Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah;

Kirpik borek
2 ceri domates
Yarim salatalik

Ogle aksam arasi;

1 tabak kiymali sarma
3 4 kasik magnolia 🙊

Bugun benim cheat day oldu. Borek gelen pakette vardi 😁 Spor da zerre yapasim gelmedi. Yarin bugun hic olmamis gibi devam.

Evet cuma gunleri tarti gunumuz. Gunluk olarak yediklerimizi sporlarimizi yaziyoruz. Birbimizi motive ediyoruz :) senin kilon vs nasil? Bebegin ne kadarlik?
Süper 👍 ben 57 kiloyum, bebeğim 2 buçuk aylık. 🥰 Hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum. Doğuma 68 ile girdim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama sezeryandan sonra nerdeyse aynı kiloya gelmeme rağmen daha kilolu gözüküyorum. Çünkü göbeğim çok yumuşak kaldı. Yürürken keşkül gibi titremesi sinirlerimi bozuyor 😂 he birde malesef kollarım var, hani böyle el sallarken lımbır lımbır aşağıda dans eden şeyler var ya hah onlardan 😂

Süper 👍 ben 57 kiloyum, bebeğim 2 buçuk aylık. 🥰 Hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum. Doğuma 68 ile girdim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama sezeryandan sonra nerdeyse aynı kiloya gelmeme rağmen daha kilolu gözüküyorum. Çünkü göbeğim çok yumuşak kaldı. Yürürken keşkül gibi titremesi sinirlerimi bozuyor 😂 he birde malesef kollarım var, hani böyle el sallarken lımbır lımbır aşağıda dans eden şeyler var ya hah onlardan 😂

57 kilolar gelmeye basladi ya sinirim bozuldu 😂 dogumdan 2 ay sonra 57 olmak allahim sen nasip et 🤲

Senin sorunun sanirim bolgesel ve 1 2 de kilo vermek istiyorsun? Spor cozum 😊

57 kilolar gelmeye basladi ya sinirim bozuldu 😂 dogumdan 2 ay sonra 57 olmak allahim sen nasip et 🤲

Senin sorunun sanirim bolgesel ve 1 2 de kilo vermek istiyorsun? Spor cozum 😊
Kız hiç sinirin bozulmasın. Benim boy 155 polis imdat. Dolayısıyla millet bu kiloyla ve göbekle balık etli diyor bana 😂 yani bölgesel değil zayıflamamda lazım. 😬

İşte ben de bunları okuyunca bi duraksama oldu. Eğer aylık 2 den fazla verirlirse kemik erimesi vs riski olur yazıyor nette. Kalakaldım öyle nerdeyse 1 aydık yeniden motive olamadım. Yapsam mi yapmasam mi arasında kaldım 🤷‍♀️

Bence internette her yazilana bakma. Simdi diyetisyene de yazdim ayda kac kilo verilmeli diye cevabi iletirim. Kilon kac? Seni vucudun mutsuz ediyorsa hemen baslamalisin.

Emzirdikten sonra aglamaya basliyordu. Dedik doymuyor mu acaba. Doktora sordu evet dedi doymuyordu. Kac cl cikiyor dedi benim ikisinden toplam 150 cikiyordu. Az dedi bi tanesinden 120 cikmaliymis. Ondan sonra emzirmeden sonralari mama da verdim onu da icti falan. Aglamaalri kesildi ama megersem yetmiyormus cidden sütüm. Sonra göğsüm daha az dolmaya basladi zamanla. Boyle böyle simdi sagsam 10 cl cikmaz artık.
Denedim bi cok sey yok gelmiyor süt.
Benim ilk bebegim dogdugu andan itibaren hic emmedi. Ve ben 6ay anne sutu alacak diye bebek alisverisinde biberon bile almamistim. Ne yaptiysak almadi. Bende asiri stresten vucudum su toplamaya basladi. Uzuldukce sut azaldi, sagsam da cikmamaya basladi. Sonra baktim ki o kadar agir dertlerin yaninda anne sutu telafi edilmeyecek bir sey degilmis. Elinden geleni yaptin.hic uzulme. Rizik Allah'tan☺

Bence internette her yazilana bakma. Simdi diyetisyene de yazdim ayda kac kilo verilmeli diye cevabi iletirim. Kilon kac? Seni vucudun mutsuz ediyorsa hemen baslamalisin.
Ay çok sevinirim canım ya. Ben birkaç diyetisyenle görüştüm. Emzirme dönemi diyet önermiyoruz dediler.75 76 arası gidip geliyorum canım. 20 kilo fazlam var. Vücudum beni inanılmaz mutsuz ediyor. Canım hiçbir şey giymek almak istemiyor. Zaten kiloya takık biriydim🙄

Kac kilo hedefin?
Valla eşim beni tanıdığında 47 kiloydum gayet idealdi benim için ama şu an hedefi o kadar yüksek tutmucam. Öncelikle bir 5 kilo vermek istiyorum yakın hedef olarak. Sonra eğer becerebilirsem 50 kilo ideal benim boyuma👍 ki o kiloya düşsem bile benim göbek yine durur eminim. Annem falan obezite cerrahisi oldu benim genetik bizde kilo ve göbek yani. 😪

Ay çok sevinirim canım ya. Ben birkaç diyetisyenle görüştüm. Emzirme dönemi diyet önermiyoruz dediler.75 76 arası gidip geliyorum canım. 20 kilo fazlam var. Vücudum beni inanılmaz mutsuz ediyor. Canım hiçbir şey giymek almak istemiyor. Zaten kiloya takık biriydim🙄

Ne kadar bebegin? Diyetisyenim ilk 5 ay onemli diyor emzirmede. Sonrasinda 4 5 kilo verilebilirmis.

X