Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugün pek dikkat edemedim
Sabah -çörekotu kapsülü
Detox çayımla başladım.
Kahvaltıda dereotlu 2 tane poaça yedim.
Yanında Peynir, zeytin, yeşillik
Öğle - Tam buğday ekmeğiyle sandviç
Şekersiz limonata en sevdiğim ❣
İkindi -Kuruyemiş
Detox çayı
Akşam -İşte beni bu öğün bitirdi
Tavuk, patates kızartması, amerikan salatası
Bol bol su içiyorum. Süte etkisi gerçekten çok oluyor.
Bir de dereotu Bu günlük midemi kapattım

Belki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme

Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.
Valla benim ilk 2 ay 35 günde bir oldu şimdi takır takır düzenli ama kiloya etki 0Tabi bünyeden bünyeye değişir

Sagolasin canim benim.jnsaah boyle gider

Kizlar ben de emziriyorum ama çok kilo aldım 5 gündür dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. detoks suyu falan iciyormusunuz ben limonlu salatalikli ve elmalı su içiyorum çok işe yarıyor acaba süte bir şıkintisi olur mu

lindalinda yeterince sutunden beslendi o annesi hic anne sutu almayan bebekler de var ki suan ki hazir mamalar da zaten anne sutune cok cok yakin... Turkiye de anormal bir dayatma var annelere karai emzir emzir emzir yaw annenin verdigi sevgi onemli... Cocuk kucagimda ilk goren herkez emziriyomusun diye soruyo bide sezaryan mi normal mi... Bunlarla anneligi kiyasliyo... Cocuk her turlu beslenir mamayla anne sutuyle her neyse ama anne sevgisini her anne veremez... Sen zatwn bu kadar dusunuyosan evladini gercwkteb cocugun cok sansli bumlari yazarken gozlerim doldu yemin ederim ne cok baski var ustumuzde anneligin tadini bile cikaramiyoruz uzerimizdeki yetersizlik duygusundan anasini satim

Evet alinma canim ona simdi hee denilwn batar ben de liste cikardim eminim her seyi denemistir ama insan yardimci olmak amaciyla yaziyo iste.. gelmeyince gelmiyo sut insan da icerliyo yetersizlik falan geliyo yaprigi diyet sut ve sut urunleri diyetiydi

Oh ne güzel. İkisşni dengede tutarsanız süper gider. İnanılmaz hızlı büyüyorlar zaten bizimkiler birlikte oynamaya başladı yavaştan. Çok şükür.
Diyetimde hamurişi tatlı çok sınırlı. Paketli ürün yemiyorum. Akşam 6da yemek sonrasında minimum 1 saat yürüyüş yapıyorum. Sonrada filtre kahve maden suyu ve su ile midemi dolduruyorum. 13 gündür böyle besleniyorum.
Sabah;

Kirpik borek
2 ceri domates
Yarim salatalik

Ogle aksam arasi;

1 tabak kiymali sarma
3 4 kasik magnolia

Bugun benim cheat day oldu. Borek gelen pakette vardi Spor da zerre yapasim gelmedi. Yarin bugun hic olmamis gibi devam.
Oleyyy haftaya senden bir adım öndeyim

Simdi hem diyetisyenle calilisiyosun hem pilatese devam dimi

Menüm
8.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık dereotu maydanoz
Avokado
Süt

12.30
1 kase yulaflı süt karışımı
Fırında 1 tavuk butu

13.30
2 küçük tahinli kurabiye

18.00
1/8 pizza (kendim yaptım)
1 küçük patlıcan imam bayıldı
1 kase mercimek çorbası

21.30
Filtre kahve
Maden suyu

3 lt su
1.5 saat tempolu yürüyüş (10000 adım)

Simdi hem diyetisyenle calilisiyosun hem pilatese devam dimi
Diyetisyenime başlamadım daha canım. Eski verdiği listeden gidiyorum. Pilatesimin de son 2 dersi kaldı. Vakalar çok arttı ya bu hafta dersleri bitirip bidaha almayacağım şimdilik. Yürüyüş güzel tutuyor beni.

Hafta 7 gun hatirlatayim

Kızlar sabah 4 küçük dilimli sucuklu yumurta domates salatalık 7 zeytin 1 kk peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Türk kahvesi
15:00 2 kepçe Kuru fasulye
19:30 bir dilim naked cake (az kremalı çilekli)
3 kaşık kısır
1 cevizli kurabiye (eşimin Doğum günü olduğu için ve tartı sabahı güzel geçtiği için gayet yedim ve mutluyum)
Gündüz temizlik filan baya yordu 13bin adım olmuş ekstra yürümedim gece de eşimin öğrencisi geldi eşiyle onlar gidince bi tur daha temizlik bulaşık pert oldum.
Bu arada kimse ağzıma zorla cici bebe tıkmadı çok bekledim ama

Gunaydin kizlar. Arkadasa ozelden msj attim kusme nolur diye. Derdim kimse degil benim gercekten. Kendimi yiprattim uzdum. Ne yaptiysam emmek istemedi. Napalik kismetimizde bu varmış. Hepinize tesekkur ederim. Ama artik kendim icin gercekten toparlanmak istiyirum..66.0 la basladim tekrardan. Mutsuz oldugum bi kiloda kalip günlerimi gecirmicem. Hakkimizda hayirlisi olsun. Diyetimin ilk. Gunu hayirli olsun.

Sevindim canim. Diyetin de daim olsun sonuclanana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…