Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Masallah canim. Peki bol bol nemlendirdin mi karnini hamilelik boyunca?

Kkpkk
maşallah benim karnım da aşırı büyüdü. 27 kilo aldım zaten. Tenim de çok kuru. Ama hiç çatlamadım çok şükür umarım olmaz bundan sonra da. Çünkü henüz 20 kilo fazlam var Ama ben her banyo sonrası tüm vücuduma bebek yağı sürerdim. Her akşam yatmadan da çatlak kremi

Bu sabah 1 tane dereotlu poğaça, yarım salatalık 1 çeri domates,

Öğlen 2 ızgara kasap köfte

Ara öğün (şimdi) bir dilim ayranlı kakaolu kek. Kayınvalidem yapmış içinde gerçekten ayran varmış şekeri yarım su bardağı hiç tadı yok tatsız bişey ama rejim günlerinde iyi yani. Yokluk dönemleri yenir.

Akşam yarım porsiyon kuru fasülye yerim. Gün kapanır böylelikle.
Dün 1 saat bisiklet çevirdim 110 kalori yaktım. Bacaklarımın üst kısımlarını zorladım bu sefer. Yere eğilemiyorum ağrıdan.

Masallah canim. Peki bol bol nemlendirdin mi karnini hamilelik boyunca?
Kayın pederim bulgaristandan yağlar aldı. Burdaki ürğnleri kullandım sabah akşam. Ama ayna gibi parladı karnım. Çatlak oldu ama çatlaklar öyle kırmızı çatlaklardan değill. Yan baktığında parlıyordu ilte. Serçe parmak uzunluğunda 7 tane yukarıdan göbek deliğinin içine kadar çatladı. Göbek deliğim de dışarı fırlamıştı pamukla kapatıyordum.

Ben de hep sürdüm hiç aksatmadan. Genetik oluyormuş genelde annemde varsa sende de oluyor yazıyor ğnterneyye. Ki annemin de hamileliği aynı benim karnım gibi olmuş. Tek farkla annem ikiz doğurdu hem de bir tane bebek var sanıp. Hiç doktora gitmemiş sağolsun. Halbuki çok genç bir anne olmuş 20 yaşında. Lise mezunu cahil desen cahil değil ama hiç gitmemiş. Suyu gelince gidiyor doktor bir anormallik var demiş ve ultrasona aldıklarında iki bebek var demiş. Babam bayılmış falan

Senin genetik biraz canim. Annenin de boyle mi olmus? Ben de 3. Aydan itibaren sabah aksam kullandim ama son 3 ay sabah ogle aksam ve hatta az bir sey kurudugunu hissettigim her an bol bol surdum. Hic nemsiz birakmamistim sukur catlamadi. Tabi simdi kilo verme surecindeyiz yine vucudu nemlendirmeliyiz arkadaslar.

Anneleri hiç karıştırma benimkinin karnı Türkiye haritası gibi Ama annem 5 çocuk doğurmuş

Benim de annemin yanlarinda bacaklarında karninin cokk altinda bikini bolgesine yakin catlagi var. Benim catlaklarda ayni yerlerde
Ikimizin de karninda catlak yok ama bacaklardan fay hatti geciyor 2357792639 tane

Benim asiri kuru bir cildim var. Ilk gebelikte her turlu yagi kremi duzenli kullandim. Catlamadim cok sukur. Ikinci de firsat buldukca kullandim catlamadim. Ucuncu de hicbir sey yapamadim. Catlamadim tabi kilo al ver ve spor yapmayinca derinin ici bosalmis gibi sarkik gorunuyor ama demem o ki ne yaparsan yap bu is genetik. yapi meselesi
autumnn sen simdi yine hamile olsan yine catlamazsin yani insallah

Ay insallah canim ya. Yine tedbiri elden birakmam ama. Yaglara kremlere ne servet doktum ama hamilelikte her cesit marka kullandim resmen tek bir tanesine guvenemeyip.

Sabah;

Scrambled eggs (cirpilmis yumurta)
3 siyah 2 yesil zeytin
2 ceviz
1 dilim ekmek
Lor peyniri
2 ceri domates
2 3 dal maydanoz
Yesil cay

Ara;

Yarim muz

Ogle;

Bamya yemegi
Eriste
Cacik

Ara;

Fit mozaik kek
Kiraz sapi cayi

Aksam;

Barbunya yemegi
Kivircik salata

Spor;

1 saat kosu bandinda yuruyus-kosu
Chloe thing abs workout

Sporlari bayadir hep korsemle yapiyorum artik. Bazen de termal taytla cok daha fazla terletiyor tavsiye ederim.

06:30 :1 kuru incir, 3 kayisi, 1 tatlı kaşığı sirke, pikolata

07:00: Leslie 3 mil yapıldı. Kiraz maskesi yuze yapildi, vücut bakımı yapıldı.( Yağ ,krem, kese)

09 bir büyük tabak karpuz , Kıraz sapı çayı

11 4 adet büyük kızarmış köy ekmeği, 4 dilim kaşar peyniri, 1 dilim ezine peynir, 7 adet yeşil zeytin, 2 domates, 2 bardak siyah çay, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 4 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 tabak patatesli yumurta

18 2 kase tarhana, 1 tabak sucuklu kuru fasulye, 5 YK yoğurt, 1 adet patates li börek, 1 tabak karpuz

20:00: 1 adet lokum , bir tabak kiraz
Not: artık çay sirke ve su içerim

En merakla bekledigim menu seninkiler gozum doyuyor

Ama o bitmeyen boregi ve lokumlari baskasina bitirt artik eve de buyuk koy ekmegi aldirma cizzz

En merakla bekledigim menu seninkiler gozum doyuyor

Ama o bitmeyen boregi ve lokumlari baskasina bitirt artik eve de buyuk koy ekmegi aldirma cizzz
Börek bu gece eşim halledecek lokum da 3 adet kaldı ben yemeden yenirse bilmem ekmek konusunda eşimi ikna edemiyorum bu en doğalı diyor :)

Börek bu gece eşim halledecek lokum da 3 adet kaldı ben yemeden yenirse bilmem ekmek konusunda eşimi ikna edemiyorum bu en doğalı diyor :)

Kucuk boyunu alsin yarin kahvalti masani cekip atsana ekmegin boyutunu da merak ediyorum bir ara A askts fotografli menu atiyordu sen de fotografli atmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…