- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.172
- 36
Cok gecmis olsun.Günaydın kızlarr .. artık istesemde istemesem de diyetteyimdr yağlı yemeyi, hamurişini , yumurtayı , fazla yemeyi yasakladı. Safra kesemden dolayı. Zaten öyle hamurişi yağlı yemiyordum ama artık yemeklere kattığım yağı bile azaltmam lazım. Yumurta da yasak tok tutuyordu beni kahvaltıda mutlaka yiyordum ama onu da yiyemicem . Neyse sağlık olsun da.
Aralikli orucu denedin mi canim? Ben de 62yi kiramiyordum, o sayede 61,5a indim. Ama tabi bu ara almis olabilirimGünaydın hanımlar, bugün regl 2. Gün diye mi bilmiyorum. 1 kg geri almışım. 65,8 geldim şok oldum. Daha kötü beslendiğim günler olmuştu ve kilo almamıştım. Moralim bozuk. 64,8 sınırını aşamıyorum bir türlü.
Sağol canımCok gecmis olsun.
Aralıklı orucu nasıl yapıyorsunAralikli orucu denedin mi canim? Ben de 62yi kiramiyordum, o sayede 61,5a indim. Ama tabi bu ara almis olabilirim
Ben ilk once 18 saat aclik 6 saat yeme penceresini denedim ama o beni zorladi, emzirdigim zamanlar cok aciktim. Sonra 16 saat aclik yaptim. O biraz daha iyi geldi. Sabah 11de kahvalti yapiyorum. Aksam 7ye kadar yemek yeme hakkim var. Ben bir ara ogun ve bir de aksam yemegi yiyorum. Bazen meyve de yiyorum. 7den sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de yuruyus yapmaya calisiyorum iste. Gunluk spor yapiyordum ama simdi annemlere geldim, daha tam duzen oturtamadim. Yuruyus sonrasi karin hareketleri de yapıyorum aslindaAralıklı orucu nasıl yapıyorsun
Ben de 10:30 18:30 yapıyorum Benim de şeker orucu ile şu 100 gr verip 300 gr almalar bitti. Slogan iyi tok yatarsan zayıf kalkamazsın:) bazen geç vakitte evdekilerin çayın yanında yediklerinden tırtıklıyorum ama eskiye göre gayet irade kattı bana aralıklı oruçBen ilk once 18 saat aclik 6 saat yeme penceresini denedim ama o beni zorladi, emzirdigim zamanlar cok aciktim. Sonra 16 saat aclik yaptim. O biraz daha iyi geldi. Sabah 11de kahvalti yapiyorum. Aksam 7ye kadar yemek yeme hakkim var. Ben bir ara ogun ve bir de aksam yemegi yiyorum. Bazen meyve de yiyorum. 7den sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de yuruyus yapmaya calisiyorum iste. Gunluk spor yapiyordum ama simdi annemlere geldim, daha tam duzen oturtamadim. Yuruyus sonrasi karin hareketleri de yapıyorum aslinda
Sabah 06.00: 1 YK elma sirkesi
1 bardak yeşilçay
Sabah kahvaltim : 17 adet kiraz
12 adet yeşil zeytin
1 dilim Ezine peyniri
2 dilim ince börek
1 çay kasigi vişne reçeli
4 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Bir bardak açık çay
1 litre su
Tereyağlı Kaşarlı yumurta
Ara öğün 3 incir
Rezene çayı
Yeşilçay
18 dk evde normal hızda yürüyüş yaptım .maya maskemi uyguladim sonra miss gibi bir duş ..vücuduma sıcak ve soğuk yapıyorum duşta çok rahatlatıyor :)
Ara öğün : 1 salatalık
5 adet kiraz
2 dilim kabuklu limon
2 bardak incirli erik buruşlu şekersiz hoşaf
1 bardak kiraz sapı çayı
Ara öğün : 2 büyük kase nohutlu yoğurt çorbası
10 adet kiraz, karpuz
Akşam yemeği : karpuz , yoğurt, pilav ve nohut (1 tabağın yarisi pilav yarisi nohut), yaprak sarması 13 tane
Ara öğün : kiraz sapı çayı
Elma sirkesi içip geceye kadar kapanışı yapicam çayımı içtikten sonra
Not: gece uyanık kaldıkça, çorba , çay , şekersiz hoşaf, su ,kiraz karpuz yemeye devam ediyorum
İnternetten baktım zararı yok yazmışlar kuzum ondan devam edeyim dedim bende diyetisyenime sormadım gerçi ama hastaneye gidersem sorabilirim ancak ..hamilelikten sonra gel lohusalık ta kontrollü gidelim demişti diyetisyenimde ama vakalar çoğaldı gitmek istemiyorumCanim ne yaptin sen daha yeni dogum yaptin gunde 2 bardak yesil cay 2 bardak kiraz sapi. Kesinlikle yesil cay tuketme sana daha once de aciklamistim kiraz sapini bilmiyorum onu da diyetisyene sormak lazim normalde odem attiriyor ama.
İnternetten baktım zararı yok yazmışlar kuzum ondan devam edeyim dedim bende diyetisyenime sormadım gerçi ama hastaneye gidersem sorabilirim ancak ..hamilelikten sonra gel lohusalık ta kontrollü gidelim demişti diyetisyenimde ama vakalar çoğaldı gitmek istemiyorum
İnternetten baktım zararı yok yazmışlar kuzum ondan devam edeyim dedim bende diyetisyenime sormadım gerçi ama hastaneye gidersem sorabilirim ancak ..hamilelikten sonra gel lohusalık ta kontrollü gidelim demişti diyetisyenimde ama vakalar çoğaldı gitmek istemiyorum
Ne zaman baslayabiliriz peki bende çok severim yesilcayiInternette her yazilana inanma sen daha yeni dogum yaptin ve bebegin ek gida almiyor benim iki diyetisyenim de biri online biri hastanede(henuz gidemiyorum buna daha) asla yesil cay onermedi. Bir yesil cay asigi olarak yaziyorum.
Ne zaman baslayabiliriz peki bende çok severim yesilcayi
Sorun sadece kafein degil. Kahve cay yesil cay nar maydonoz nane vb gidalar odem attiriyor ciddi anlamda. Yani bucuttan su atiyorsun. Aslinda senin vucudun suyu sut uretmek icin tutuyor. Yani dolayli yoldan sutunu azaltiyorsun. Bu donemde asla icmemem gerekenlerden biri de rezene. Dikkat etİnternetten baktım zararı yok yazmışlar kuzum ondan devam edeyim dedim bende diyetisyenime sormadım gerçi ama hastaneye gidersem sorabilirim ancak ..hamilelikten sonra gel lohusalık ta kontrollü gidelim demişti diyetisyenimde ama vakalar çoğaldı gitmek istemiyorum