- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Kızlar emziren annelerin aylık mak 2 kilo vermesi gerektiği yazıyor nette falan. Siz ne dersiniz
SüperEvet cuma gunleri tarti gunumuz. Gunluk olarak yediklerimizi sporlarimizi yaziyoruz. Birbimizi motive ediyoruz :) senin kilon vs nasil? Bebegin ne kadarlik?
Süperben 57 kiloyum, bebeğim 2 buçuk aylık. Hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum. Doğuma 68 ile girdim. Hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama sezeryandan sonra nerdeyse aynı kiloya gelmeme rağmen daha kilolu gözüküyorum. Çünkü göbeğim çok yumuşak kaldı. Yürürken keşkül gibi titremesi sinirlerimi bozuyor he birde malesef kollarım var, hani böyle el sallarken lımbır lımbır aşağıda dans eden şeyler var ya hah onlardan
İşte ben de bunları okuyunca bi duraksama oldu. Eğer aylık 2 den fazla verirlirse kemik erimesi vs riski olur yazıyor nette. Kalakaldım öyle nerdeyse 1 aydık yeniden motive olamadım. Yapsam mi yapmasam mi arasında kaldımBence aylik 3 4 kilo ideal.
Kız hiç sinirin bozulmasın. Benim boy 155 polis imdat. Dolayısıyla millet bu kiloyla ve göbekle balık etli diyor bana57 kilolar gelmeye basladi ya sinirim bozuldudogumdan 2 ay sonra 57 olmak allahim sen nasip et
Senin sorunun sanirim bolgesel ve 1 2 de kilo vermek istiyorsun? Spor cozum
İşte ben de bunları okuyunca bi duraksama oldu. Eğer aylık 2 den fazla verirlirse kemik erimesi vs riski olur yazıyor nette. Kalakaldım öyle nerdeyse 1 aydık yeniden motive olamadım. Yapsam mi yapmasam mi arasında kaldım
Kız hiç sinirin bozulmasın. Benim boy 155 polis imdat. Dolayısıyla millet bu kiloyla ve göbekle balık etli diyor banayani bölgesel değil zayıflamamda lazım.
Benim ilk bebegim dogdugu andan itibaren hic emmedi. Ve ben 6ay anne sutu alacak diye bebek alisverisinde biberon bile almamistim. Ne yaptiysak almadi. Bende asiri stresten vucudum su toplamaya basladi. Uzuldukce sut azaldi, sagsam da cikmamaya basladi. Sonra baktim ki o kadar agir dertlerin yaninda anne sutu telafi edilmeyecek bir sey degilmis. Elinden geleni yaptin.hic uzulme. Rizik Allah'tan☺Emzirdikten sonra aglamaya basliyordu. Dedik doymuyor mu acaba. Doktora sordu evet dedi doymuyordu. Kac cl cikiyor dedi benim ikisinden toplam 150 cikiyordu. Az dedi bi tanesinden 120 cikmaliymis. Ondan sonra emzirmeden sonralari mama da verdim onu da icti falan. Aglamaalri kesildi ama megersem yetmiyormus cidden sütüm. Sonra göğsüm daha az dolmaya basladi zamanla. Boyle böyle simdi sagsam 10 cl cikmaz artık.
Denedim bi cok sey yok gelmiyor süt.
Ay çok sevinirim canım ya. Ben birkaç diyetisyenle görüştüm. Emzirme dönemi diyet önermiyoruz dediler.75 76 arası gidip geliyorum canım. 20 kilo fazlam var. Vücudum beni inanılmaz mutsuz ediyor. Canım hiçbir şey giymek almak istemiyor. Zaten kiloya takık biriydimBence internette her yazilana bakma. Simdi diyetisyene de yazdim ayda kac kilo verilmeli diye cevabi iletirim. Kilon kac? Seni vucudun mutsuz ediyorsa hemen baslamalisin.
Valla eşim beni tanıdığında 47 kiloydum gayet idealdi benim için ama şu an hedefi o kadar yüksek tutmucam. Öncelikle bir 5 kilo vermek istiyorum yakın hedef olarak. Sonra eğer becerebilirsem 50 kilo ideal benim boyumaKac kilo hedefin?
Ay çok sevinirim canım ya. Ben birkaç diyetisyenle görüştüm. Emzirme dönemi diyet önermiyoruz dediler.75 76 arası gidip geliyorum canım. 20 kilo fazlam var. Vücudum beni inanılmaz mutsuz ediyor. Canım hiçbir şey giymek almak istemiyor. Zaten kiloya takık biriydim
Çok teşekkür ederim canım rahatladım valladenizbenimadim ayda 4 5 kilo verilmeli dedi diyetisyen max.
Yarın 6 ayı bitiyor inşallahNe kadar bebegin? Diyetisyenim ilk 5 ay onemli diyor emzirmede. Sonrasinda 4 5 kilo verilebilirmis.
Yarın 6 ayı bitiyor inşallah
Aynen ya kilonun beni bu kadar mutsuz edeceğini hiç düşünmezdim. Resmen fotoğraf çekilmiyorum 6 aydırEh artik baslama vakti senin de
Ben erken doğum yaptım 80 kg ile girdim doğuma toplam 23 kg aldım ama ondan 1 ay öncede 5 kg almıştım ...şu an 14 gün oldu doğum yapalıson haftandasin galiba. Rahat bir dogum geciririsin insalalh. Kac kg aldiniz bu zamana kadar
Sen kaç ayda ne kadar verdinEh artik baslama vakti senin de