Yok canim bir grupta degildim benkaristirdin sanirim.
Bu arada hosgeldin. Bebegin ne kadarlik? Insallah hedefledigin kiloya dusersin.
Kötü insansin diye bi sey dedim mi. Ayrica bebegim alerjik evet süt alerjiside var. Ustume gelmeyin bilmediginiz bi konu hakkinda.Bi arkadaşa diyeti düşünme dememin sebebi diyet süreci stresli bir süreç olduğu için ve anne sütü için ne gerekiyorsa yemesi gerektiğini düşündüğüm içindi. Bir de kötü insan olduk iyi mi? Süt artırmak için diyet yapılır mı? İlk defa duyuyorum. Hadi bebek alerjiktir ya da şeker ya da tansiyon hastasısındır diyet gereklidir. Bunlar dışında süt artırmak için diyet yapıldığını ilk defa duyuyorum.
karistiriyo olabilirim canim dogrudur. Bebegim ekim ayi dogumlu 8 aylik olacak 2 gun sonra insallah ulasirim.o kiloya. 6ayda inerim sanmistim ama sadece 10 kg verebildim. son 5 kg. simdi diyeti biraksam yine 73leri gorcem biliyorum.Bu kez bitsin istiyorum. son 6 yildir hep 73 lerdeydim
Bende şuanda büyükle daha çok ilgileniyorum. Doğumdan önce nasılsam sonra da ona karşı öyle oldum. Bizde de aşırı kıskançlık yok. Çok şükürÖncelikle iki çocuk bakmanın çok zor olduğunu kabul etmek gerekiyor. Sonra da büyüğe tek çocuk olduğu zamandan daha fazla ilgi göstermek gerekiyor. Mesela biz doğum sonrası hastaneden Eve geldiğimizde ben küçüğü eşime bırakıp büyüğü Öğle uykusuna hazırlamaya gittim. Öptüm sevdim konuştum sonrada 1 saat falan uyuduk. O kadar mutlu oldu ki. Onunla tek başına zaman geçiriyordum bol bol. Küçük kendini bilmeye başlayıp ilgi istemeye başlayıncaya kadar büyük de kardeşini kabullenmiş oluyor. Aşırı kıskançlık olmadı böylece bizde. Çok şükür.
Onceki yazismalariniza sahit olmadim ama anladigim kadariyla sutunuz kesilmis ne desek sizi rahatlatamayiz ama siz harika bir annesiniz bundan eminim. Benim bebegiminde yumurta ile sut ve sut urunleri alerjisi var cidden cok.zor oluyo diyet yapmakKötü insansin diye bi sey dedim mi. Ayrica bebegim alerjik evet süt alerjiside var. Ustume gelmeyin bilmediginiz bi konu hakkinda.
emzirirken kilo verilir bir sehir efsanesi galiba cidden veril.iyor haftalarca hic kilo veremden oylece kaldim yerimdeCok iyi vermissin emziren anneye gore. Ben de ekimde dogum yaptim asagi yukari da ayni kilolarda baslamisiz diyete ben hala 78 oldum anca. Ve bu kilolar hic bilmedigim hic alisik olmadigim kilolar.
Teşekkür ederim. Oteki arkadasda oyle demek istemedi eminim ama cidden cok hassassim gunlerce agladim emmiyor diye.Onceki yazismalariniza sahit olmadim ama anladigim kadariyla sutunuz kesilmis ne desek sizi rahatlatamayiz ama siz harika bir annesiniz bundan eminim. Benim bebegiminde yumurta ile sut ve sut urunleri alerjisi var cidden cok.zor oluyo diyet yapmak
07:00: Leslie ile 3 mil yapıldı.
08:00: 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
10:00: 1 kase kiraz, 1 adet kayısı, 1 fındıklı lokum, 1 kuru incir , kiraz sapı çayı
11:00: kahvaltim : 2 adet patates böreği, 2 dilim ezine peynir, 11 adet yeşil zeytin, 2 domates, 1 bardak kefir, 2 yumurtali tereyağında kızarmış yumurta
17:00: akşam yemeğim: 1 kase sucuklu kuru fasulye , 1 dilim köy ekmeği kızarmış, yarım kase yoğurt, 1 tabak karpuz, 1 kase kiraz, 3 adet kayısı, 2 adet fındıklı lokum, 4 kare bitter çikolata
Not: bu saatten sonra çay içerim su içerim birde en son sirke :)
anne sütü mucize bir besin. ama olmuyor diye de kendini paralama bebeğini de üzme strese sokma. çok güzel bir annesin emziremediğin için vicdan yapma kendine. Çevrenden de bu desteği görürsen ne mutlu sana. bnm ailem eşimin ailesi allah razı olsun beni hiç suçlamadılar emziremedin diye bir kez laf işitmedim. içim de yara illa ki oldu ama elden bir şey gelmiyor anın tadını çıkardım onun çosur çosur mamayı çekmesi karnının doyması beni çok mutlu etti. yalnız değilsin bu konuda. oğlum 9,5 aylık yürüdü herşeyini erken yaptı. hiç bir şeyden geri de kalmadı. bak ben bir örneğim mamayla büyüdü ve allahıma bin şükür burun akıntısı boğaz ağrısından başka bir hastalığı olmadı. iyi beslenmesini sağlaman lazım bundan sonraki zamanda artıkCok tesekkur ederim allah razi olsun. Rahatladim biraz. Inatlastik su. An. Kipkirmizi oldu cocuk aglamaktan. Emmek istemiyor iste.
