Sen kaç ayda ne kadar verdin
2 kiloyla bile olsa 1 yil sonra istedigin kiloda olursun.baslamak cok onemli. Hos geldinÇok teşekkür ederim canım rahatladım vallahesaplıyorum ayda 2 kiloyla bitmez bu kilolar diyorum moralim bozuluyordu
Saolasin canim. Rabbim baska dertlerini göstermesinBenim ilk bebegim dogdugu andan itibaren hic emmedi. Ve ben 6ay anne sutu alacak diye bebek alisverisinde biberon bile almamistim. Ne yaptiysak almadi. Bende asiri stresten vucudum su toplamaya basladi. Uzuldukce sut azaldi, sagsam da cikmamaya basladi. Sonra baktim ki o kadar agir dertlerin yaninda anne sutu telafi edilmeyecek bir sey degilmis. Elinden geleni yaptin.hic uzulme. Rizik Allah'tan☺
Ben bundan sonra ne birine şahsi fikrimi söylerim ya da kendi hayatımdan bi şeyler paylaşırım. Sadece paylaşırsam yediklerimi paylaşırım. Cuma kilomu söylerim. O kadar.
Kimin kalbini de kırdıysam, üstüne gittiysem kusuruma bakmasın benim hadsizliğim. Haddimi birinin bildirmesi gerekiyormuş. Bildirdi sağ olsun.
Grubun huzurunu da kaçırmak istemedim. Gruptakiler de kusura bakmasın.
Nasılsa ben emzirmiyorum. Aaa doğru ben de emziriyorum. Ama ben üzülsem de sorun değil. Bi süre girmeyeceğim gruba.
Ha şunu da belirteyim beni en çok üzen o kadar kişi içinde bir tek benim sütü azalmış kadının üstüne gidiyormuş gibi görünmem. Sütü stresten azalan insanı daha çok strese sokmam, üzmem falan.
Neyse çok uzattım. Bol yağdan kayıplarınız olsun. Sağlıcakla kalın.
Yarin tartilma imkanim yok bugun tartildim 63.100 ciktim. Tok karnina tuvalete cikmadan tartildim. O yuzden o 100gr i saymiyorum direkt 63
Karantidan çıkıp ilk tartildigimda 64.900ü görmüştüm
Neyse bir daha 60a ineyim de cozutmayayım inşallah
autumnn
Ilk baslarda gidiyor kilo ama sonra istesekdr gitmiyo ayda 2 den fazla. bence emzirirken salgilanan hormonlar engel oluyoAy çok sevinirim canım ya. Ben birkaç diyetisyenle görüştüm. Emzirme dönemi diyet önermiyoruz dediler.75 76 arası gidip geliyorum canım. 20 kilo fazlam var. Vücudum beni inanılmaz mutsuz ediyor. Canım hiçbir şey giymek almak istemiyor. Zaten kiloya takık biriydim
saglikla buyutun. Yorumunuzun altinda 39. haftada gorunuyorsunuz da o yuzden demistim. bende erken dogum yapmistim 36 haftalik. Hamileligim boyunca kilomu hep dert ettim alnak istemedim ama diyette yapmadim. En cpk kilo alinan son 4 haftayi goremedim bi seyi cok istememek lazimmisBen erken doğum yaptım 80 kg ile girdim doğuma toplam 23 kg aldım ama ondan 1 ay öncede 5 kg almıştım ...şu an 14 gün oldu doğum yapalı
Biz o listeye naail girebiliriz. Haftaya cuma mi bildirim yapalim
Ay bende regl olmadimBu konu hakkinda konusmak istemiyorumben hala regl olmadigim icin sisim fena. Odem tutuyorum. Zor kilo veriyorum. Bugunun tarti sonuclarini ilk sayfaya ekleyecegim birazdan. Hepimizin seruvenini oradan inceleyebilirsin
Ah o kollar ahhhh..Süperben 57 kiloyum, bebeğim 2 buçuk aylık. Hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum. Doğuma 68 ile girdim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama sezeryandan sonra nerdeyse aynı kiloya gelmeme rağmen daha kilolu gözüküyorum. Çünkü göbeğim çok yumuşak kaldı. Yürürken keşkül gibi titremesi sinirlerimi bozuyor he birde malesef kollarım var, hani böyle el sallarken lımbır lımbır aşağıda dans eden şeyler var ya hah onlardan
Ben 2 ayda regl oldumBu konu hakkinda konusmak istemiyorumben hala regl olmadigim icin sisim fena. Odem tutuyorum. Zor kilo veriyorum. Bugunun tarti sonuclarini ilk sayfaya ekleyecegim birazdan. Hepimizin seruvenini oradan inceleyebilirsin
yok tartilmadim yarin sabah tartilcam yarin basliyorum ya diyete