Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben 2 ayda regl oldum 😔 hiç istemiyordum ya. Regl olduğum günler sütüm etkilendi mesela. Keşke 6 ay falan olmasaydım dedim hep. 🙈

Olmak bir dert olmamak bir dert canim. Olmamaya ben de cok alistim nerdeyse 1.5 yili gecti regl olmayali hamileligi de katinca rahat yani 😅 ama bu odem bu siskinlik de fena.

Olmak bir dert olmamak bir dert canim. Olmamaya ben de cok alistim nerdeyse 1.5 yili gecti regl olmayali hamileligi de katinca rahat yani 😅 ama bu odem bu siskinlik de fena.
Aynen çok rahat. Şu sıcaklarda olmasaydım en azından ped kullanmak iğrenç sıcaklarda 😅

Ben gecen ay oldum ilk kez ama kiloma fark etmedi 🤷‍♀️

Belki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme 😂

Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.

Belki kilon zaten ideal kilona yakin oldugu icindir? Benim biraz fazla ya umudum var yok etme 😂

Kilo vermesen de vucudunda siskinliklerinin azaldigini vs hissettin mi? Ya da belki de bir ay daha regl olman gerekiyordur daha duzensiz cunku ilk 1 yil.
Benim cok fazla odemim yoktu canim. Bir de henuz duzene girmedi sanirim cunku adet bittikten yaklasik 2 hafta sonra akintim olmaya basladi. Bir tuhafim yani

m
Senin kac aylikti bebek? Bugun cok yeni kisi geldi karistirabilirim. Bana diyetisyenim 4 5 kilo fark eder demisti benim icin 🤷🏻‍♀️

6 aylikken 2 gun lekelenmem oldu 45 gun sonra yani bebegim 7 aylikkende cok yogun kanamali oldu. sadece kocam bir gobegim vardi o azaldi ama tartida 1 kg fark etti. belki ben diyetle oncesinde 10 kg verdigim icindir
odemi diyetle atmisimdir belki

X