sezaryen den kaynaklı bir uyuşukluk var o kısımda çipdikliyorum hiç his yok. kessem acır mı bile dediğim oldu. bence toplanmaz ölü deri bildiğin ya. lıngır lıngır göbek deliğimi bulmak için 10 parmakla aralıyorum orayı :)kıyafette dümdüz göbeğim bakınca bende göbek yok ama gel çıplak gör beni derim :)Yaa toplanmaz mi diyorsun alt karin
Benimki normal dogum daha 7 gündür yapiyorum duzenli spor bakalim belki eski haline döner karnim. Dönmezse kendi bilir öf bıktım gobekten gelecegimi bu kadar cok düşünmüyorumsezaryen den kaynaklı bir uyuşukluk var o kısımda çipdikliyorum hiç his yok. kessem acır mı bile dediğim oldu. bence toplanmaz ölü deri bildiğin ya. lıngır lıngır göbek deliğimi bulmak için 10 parmakla aralıyorum orayı :)kıyafette dümdüz göbeğim bakınca bende göbek yok ama gel çıplak gör beni derim :)
son haftandasin galiba. Rahat bir dogum geciririsin insalalh. Kac kg aldiniz bu zamana kadar07:00: Leslie ile 3 mil yapıldı.
08:00: 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
10:00: 1 kase kiraz, 1 adet kayısı, 1 fındıklı lokum, 1 kuru incir , kiraz sapı çayı
11:00: kahvaltim : 2 adet patates böreği, 2 dilim ezine peynir, 11 adet yeşil zeytin, 2 domates, 1 bardak kefir, 2 yumurtali tereyağında kızarmış yumurta
17:00: akşam yemeğim: 1 kase sucuklu kuru fasulye , 1 dilim köy ekmeği kızarmış, yarım kase yoğurt, 1 tabak karpuz, 1 kase kiraz, 3 adet kayısı, 2 adet fındıklı lokum, 4 kare bitter çikolata
Not: bu saatten sonra çay içerim su içerim birde en son sirke :)
hiç sorma ben de bıktım. eşim rahatsız olmuyor ama ben çok rahatsızım. neyse kesilecek bir gün kısmetse o göbek :)Benimki normal dogum daha 7 gündür yapiyorum duzenli spor bakalim belki eski haline döner karnim. Dönmezse kendi bilir öf bıktım gobekten gelecegimi bu kadar cok düşünmüyorum
Kızlar merhaba, bende katılabilir miyim aranıza acaba?
Haklisin canim valla. Bizimkiler ve esim de hep teselli ediyor. Ben kafaya takiyorum. Allah ne muradin varsa versin beni rahatlattigin icin.anne sütü mucize bir besin. ama olmuyor diye de kendini paralama bebeğini de üzme strese sokma. çok güzel bir annesin emziremediğin için vicdan yapma kendine. Çevrenden de bu desteği görürsen ne mutlu sana. bnm ailem eşimin ailesi allah razı olsun beni hiç suçlamadılar emziremedin diye bir kez laf işitmedim. içim de yara illa ki oldu ama elden bir şey gelmiyor anın tadını çıkardım onun çosur çosur mamayı çekmesi karnının doyması beni çok mutlu etti. yalnız değilsin bu konuda. oğlum 9,5 aylık yürüdü herşeyini erken yaptı. hiç bir şeyden geri de kalmadı. bak ben bir örneğim mamayla büyüdü ve allahıma bin şükür burun akıntısı boğaz ağrısından başka bir hastalığı olmadı. iyi beslenmesini sağlaman lazım bundan sonraki zamanda artık
Hoşbuldum, teşekkür ederim.Hosgeldin tabi katilabilirsin
Hoşbuldum, teşekkür ederim.Nasıl bir sistem oluyor? Diyet+spor şeklinde mi ilerleniyor? Haftada 1 gün tartı günü sanırım