Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Cok gecmis olsun.

Aralikli orucu denedin mi canim? Ben de 62yi kiramiyordum, o sayede 61,5a indim. Ama tabi bu ara almis olabilirim

Aralıklı orucu nasıl yapıyorsun
Ben ilk once 18 saat aclik 6 saat yeme penceresini denedim ama o beni zorladi, emzirdigim zamanlar cok aciktim. Sonra 16 saat aclik yaptim. O biraz daha iyi geldi. Sabah 11de kahvalti yapiyorum. Aksam 7ye kadar yemek yeme hakkim var. Ben bir ara ogun ve bir de aksam yemegi yiyorum. Bazen meyve de yiyorum. 7den sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de yuruyus yapmaya calisiyorum iste. Gunluk spor yapiyordum ama simdi annemlere geldim, daha tam duzen oturtamadim. Yuruyus sonrasi karin hareketleri de yapıyorum aslinda

Selam kızlarrr nevar neyok ben bir ara verdim geldim.aslında 1 hafta ara vermekti niyetim başlayınca devamı geldi.en son 74.9 dum gitmeden sonra 78.9 a çıktım en son 1 haftadır yine başladım diyete kilolar daha yapışmadığı için hemen verdim aldığımı şuan 75 kiloyum kaldığım yerden devamçocukların doğum gününe az kaldı hedefim 65 hergün spor yapabilsem vericem ama yaptırmıyor veletler iyice huysuzlaştılar neyse bir selam veriyim dedim bol eksili günleriniz olsun

Sol ayagim yaptigim spor yuzunden yara oldu
Sag ayagim yuruyus yapmaktan su topladi

Cok yuklendim bir haftada kendime.
Yine de chole ting karin egzersizinin 3. Gününü yaptim

Youtubeda before after videolari var kesinlikle bakmalisiniz

Kahvalti klasik

Turk kahvesi ictim findik kuru kayisi yedim

Oglen taze barbunya yogurt

Aksama da balik yapmayi düşünüyoruz

Ben de 10:30 18:30 yapıyorum Benim de şeker orucu ile şu 100 gr verip 300 gr almalar bitti. Slogan iyi tok yatarsan zayıf kalkamazsın:) bazen geç vakitte evdekilerin çayın yanında yediklerinden tırtıklıyorum ama eskiye göre gayet irade kattı bana aralıklı oruç

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
25 gr tam b. Ekmek
1 tatlı k. Labne
Yarım tatlı kaşığı bal

Öğle
3 y. K. Yulaf
200 ml süt
Yarım elma,yarım şeftali
Tarçın, 1 y.k. çekilmiş ceviz
1 t. K. Bal

Akşam
1+çeyreği yufkadan yapılmış toplam 5 adet peynirli ıspanaklı börek
100 gr ıslak kek(nefsime hakim olamadım)

Bugün yürümedim sersem gibiydim ve ağrım vardı.

Sabah 06.00: 1 YK elma sirkesi
1 bardak yeşilçay

Sabah kahvaltim : 17 adet kiraz
12 adet yeşil zeytin
1 dilim Ezine peyniri
2 dilim ince börek
1 çay kasigi vişne reçeli
4 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Bir bardak açık çay
1 litre su
Tereyağlı Kaşarlı yumurta

Ara öğün 3 incir
Rezene çayı
Yeşilçay

18 dk evde normal hızda yürüyüş yaptım .maya maskemi uyguladim sonra miss gibi bir duş ..vücuduma sıcak ve soğuk yapıyorum duşta çok rahatlatıyor :)

Ara öğün : 1 salatalık
5 adet kiraz
2 dilim kabuklu limon
2 bardak incirli erik buruşlu şekersiz hoşaf
1 bardak kiraz sapı çayı

Ara öğün : 2 büyük kase nohutlu yoğurt çorbası
10 adet kiraz, karpuz

Akşam yemeği : karpuz , yoğurt, pilav ve nohut (1 tabağın yarisi pilav yarisi nohut), yaprak sarması 13 tane

Ara öğün : kiraz sapı çayı

Elma sirkesi içip geceye kadar kapanışı yapicam çayımı içtikten sonra

Not: gece uyanık kaldıkça, çorba , çay , şekersiz hoşaf, su ,kiraz karpuz yemeye devam ediyorum

Canim ne yaptin sen daha yeni dogum yaptin gunde 2 bardak yesil cay 2 bardak kiraz sapi. Kesinlikle yesil cay tuketme sana daha once de aciklamistim kiraz sapini bilmiyorum onu da diyetisyene sormak lazim normalde odem attiriyor ama.

Canim ne yaptin sen daha yeni dogum yaptin gunde 2 bardak yesil cay 2 bardak kiraz sapi. Kesinlikle yesil cay tuketme sana daha once de aciklamistim kiraz sapini bilmiyorum onu da diyetisyene sormak lazim normalde odem attiriyor ama.
İnternetten baktım zararı yok yazmışlar kuzum ondan devam edeyim dedim bende diyetisyenime sormadım gerçi ama hastaneye gidersem sorabilirim ancak ..hamilelikten sonra gel lohusalık ta kontrollü gidelim demişti diyetisyenimde ama vakalar çoğaldı gitmek istemiyorum

Internette her yazilana inanma sen daha yeni dogum yaptin ve bebegin ek gida almiyor benim iki diyetisyenim de biri online biri hastanede(henuz gidemiyorum buna daha) asla yesil cay onermedi. Bir yesil cay asigi olarak yaziyorum.

Bak hatta gecen sordum diyetisyenime 8 aylik oldu bebegim yesil cay icebilir miyim diye o da 8. Aydan sonra gunde 1 bardak sadece veriyorum dedi. Ama yine de kiraz sapi da icebilirsiniz kafeini daha az dedi.

Internette her yazilana inanma sen daha yeni dogum yaptin ve bebegin ek gida almiyor benim iki diyetisyenim de biri online biri hastanede(henuz gidemiyorum buna daha) asla yesil cay onermedi. Bir yesil cay asigi olarak yaziyorum.
Ne zaman baslayabiliriz peki bende çok severim yesilcayi

İyi geceler kızlar. Maşallah bu ara çok iyi gidiyorum her akşam 1-1.5 saat yürümeye devam. Yürüyüşten sonra da duş alıp filtre kahve, sade soda ve su içiyorum çok rahatlatıyor.
Yarın inşallah 7li rakamlara başlıyorum

Cumartesi 1 yumurta 2 zeytin 1

aksam da etli turlu ve sehriye corbasi

Pazar

1 pogaca ev yapimi kucuk bir pogaca ama 250 kaloriydi domates salatalik cay 2 haslanmis yumurta.

oglen mangalda tavuk ve kofte ayran

Ara karpuz

30 mekik

yuruyus yaptim bol bol.

Sorun sadece kafein degil. Kahve cay yesil cay nar maydonoz nane vb gidalar odem attiriyor ciddi anlamda. Yani bucuttan su atiyorsun. Aslinda senin vucudun suyu sut uretmek icin tutuyor. Yani dolayli yoldan sutunu azaltiyorsun. Bu donemde asla icmemem gerekenlerden biri de rezene. Dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…