Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhaba kizlar. Sabah 66.0 ciktim.
Kizlar ne yaptiysam sütümü geri getiremedim malesef. Süt olmadigi icinde emmek istemiyor kizim. Mama seklinde devam ediyoruz.
Bari diyeti yapsam onuda yapamadim. Diyeti dusunme diyen arkadaslar olmus keyfimden mi dusunuyorum allah askina.
Neler yaşadığımı üzüldüğümü sütüm icin biliyor musunuz. Sütüm yetmemeye başladığında mama vermeye baslayinca Biberona daha cok alisti ve gun gectikce emmedi. Her seyi denedim uyguladim yok olmadi yani napabilirim. Umarim hic birinizin basina gelmez. Saglicakla kalin.

Canim uzulme. Elinde geleni yaptigina inaniyorsan icin rahat etsin. 6 ay anne sutu aldi en azindan. Yine zorla icecek kadar olmasa da sutun cikarsa yiyeceklerine mamalarina kat alacagini alir o. Ek gidaya baslamadiysan basla. Keci sutuyle basla en once en faydalisi o. Diyete de devam et. Guzel sonuclar alicaz birlikte.

Canim uzulme. Elinde geleni yaptigina inaniyorsan icin rahat etsin. 6 ay anne sutu aldi en azindan. Yine zorla icecek kadar olmasa da sutun cikarsa yiyeceklerine mamalarina kat alacagini alir o. Ek gidaya baslamadiysan basla. Keci sutuyle basla en once en faydalisi o. Diyete de devam et. Guzel sonuclar alicaz birlikte.
Üzüldükce azaldı maleaef. Emmek istemedi.uzulmek geri getirmiyor. Ek gida olarak meyve sularına basladik elma suyu havuc gibi. Keci sutu veremem sute alerjisi var sanirim. 7.8 ayda yogurt veririz. Dedi doktoru canim. Tesekkur ederim..

Üzüldükce azaldı maleaef. Emmek istemedi.uzulmek geri getirmiyor. Ek gida olarak meyve sularına basladik elma suyu havuc gibi. Keci sutu veremem sute alerjisi var sanirim. 7.8 ayda yogurt veririz. Dedi doktoru canim. Tesekkur ederim..

Biberon maalesef uzaklastiriyor. Biberona nasil basladin canim? Mamadan once sutunu biberonla falan mi veriyordun?

Biberon maalesef uzaklastiriyor. Biberona nasil basladin canim? Mamadan once sutunu biberonla falan mi veriyordun?
Emzirdikten sonra aglamaya basliyordu. Dedik doymuyor mu acaba. Doktora sordu evet dedi doymuyordu. Kac cl cikiyor dedi benim ikisinden toplam 150 cikiyordu. Az dedi bi tanesinden 120 cikmaliymis. Ondan sonra emzirmeden sonralari mama da verdim onu da icti falan. Aglamaalri kesildi ama megersem yetmiyormus cidden sütüm. Sonra göğsüm daha az dolmaya basladi zamanla. Boyle böyle simdi sagsam 10 cl cikmaz artık.
Denedim bi cok sey yok gelmiyor süt.

Emzirdikten sonra aglamaya basliyordu. Dedik doymuyor mu acaba. Doktora sordu evet dedi doymuyordu. Kac cl cikiyor dedi benim ikisinden toplam 150 cikiyordu. Az dedi bi tanesinden 120 cikmaliymis. Ondan sonra emzirmeden sonralari mama da verdim onu da icti falan. Aglamaalri kesildi ama megersem yetmiyormus cidden sütüm. Sonra göğsüm daha az dolmaya basladi zamanla. Boyle böyle simdi sagsam 10 cl cikmaz artık.
Denedim bi cok sey yok gelmiyor süt.

Aslinda ek gidaya kadar dayanabilseydi ek gida cok guzel bir destek oluyor. Su an sadece emzirsem benim de sutum yetmez artik. Ama ek gida destekli olunca alacagini aliyor diyorum.

Saglik olsun canim daha fazla kendini uzme. Hic ememeyen bebekler oluyor sukur yine emmis seni. Ben annemi 2 ay emmisim sadece beni dusun :)

Kizlar ne yaptiysam sütümü geri getiremedim malesef. Süt olmadigi icinde emmek istemiyor kizim. Mama seklinde devam ediyoruz.
Bari diyeti yapsam onuda yapamadim. Diyeti dusunme diyen arkadaslar olmus keyfimden mi dusunuyorum allah askina.
Neler yaşadığımı üzüldüğümü sütüm icin biliyor musunuz. Sütüm yetmemeye başladığında mama vermeye baslayinca Biberona daha cok alisti ve gun gectikce emmedi. Her seyi denedim uyguladim yok olmadi yani napabilirim. Umarim hic birinizin basina gelmez. Saglicakla kalin.
cnm kendini mama emiyor diye üzme. annesini emen, mama emen hatta allah korusun karnından delik açılıp beslenen bütün yavrular bizim ve emmiyor diye sakın anneliğini de sorgulama. hepimiz anneyiz evlatlarımız için en iyisini biz biliriz. ben yavrumu 3 ay emzirdim sütüm olmadı o emdiği dönemlerde de hep 30 cc den fazla hiç olmadı. ben hep mamayla büyüttüm çok şükür 4 yaşında antibiyotik ile hiç tanışmadı çok sağlıklı bir bebekti hala da öyle maşallah.

kendini suçlama hayırlısı buymuş de. herşey kabulümüz yeter ki sağlıklı olsunlar.

