kendimi yiprattim uzdum. Ne yaptiysam emmek istemedi. Napalik kismetimizde bu varmış. Hepinize tesekkur ederim. Ama artik kendim icin gercekten toparlanmak istiyirum..66.0 la basladim tekrardan. Mutsuz oldugum bi kiloda kalip günlerimi gecirmicem. Hakkimizda hayirlisi olsun. Diyetimin ilk. Gunu hayirli olsun.
Kapisalim canim bu konuda kapisalim yeter ki
Gunaydin herkese