- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Hamile hamile mi yapıyorsun doğum yaptın mıBu sabah saat 7 de Leslie 3 mil yaptım.. ama öncesinde ..limon yağı ,yilang yağı , nane yağı( evde ne varsa) göbeğime ve bacaklarıma sürdüm strecle sardım sporumu yaptım ..baya terledim ...sonra sıcak su tuttum iyice vücuduma keseledim sonra.soguk su ..ve krem sürüp banyodan çıktım ..yuzumede kiraz sapı maskesi yaptım bunlar günlük rutinim her gün yapicam insallah ..eşim baya hisli toparlandin bacakların vücudun iyi görünüyor dedi çok şükür Allahima inslalah böyle giderim... Artık kahvaltımı saat 11 de akşam yemeğimi 17 de yapicam insallah baya etki ediyor zayiflamama dün onu farkettim
ise yariyotmu canim benim evde o yaglar bos bos duruyo. kiraz sapi maskesini nasil yapiyorsun peki.Bu sabah saat 7 de Leslie 3 mil yaptım.. ama öncesinde ..limon yağı ,yilang yağı , nane yağı( evde ne varsa) göbeğime ve bacaklarıma sürdüm strecle sardım sporumu yaptım ..baya terledim ...sonra sıcak su tuttum iyice vücuduma keseledim sonra.soguk su ..ve krem sürüp banyodan çıktım ..yuzumede kiraz sapı maskesi yaptım bunlar günlük rutinim her gün yapicam insallah ..eşim baya hisli toparlandin bacakların vücudun iyi görünüyor dedi çok şükür Allahima inslalah böyle giderim... Artık kahvaltımı saat 11 de akşam yemeğimi 17 de yapicam insallah baya etki ediyor zayiflamama dün onu farkettim
gunaydin kizlar
saat 8.30 da limonlu su ictim
saat 10.30 da 4 adet yesil mercimek koftesi yedim. yagda kizarttigim icin zeytin yemedim. yesillikde canim istemedi.
Erken doğum yaptım kuzumHamile hamile mi yapıyorsun doğum yaptın mı
Kiraz maskesi .sapını karistirmisimise yariyotmu canim benim evde o yaglar bos bos duruyo. kiraz sapi maskesini nasil yapiyorsun peki.
Canım naçizane tavsiyem kendini çok erken yormaya başlama. Sen bu hırsla zaten verirsin inşallah ama henüz çok erken biraz yavaş gitmende fayda var. Uykusuzluk vs yorabilir. Tabi evde yardımcı olan başkaları varsa o ayrıErken doğum yaptım kuzum
Bebeğim küçük olduğu için fazla yormuyor daha bakalım zaten yorgunsam yapamam şu an ev işlerini felan hepsini hallettim sayılır bir tek evi supurucem silicem o kaldı öğle uykusundan sonra tabi..Canım naçizane tavsiyem kendini çok erken yormaya başlama. Sen bu hırsla zaten verirsin inşallah ama henüz çok erken biraz yavaş gitmende fayda var. Uykusuzluk vs yorabilir. Tabi evde yardımcı olan başkaları varsa o ayrı
Emziriken bi sorun olmaz dimi canim icime bi kusku dustu ama ictim yinede bugunLimonli su ben de iciyorum cok iyi geliyor
Emziriken bi sorun olmaz dimi canim icime bi kusku dustu ama ictim yinede bugun
Allah senden de razı olsun. Bu günler geri gelmiyor anın tadını çıkar cnm. Ne güzel eşin ailen de destek bak. Hepimiz muhteşem anneleriz. Kızsakda sevsekde onlar bizim bir parçamız. Bizim ki bana kafa tutuyor bugün çok kızdım şimdi uyuyor vicdan azabı yapıyorum kendi kendime mesela. Neler neler yaşayacaksınHaklisin canim valla. Bizimkiler ve esim de hep teselli ediyor. Ben kafaya takiyorum. Allah ne muradin varsa versin beni rahatlattigin icin.
Ben de doğumdan önceki kilomdayım görüntü aynı değil. Emine bir genişleme oluyor vücutta. Değişiyor işte sistemimiz tamamenSüperben 57 kiloyum, bebeğim 2 buçuk aylık. Hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum. Doğuma 68 ile girdim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama sezeryandan sonra nerdeyse aynı kiloya gelmeme rağmen daha kilolu gözüküyorum. Çünkü göbeğim çok yumuşak kaldı. Yürürken keşkül gibi titremesi sinirlerimi bozuyor he birde malesef kollarım var, hani böyle el sallarken lımbır lımbır aşağıda dans eden şeyler var ya hah onlardan
Hahhahhah aynısı buruşuk göbek deliğim yok fenerle aramaya çıkacak kadar hem de
Hahhahhah aynısı buruşuk göbek deliğim yok fenerle aramaya çıkacak kadar hem de
Benim karın bölgem çok esnek bir deri değildi. Her muayenede doktor daha ne kadar gerilecek deri çok merak ediyorum derdi. Sanki kar onda kaya varmış gibi taş sert bir göbek oldu. En ufak bir darbede kanıyordu derim. Hafif tırnağım değsin morarırdı işte. Bir değişik tenim var. Esnemeye yatkın değil. Hem sezaryene bağlıyorum bu durumu hem de tenimin esnememesine. Beni gören ayy ne olmuşsun diyordu. İkiz bebek varmış gibi büyüdü karnım. Kapasitemün üstüne çıktım. Babam küçük yavrum nasıl taşıyosun bu karnı diyorduBunun sebebi sezeryan degil sanirim hamilelikten dolayi genisleyip eski haline donemedi o halde?