Ben de bir an once annemlere geldim cumlesini kurmak istiyorumSelam herkese
Nihayet zorlu bir yolculuktan sonra annemlere geldimdun tartilamadim cunku burada tarti yok malesef. Haftaya cuma bir eczaneye gidip tartilacagim. Zaten bu ara spor yapamadim. Dunden beri de yediklerim birbirine karisti, dun yolda hic birsey yemedim, sadece aksam eve gelince yedim. Bu sabah da 11 gibi kahvalti yaptim. Bir sade kahve ictim. Birazdan yine yemek yiyecegiz. Su duzenimi bugun oturursam yarin sabahtan itibaten yuruyuse baslayacagim. Umarim haftaya cumaya kadar guzel bir ilerleme kaydederim.
Su an dayimlar maskelerini takip bizi gormeye geldi. 5 yildan sonra ilk kez uzaktan görüşüyoruzonlar gidince bi aksam yuruyusune cikarim artik.
İnsallah canim ben inaniyorim cunku yaptiklarin yapacaklarinjn teminati
Saolasin sen uğraşıyorsun sonuçta o yüzden senden duymak istedim :)Hosgeldin demedik mi ki sanaelbette gelebilirsin tabiki karar sana ait
Sen kaçsın canımPesindeyim:)
Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin . Hoşgeldin bu aradaMerhaba arkadaşlar bebeğim erken doğdu bugün 9. Gunumuzdeyiz... İlk 3 günü yoğun bakımda geçti şu anda sarılığı ile mucadele ediyorum şu ana kadar iyi geriledi şükür...2. bebeğim ilk sezeryanimda Dr yanlış yapmış bir şeyleri bu yüzden 2. Sezeryanim biraz zor oldu Dr 5 sezeryan yapmış gibisin dedi ne biçim yapmış diğer Dr dedi ameliyat sırasında telaşa kapıldı vs....
Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum çok fazla odemim var ödem atıyorum yavaş yavaş ...80 kg ile doğuma girdim diyetisyen liste vermişti birde bana hamileyken uygulamam için çok kilo almışım galiba ondan, sonrası içinde gel dedi ama tabi gitmem galiba ..bu sabah tartildigimda 71.8 kg geldim ... Yenilenme dönemim başlasın :)
ALLAH razı olsun hoşbuldum yazılanları gizlice bir kaç gün takip ettim zaten inşallah zayıflayıp sıkılaşma bütün süreci burda geçirmek istiyorumBebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin . Hoşgeldin bu arada
İnşallah canım istediğin kiloya ulaşırsınALLAH razı olsun hoşbuldum yazılanları gizlice bir kaç gün takip ettim zaten inşallah zayıflayıp sıkılaşma bütün süreci burda geçirmek istiyorum
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlarr .. artık istesemde istemesem de diyetteyimdr yağlı yemeyi, hamurişini , yumurtayı , fazla yemeyi yasakladı. Safra kesemden dolayı. Zaten öyle hamurişi yağlı yemiyordum ama artık yemeklere kattığım yağı bile azaltmam lazım. Yumurta da yasak tok tutuyordu beni kahvaltıda mutlaka yiyordum ama onu da yiyemicem . Neyse sağlık olsun da.
Bence diyet için çok çok erken. Doğru bulmuyorum. Sağlıklı beslenebilirsiniz ama az yememelisiniz. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün.ALLAH razı olsun hoşbuldum yazılanları gizlice bir kaç gün takip ettim zaten inşallah zayıflayıp sıkılaşma bütün süreci burda geçirmek istiyorum
Bencede diyet sağlıklı olmaz kesinlikle sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bende inslalahBence diyet için çok çok erken. Doğru bulmuyorum. Sağlıklı beslenebilirsiniz ama az yememelisiniz. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün.
Sağol canımGeçmiş olsun canım.