Ay bende regl olmadim
Ay hadi inşallah yaAh o kollar ahhhh..toparlıcaz inşallah
9 bitecek neredeyse,senin?Kac ay oldu?
Ben 2 ayda regl oldumhiç istemiyordum ya. Regl olduğum günler sütüm etkilendi mesela. Keşke 6 ay falan olmasaydım dedim hep.
9 bitecek neredeyse,senin?
Kiloya etkisi varmı acaba,regl olmayisimizin8 ayligiz biz de.
Ay azmiş yabende gecen ay oldum ama saxece 1 kg fark etti
Benim 40 ın bitti 5. Gün oldumKac ay oldu?
bende gecen ay oldum ama saxece 1 kg fark etti
Aynen çok rahat. Şu sıcaklarda olmasaydım en azından ped kullanmak iğrenç sıcaklardaOlmak bir dert olmamak bir dert canim. Olmamaya ben de cok alistim nerdeyse 1.5 yili gecti regl olmayali hamileligi de katinca rahat yaniama bu odem bu siskinlik de fena.
Kiloya etkisi varmı acaba,regl olmayisimizin
Aynen çok rahat. Şu sıcaklarda olmasaydım en azından ped kullanmak iğrenç sıcaklarda
Ona bir türlü alışamadım ben yaTampon kullan
Ben gecen ay oldum ilk kez ama kiloma fark etmedi
Benim cok fazla odemim yoktu canim. Bir de henuz duzene girmedi sanirim cunku adet bittikten yaklasik 2 hafta sonra akintim olmaya basladi. Bir tuhafim yaniBelki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme
Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.
Senin kac aylikti bebek? Bugun cok yeni kisi geldi karistirabilirim. Bana diyetisyenim 4 5 kilo fark eder demisti benim icin
Birde zaten hamilelik kilomu full verdim ustunr hamile kaldigimdan da 5 kg eksigim yani muhtemelen bisey kalmadigi icindir.