cnm kendini mama emiyor diye üzme. annesini emen, mama emen hatta allah korusun karnından delik açılıp beslenen bütün yavrular bizim ve emmiyor diye sakın anneliğini de sorgulama. hepimiz anneyiz evlatlarımız için en iyisini biz biliriz. ben yavrumu 3 ay emzirdim sütüm olmadı o emdiği dönemlerde de hep 30 cc den fazla hiç olmadı. ben hep mamayla büyüttüm çok şükür 4 yaşında antibiyotik ile hiç tanışmadı çok sağlıklı bir bebekti hala da öyle maşallah.

kendini suçlama hayırlısı buymuş de. herşey kabulümüz yeter ki sağlıklı olsunlar.
Cok tesekkur ederim allah razi olsun. Rahatladim biraz. Inatlastik su. An. Kipkirmizi oldu cocuk aglamaktan. Emmek istemiyor iste.

Panik atagin oldugundan boyle oldu demek ki. Herkeste farkli oluyor. Ben spora aliskin oldugumdan cok terlemistim yorulmustum ama kolay bitirmistim ilk yaptigimda. Tabatanin 2 videosu var aslinda. Buraya ekliyorum yapmak isteyenler ilk videodan baslasin.

Tabata 1
Tabata 2
Yok ben de kolay bitirdim hiç durmadım da nabzıma baktkça korktum 😅 Ben de şubattan beri aktif spor yapıyorum. Kalbim de sağlammış doktor demişti. Ama ruhum hasarlı :/ Teşekkürler canım.

o ölü derim benim bir türlü toparlanmıyor. karın egzersizleri yapıyorum 38 gündür. bastırınca içeride ki kası elimle çok yakındaymış gibi hissediyorum şu derim en büyük sorunum. belki de psikolojik olarak rejim yapmamın sebebi de o aslında :KK43: ikinci çocuğu düşünmesem hemen derimi gerdireceğim ama ikincisi olmadan kalkışamıyorum işte.

Yaa toplanmaz mi diyorsun alt karin :110:

Canım hiç üzülme. Hepimiz kendi çocuklarımız için mükemmel anneyiz. Olmuyorsa olmuyor. Kendini strese sokmadan bol su bol uyku ve bol sağım yap bakalım ne olacak? Gelmesi lazım diye düşünmeden sağ. Benimde sağınca çıkmıyor pek. Ama hala emziriyorum. Gece uyanmaları başladı büyük ihtimal benimkide doymuyor. Hatta geçenlerde bende mama mi versem diye düşündüm. Ama şu ara takılmadan sağmaya çalışıyorum. Sakin ol. Kimsenin anneliğini sorgulamasına izin verme. Hepimiz yavrularımız için en iyisini istiyoruz. 🥰

Bi arkadaşa diyeti düşünme dememin sebebi diyet süreci stresli bir süreç olduğu için ve anne sütü için ne gerekiyorsa yemesi gerektiğini düşündüğüm içindi. Bir de kötü insan olduk iyi mi? Süt artırmak için diyet yapılır mı? İlk defa duyuyorum. Hadi bebek alerjiktir ya da şeker ya da tansiyon hastasısındır diyet gereklidir. Bunlar dışında süt artırmak için diyet yapıldığını ilk defa duyuyorum.

Bi arkadaşa diyeti düşünme dememin sebebi diyet süreci stresli bir süreç olduğu için ve anne sütü için ne gerekiyorsa yemesi gerektiğini düşündüğüm içindi. Bir de kötü insan olduk iyi mi? Süt artırmak için diyet yapılır mı? İlk defa duyuyorum. Hadi bebek alerjiktir ya da şeker ya da tansiyon hastasısındır diyet gereklidir. Bunlar dışında süt artırmak için diyet yapıldığını ilk defa duyuyorum.

Canim arkadas hassas bir donemde. Tepki vermedi sana veya baskasina. Kotu insan vs degilsin onu ima etmedi.

Ben Ocak ayinin 6 sinda basladim diyete 80.5 kg ile 69.7 ye dustum 10 gun once. 10 gundur hicbisey yapmiyotum belki almisimdir biraz geri. zaten hep boyle gitti bi al bi ver. Posrsiyon kontrolu yapamiyorum ben. Bebegiminde sut ve sut urunleri ile yumurta alerjisi var onlar icinde diyet yapiyorum yaklasik 3 aydir. ne yiyecegimi bulmakda cok zorlaniyorum ama bitsin istiyorum artik. Hamilelige 75 kg ile basladim. 83 kg ile doguma girdim. dogum sonrasi 76 kg ye dustum ama sutum olsun derken 80.5ciktim ve diyete basladim. motivasyona ve yonlendirmeye ihtiyacim var. Ne yesem diye dusunmekten yoruldum dusununcede hep kalorili seyler geliyo aklima.

autumnn autumnn seni hatirliyorum galiba sizde dogum oncesi kilomuzu dengeli tutmak istedigimiz bi gruptaydiniz degilmi. ben orada cok aktif olamasamda okuyordum

autumnn autumnn seni hatirliyorum galiba sizde dogum oncesi kilomuzu dengeli tutmak istedigimiz bi gruptaydiniz degilmi. ben orada cok aktif olamasamda okuyordum

Yok canim bir grupta degildim ben 🤔 karistirdin sanirim.

Bu arada hosgeldin. Bebegin ne kadarlik? Insallah hedefledigin kiloya dusersin.

X