Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben 2 ayda regl oldum hiç istemiyordum ya. Regl olduğum günler sütüm etkilendi mesela. Keşke 6 ay falan olmasaydım dedim hep.

Olmak bir dert olmamak bir dert canim. Olmamaya ben de cok alistim nerdeyse 1.5 yili gecti regl olmayali hamileligi de katinca rahat yani ama bu odem bu siskinlik de fena.

Olmak bir dert olmamak bir dert canim. Olmamaya ben de cok alistim nerdeyse 1.5 yili gecti regl olmayali hamileligi de katinca rahat yani ama bu odem bu siskinlik de fena.
Aynen çok rahat. Şu sıcaklarda olmasaydım en azından ped kullanmak iğrenç sıcaklarda

Ben gecen ay oldum ilk kez ama kiloma fark etmedi

Belki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme

Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.

Belki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme

Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.
Benim cok fazla odemim yoktu canim. Bir de henuz duzene girmedi sanirim cunku adet bittikten yaklasik 2 hafta sonra akintim olmaya basladi. Bir tuhafim yani

m
Senin kac aylikti bebek? Bugun cok yeni kisi geldi karistirabilirim. Bana diyetisyenim 4 5 kilo fark eder demisti benim icin

6 aylikken 2 gun lekelenmem oldu 45 gun sonra yani bebegim 7 aylikkende cok yogun kanamali oldu. sadece kocam bir gobegim vardi o azaldi ama tartida 1 kg fark etti. belki ben diyetle oncesinde 10 kg verdigim icindir
odemi diyetle atmisimdir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…