Umay- chloe thing abs challenge i yaptim yetmiyor gibi baska bir tum vucudu calistiran videosunun ilk setini yaptim fazla geldi bitirmeyi aksama birakiyorum benim en gucsuz kaslarim karin kaslari su anda. Dogumdan sonra karin calisirken daha once hic bilmedigim agrilari hissediyorum. O yuzden kendimi mahvettim hic sevmiyorum karin calismayi ama yapicam insallah bu 14 gunluk programi uzerine de ekleyebildigim baska egzersizleri de yapacagim insallah.
Chloe Ting 2019 2 Weeks Shred Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 2019 2 Weeks Shred Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Internet sitesinden takip ediyorum. 1.günde iki video var. Ilki tum vucut calistirma ikincisi karin egzersileri. Ilk gun döküldüm ben. Ustune bir de 1 saat yürüdüm. Gece pelte gibi biraktim kendimi yataga
Ama insana iyi hissettiriyor egzersiz yapmak
Bugun 4.gündeyim ben bir saat sonra yapacagim insallah
Diyet yapmıyorum ki canımın istedigi şeyleri yiyorum ...ve doktorum ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk iyilesirsin dedi ..yani spor dediğimiz şey normal yürüyüş ..gitgide kendimi daha iyi hissediyorum inşallah zaten ilk ameliyatim değil birde kendimde saglikciyim kendimi biliyorum inslalahCanım daha çok yeni lohusasın bu kadar yüklenme vücuduna. Hiç bir doktor ilk 40 gün böyle ağır diyet spor Önermiyor
Gece yemelerini bıraktım sayilir haklısın kuzum dün sadece kiraz ve çay içtim sonra vakitlerde uyudum ... Yeni uyumaya başladım malum :)Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Sütü artıran en etkili şey sudur cnm suyu en az 3 litre içmeye çalış. Gerisi teferruat zaten.
Gece yarısı yemeler süte bir faydası olur mu bilmem ama kilo almaya sebep olabilir cnm istersen doktoruna bir danış. Gece beslenmesi normal şartlarda da doğru ve sağlıklı bir şey değildir. Zamanla mide yanması reflüye bile sebep olabiliyor.
+1Canım daha çok yeni lohusasın bu kadar yüklenme vücuduna. Hiç bir doktor ilk 40 gün böyle ağır diyet spor Önermiyor
Ben ise baslayinca kilo aliyorim ya iste o yuzden stresten yiyorum ve 3 ogun yiyorum 2 ogunle kesinle birakamiyorumSabahtan beri 8 tane toplantı vardı. Bugün resmen 1 litre suyu şu saate kadar ancak içebildim. Çok yorucu bir gün geçiriyorum kafa olarak yani
bana göre de evde oturunca kafa hep buz dolabında oluyor gibi :) hafta sonları hep buzdolabının etrafında dolaşıyorum. allahtan içi '10 dolu açıyorum bakıyorum yiyecek hiç bişey yok kapatıyorum. sonra yine açıyorum yine boş. şu anda peynir zeytin bile yok kaç gündür :) oğlum sabahları anneanneye gittiği için kahvaltıyı orda yapıyor o yüzden dolap şimdi bir kaç gün boş kalır eşim de çok yemek arayan bir insan olmadığı için neden yemek yok diye sormaz. varsa yer yoksa o da benim gibi aç takılır :)Ben ise baslayinca kilo aliyorim ya iste o yuzden stresten yiyorum ve 3 ogun yiyorum 2 ogunle kesinle birakamiyorum
Günaydın kızlar. Dün coronadan önce yarım kalan pilatese geri döndüm. Nasıl hamlamışım. Her yanım ağrıyor. Bugün hala 7li rakamlardayım. Pilates sonrası ödem tuttum. Bakalım yarın ne olacak? Cumayı iple çekiyorum
Aletli pilates mi nasilGünaydın kızlar. Dün coronadan önce yarım kalan pilatese geri döndüm. Nasıl hamlamışım. Her yanım ağrıyor. Bugün hala 7li rakamlardayım. Pilates sonrası ödem tuttum. Bakalım yarın ne olacak? Cumayı iple çekiyorum