Benim karın bölgem çok esnek bir deri değildi. Her muayenede doktor daha ne kadar gerilecek deri çok merak ediyorum derdi. Sanki kar onda kaya varmış gibi taş sert bir göbek oldu. En ufak bir darbede kanıyordu derim. Hafif tırnağım değsin morarırdı işte. Bir değişik tenim var. Esnemeye yatkın değil. Hem sezaryene bağlıyorum bu durumu hem de tenimin esnememesine. Beni gören ayy ne olmuşsun diyordu. İkiz bebek varmış gibi büyüdü karnım. Kapasitemün üstüne çıktım. Babam küçük yavrum nasıl taşıyosun bu karnı diyorduee sonuç 4.230 Gr bebek çıktı sülaledeki rekor bende.
maşallahBenim karın bölgem çok esnek bir deri değildi. Her muayenede doktor daha ne kadar gerilecek deri çok merak ediyorum derdi. Sanki kar onda kaya varmış gibi taş sert bir göbek oldu. En ufak bir darbede kanıyordu derim. Hafif tırnağım değsin morarırdı işte. Bir değişik tenim var. Esnemeye yatkın değil. Hem sezaryene bağlıyorum bu durumu hem de tenimin esnememesine. Beni gören ayy ne olmuşsun diyordu. İkiz bebek varmış gibi büyüdü karnım. Kapasitemün üstüne çıktım. Babam küçük yavrum nasıl taşıyosun bu karnı diyorduee sonuç 4.230 Gr bebek çıktı sülaledeki rekor bende.
Kayın pederim bulgaristandan yağlar aldı. Burdaki ürğnleri kullandım sabah akşam. Ama ayna gibi parladı karnım. Çatlak oldu ama çatlaklar öyle kırmızı çatlaklardan değill. Yan baktığında parlıyordu ilte. Serçe parmak uzunluğunda 7 tane yukarıdan göbek deliğinin içine kadar çatladı. Göbek deliğim de dışarı fırlamıştı pamukla kapatıyordum.Masallah canim. Peki bol bol nemlendirdin mi karnini hamilelik boyunca?
Ben de hep sürdüm hiç aksatmadan. Genetik oluyormuş genelde annemde varsa sende de oluyor yazıyor ğnterneyye. Ki annemin de hamileliği aynı benim karnım gibi olmuş. Tek farkla annem ikiz doğurdu hem de bir tane bebek var sanıp. Hiç doktora gitmemiş sağolsun. Halbuki çok genç bir anne olmuş 20 yaşında. Lise mezunu cahil desen cahil değil ama hiç gitmemiş. Suyu gelince gidiyor doktor bir anormallik var demiş ve ultrasona aldıklarında iki bebek var demiş. Babam bayılmış falanKkpkk
maşallahbenim karnım da aşırı büyüdü. 27 kilo aldım zaten. Tenim de çok kuru. Ama hiç çatlamadım çok şükür umarım olmaz bundan sonra da. Çünkü henüz 20 kilo fazlam var Ama ben her banyo sonrası tüm vücuduma bebek yağı sürerdim. Her akşam yatmadan da çatlak kremi
Kayın pederim bulgaristandan yağlar aldı. Burdaki ürğnleri kullandım sabah akşam. Ama ayna gibi parladı karnım. Çatlak oldu ama çatlaklar öyle kırmızı çatlaklardan değill. Yan baktığında parlıyordu ilte. Serçe parmak uzunluğunda 7 tane yukarıdan göbek deliğinin içine kadar çatladı. Göbek deliğim de dışarı fırlamıştı pamukla kapatıyordum.
Anneleri hiç karıştırma benimkinin karnı Türkiye haritası gibiBen de hep sürdüm hiç aksatmadan. Genetik oluyormuş genelde annemde varsa sende de oluyor yazıyor ğnterneyye. Ki annemin de hamileliği aynı benim karnım gibi olmuş. Tek farkla annem ikiz doğurdu hem de bir tane bebek var sanıp. Hiç doktora gitmemiş sağolsun. Halbuki çok genç bir anne olmuş 20 yaşında. Lise mezunu cahil desen cahil değil ama hiç gitmemiş. Suyu gelince gidiyor doktor bir anormallik var demiş ve ultrasona aldıklarında iki bebek var demiş. Babam bayılmış falan
Benim asiri kuru bir cildim var. Ilk gebelikte her turlu yagi kremi duzenli kullandim. Catlamadim cok sukur. Ikinci de firsat buldukca kullandim catlamadim. Ucuncu de hicbir sey yapamadim. CatlamadimSenin genetik biraz canim. Annenin de boyle mi olmus? Ben de 3. Aydan itibaren sabah aksam kullandim ama son 3 ay sabah ogle aksam ve hatta az bir sey kurudugunu hissettigim her an bol bol surdum. Hic nemsiz birakmamistim sukur catlamadi. Tabi simdi kilo verme surecindeyiz yine vucudu nemlendirmeliyiz arkadaslar.
Benim asiri kuru bir cildim var. Ilk gebelikte her turlu yagi kremi duzenli kullandim. Catlamadim cok sukur. Ikinci de firsat buldukca kullandim catlamadim. Ucuncu de hicbir sey yapamadim. Catlamadimtabi kilo al ver ve spor yapmayinca derinin ici bosalmis gibi sarkik gorunuyor ama demem o ki ne yaparsan yap bu is genetik. yapi meselesi
autumnn sen simdi yine hamile olsan yine catlamazsin yani insallah
06:30 :1 kuru incir, 3 kayisi, 1 tatlı kaşığı sirke, pikolata
07:00: Leslie 3 mil yapıldı. Kiraz maskesi yuze yapildi, vücut bakımı yapıldı.( Yağ ,krem, kese)
09bir büyük tabak karpuz , Kıraz sapı çayı
114 adet büyük kızarmış köy ekmeği, 4 dilim kaşar peyniri, 1 dilim ezine peynir, 7 adet yeşil zeytin, 2 domates, 2 bardak siyah çay, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 4 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 tabak patatesli yumurta
182 kase tarhana, 1 tabak sucuklu kuru fasulye, 5 YK yoğurt, 1 adet patates li börek, 1 tabak karpuz
20:00: 1 adet lokum , bir tabak kiraz
Not: artık çay sirke ve su içerim
Börek bu gece eşim halledecek lokum da 3 adet kaldı ben yemeden yenirse bilmem ekmek konusunda eşimi ikna edemiyorum bu en doğalı diyor :)En merakla bekledigim menu seninkilergozum doyuyor
Ama o bitmeyen boregi ve lokumlari baskasina bitirt artikeve de buyuk koy ekmegi aldirma cizzz
Yarın az yemeye calisicam foto çekerim :)
Yok canım kirilmam annem dahi uyarıyorBak seni az yemeye tesvik ediyoruz kirilma sakin yorumlara