Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bu sabah saat 7 de Leslie 3 mil yaptım.. ama öncesinde ..limon yağı ,yilang yağı , nane yağı( evde ne varsa) göbeğime ve bacaklarıma sürdüm strecle sardım sporumu yaptım ..baya terledim ...sonra sıcak su tuttum iyice vücuduma keseledim sonra.soguk su ..ve krem sürüp banyodan çıktım ..yuzumede kiraz sapı maskesi yaptım bunlar günlük rutinim her gün yapicam insallah ..eşim baya hisli toparlandin bacakların vücudun iyi görünüyor dedi çok şükür Allahima inslalah böyle giderim... Artık kahvaltımı saat 11 de akşam yemeğimi 17 de yapicam insallah baya etki ediyor zayiflamama dün onu farkettim

Hamile hamile mi yapıyorsun doğum yaptın mı

Günaydın herkese
Bugün misafirim var. Eşimin arkadaşları gelecek. İçki masası olacağı için ben bir hazırlık yapmayacağım. Mezeler dışarıdan alınacak. Eşim salata yapacak. Şimdi evi toparlıyorum, arkasından temizlik. Kızım uyuyor.
Kahvaltıda 5 zeytin, azıcık peynir birazcıkta çilek reçeli yedim 2 dilim ekmekle. Misafirler akşama doğru gelecek onlar gelmeden yoğurtla chia tohumu yerim.

ise yariyotmu canim benim evde o yaglar bos bos duruyo. kiraz sapi maskesini nasil yapiyorsun peki.

ise yariyotmu canim benim evde o yaglar bos bos duruyo. kiraz sapi maskesini nasil yapiyorsun peki.
Kiraz maskesi .sapını karistirmisim

5 adet Kıraz, pirinç unu, bal, zeytinyağı, yoğurt, limon, blendirdan çektim o şekilde,...ise yariyormu bilmem yeni başladım canım umut dunyasi eşim guzel olmuş dedi ama yani kibarliktan demiş olabilir ama ben evdeki yağları bitirene kadar devam edeceğim insalah

Bebeğim küçük olduğu için fazla yormuyor daha bakalım zaten yorgunsam yapamam şu an ev işlerini felan hepsini hallettim sayılır bir tek evi supurucem silicem o kaldı öğle uykusundan sonra tabi..

Haklisin canim valla. Bizimkiler ve esim de hep teselli ediyor. Ben kafaya takiyorum. Allah ne muradin varsa versin beni rahatlattigin icin.
Allah senden de razı olsun. Bu günler geri gelmiyor anın tadını çıkar cnm. Ne güzel eşin ailen de destek bak. Hepimiz muhteşem anneleriz. Kızsakda sevsekde onlar bizim bir parçamız. Bizim ki bana kafa tutuyor bugün çok kızdım şimdi uyuyor vicdan azabı yapıyorum kendi kendime mesela. Neler neler yaşayacaksın bir an kızıp sonra üzüleceksin annelik böyle işte. Annem küçükken bize vurup sonra neden ağladığını şimdi daha iyi anlıyorum.

Ben de doğumdan önceki kilomdayım görüntü aynı değil. Emine bir genişleme oluyor vücutta. Değişiyor işte sistemimiz tamamen

Ben dogum oncesinden 5 kg daha zayifim ama buna ragmen daha genisim. galiba kaslar iyice birakiyor kendini ve emzirmek icin vucut yag topluyo

Bunun sebebi sezeryan degil sanirim hamilelikten dolayi genisleyip eski haline donemedi o halde?
Benim karın bölgem çok esnek bir deri değildi. Her muayenede doktor daha ne kadar gerilecek deri çok merak ediyorum derdi. Sanki kar onda kaya varmış gibi taş sert bir göbek oldu. En ufak bir darbede kanıyordu derim. Hafif tırnağım değsin morarırdı işte. Bir değişik tenim var. Esnemeye yatkın değil. Hem sezaryene bağlıyorum bu durumu hem de tenimin esnememesine. Beni gören ayy ne olmuşsun diyordu. İkiz bebek varmış gibi büyüdü karnım. Kapasitemün üstüne çıktım. Babam küçük yavrum nasıl taşıyosun bu karnı diyordu ee sonuç 4.230 Gr bebek çıktı sülaledeki rekor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…