Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvalti 3kasik yulaf 1b.sut 1ceviz 1kayisi Oglen 3k.bulgur pilavi 1d.peynir 1d.ekmek 1hasl.yumurta Ara 2kayisi 2ceviz Kahve Aksam 8kasik kabak yemegi 6kasik yogurt 1d.ekmek Kahve

Benim ilk bebegim dogdugu andan itibaren hic emmedi. Ve ben 6ay anne sutu alacak diye bebek alisverisinde biberon bile almamistim. Ne yaptiysak almadi. Bende asiri stresten vucudum su toplamaya basladi. Uzuldukce sut azaldi, sagsam da cikmamaya basladi. Sonra baktim ki o kadar agir dertlerin yaninda anne sutu telafi edilmeyecek bir sey degilmis. Elinden geleni yaptin.hic uzulme. Rizik Allah'tan☺
Saolasin canim. Rabbim baska dertlerini göstermesin

Ben bundan sonra ne birine şahsi fikrimi söylerim ya da kendi hayatımdan bi şeyler paylaşırım. Sadece paylaşırsam yediklerimi paylaşırım. Cuma kilomu söylerim. O kadar.

Kimin kalbini de kırdıysam, üstüne gittiysem kusuruma bakmasın benim hadsizliğim. Haddimi birinin bildirmesi gerekiyormuş. Bildirdi sağ olsun.

Grubun huzurunu da kaçırmak istemedim. Gruptakiler de kusura bakmasın.

Nasılsa ben emzirmiyorum. Aaa doğru ben de emziriyorum. Ama ben üzülsem de sorun değil. Bi süre girmeyeceğim gruba.

Ha şunu da belirteyim beni en çok üzen o kadar kişi içinde bir tek benim sütü azalmış kadının üstüne gidiyormuş gibi görünmem. Sütü stresten azalan insanı daha çok strese sokmam, üzmem falan.

Neyse çok uzattım. Bol yağdan kayıplarınız olsun. Sağlıcakla kalın.

Ben bundan sonra ne birine şahsi fikrimi söylerim ya da kendi hayatımdan bi şeyler paylaşırım. Sadece paylaşırsam yediklerimi paylaşırım. Cuma kilomu söylerim. O kadar.

Kimin kalbini de kırdıysam, üstüne gittiysem kusuruma bakmasın benim hadsizliğim. Haddimi birinin bildirmesi gerekiyormuş. Bildirdi sağ olsun.

Grubun huzurunu da kaçırmak istemedim. Gruptakiler de kusura bakmasın.

Nasılsa ben emzirmiyorum. Aaa doğru ben de emziriyorum. Ama ben üzülsem de sorun değil. Bi süre girmeyeceğim gruba.

Ha şunu da belirteyim beni en çok üzen o kadar kişi içinde bir tek benim sütü azalmış kadının üstüne gidiyormuş gibi görünmem. Sütü stresten azalan insanı daha çok strese sokmam, üzmem falan.

Neyse çok uzattım. Bol yağdan kayıplarınız olsun. Sağlıcakla kalın.

Canim tek sen diyet yapma diye yazmamistin ki? Mysonismysun Mysonismysun da yeme icme onerisi verdi lindaya. Ortada gercekten buyutecek bir olay yok. Ben buyumesin diye mudahil oldum. Sutu yeni kesilmis bir anne var soz konusu bebegi 6 aylik. Hic kalp kirmayalim birbirimizin grubumuzda her zaman yerin var.

Bugun çarşıda tartildim ve 63 geldim. Cantam ve elimdeki poset 1 kilo olsa 62 ciktim diyelim. Vermemisim ama yarim kilo almisim bu hesaba gore :KK43:
Bugun 2de evden ciktim, 4.30da geldim. Aksam da yine chloe ting abs videosunu yapacagim. Sabah kahvaltida yumurtali kozlenmis patlican, 3 zeytin, 3 parca peynir, 1 dilim eksi mayali ekmek yedim.
Oglen carsida aciktim, 1 tane tadim findikli bar, bir kucuk kefir, 4 kare kadar bitter cikolata yedim. Kendimi kir pidesi yememek icin zor tuttum ve basardim :)
Aksam 4 tane icli köfte, 3 dilim karpuz ve 1 bardak ayran.
Saat 5te aksam yemegi yedim. Yatmadan once cok acikacagim biliyorum ama yememeye calisacagim. Burada aralikli orucun saatleri bazen uzuyor, bazen kisaliyor ama en gec 7den sonra hicbir sey yemiyorum. Sadece az sutlu kahve iciyorum.

L llally derin boyle mi?

20200619_210823.jpg

Ay çok sevinirim canım ya. Ben birkaç diyetisyenle görüştüm. Emzirme dönemi diyet önermiyoruz dediler.75 76 arası gidip geliyorum canım. 20 kilo fazlam var. Vücudum beni inanılmaz mutsuz ediyor. Canım hiçbir şey giymek almak istemiyor. Zaten kiloya takık biriydim🙄
Ilk baslarda gidiyor kilo ama sonra istesekdr gitmiyo ayda 2 den fazla. bence emzirirken salgilanan hormonlar engel oluyo
Ben erken doğum yaptım 80 kg ile girdim doğuma toplam 23 kg aldım ama ondan 1 ay öncede 5 kg almıştım ...şu an 14 gün oldu doğum yapalı
saglikla buyutun. Yorumunuzun altinda 39. haftada gorunuyorsunuz da o yuzden demistim. bende erken dogum yapmistim 36 haftalik. Hamileligim boyunca kilomu hep dert ettim alnak istemedim ama diyette yapmadim. En cpk kilo alinan son 4 haftayi goremedim bi seyi cok istememek lazimmis

Süper 👍 ben 57 kiloyum, bebeğim 2 buçuk aylık. 🥰 Hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum. Doğuma 68 ile girdim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama sezeryandan sonra nerdeyse aynı kiloya gelmeme rağmen daha kilolu gözüküyorum. Çünkü göbeğim çok yumuşak kaldı. Yürürken keşkül gibi titremesi sinirlerimi bozuyor 😂 he birde malesef kollarım var, hani böyle el sallarken lımbır lımbır aşağıda dans eden şeyler var ya hah onlardan 😂
Ah o kollar ahhhh.. 😂 toparlıcaz inşallah

Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum 🤣 ben hala regl olmadigim icin sisim fena. Odem tutuyorum. Zor kilo veriyorum. Bugunun tarti sonuclarini ilk sayfaya ekleyecegim birazdan. Hepimizin seruvenini oradan inceleyebilirsin 😅
Ben 2 ayda regl oldum 😔 hiç istemiyordum ya. Regl olduğum günler sütüm etkilendi mesela. Keşke 6 ay falan olmasaydım dedim hep. 🙈

X