Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam herkese 🤗
Nihayet zorlu bir yolculuktan sonra annemlere geldim 😊 dun tartilamadim cunku burada tarti yok malesef. Haftaya cuma bir eczaneye gidip tartilacagim. Zaten bu ara spor yapamadim. Dunden beri de yediklerim birbirine karisti, dun yolda hic birsey yemedim, sadece aksam eve gelince yedim. Bu sabah da 11 gibi kahvalti yaptim. Bir sade kahve ictim. Birazdan yine yemek yiyecegiz. Su duzenimi bugun oturursam yarin sabahtan itibaten yuruyuse baslayacagim. Umarim haftaya cumaya kadar guzel bir ilerleme kaydederim.
Su an dayimlar maskelerini takip bizi gormeye geldi. 5 yildan sonra ilk kez uzaktan görüşüyoruz 😔 onlar gidince bi aksam yuruyusune cikarim artik.
Ben de bir an once annemlere geldim cumlesini kurmak istiyorum😣

Dun 63.6cikmistim ama bugun 63.1ciktim. Bence bu haftamin kilosu bu😀
Bugun cok karisik yedim. Sabah az kalhvalti aksam az firinda sebze ama arada baklava meyve sut vs.tek tek yazamadim. Ben her gun yazdiklarimi telefona not edip buraya ve dyt.e aktariyorum.bugun yazamdim. Yarin dikkatle devam edecegim insallah

Ya ben bugun kabak cekirdegi kayisi findik yedim kahve ictim.
Aksam yemek yapmadim kahvaltilik yedim. Sucuk yedim bir de ekmek bandim tovbe yarabbi

Çok yiyorum ben ya aklim fikrim yemekte. Bur de tabaklarim dolu dolu.

Her zaman boyle degil ama bugun sapittim. Bugunun disinda yemekleri yine de cok yiyorum. Tabaklarim dolu dolu. Oyle 3 4 kasik falan degil

Yarin porsiyon kucultucem yaa

Bu da bugun yaptigim yürüyüş

Eklentiler

• Screenshot_20200613-223137.png
    Screenshot_20200613-223137.png
    92,7 KB · Görüntüleme: 19
Kahvaltı:
Peynir
Zeytin
Ekmek
Domates
Salatalık

Öğle
Kızımdan kalan yarın kase çorba
Yaprak sarma
Islak kek
Çok az meyve

Akşam
Kuşbaşılı kaşarlı+kıymalı pide

Sabah 64,8 geldim. Regl oldum öğleden sonra toplam 8000 adım falan attım spor olarak. Öyle.

Dün ki menüm karışık piknik diye çıktık yağmura yakalandık :KK45:
Sabah 09:00 - 1 kupa tahıllı kahve + 1 tatlı kaşığı hindistancevizi cevizi yağı
Ara 11:00 - 1 kase süt + nesfit kırmızı meyveler + çeyrek muz (oğlum durmadı zorla hazırlanırken atıştırdım)
Piknik yalan olunca 15:00 yarım tabak(4-5ymj kaşığı) yoğurtlu makarna
Akşam 17:30- 7 adet ızgara tavuk minik+ 3 ad. Köfte + 1 bardak portakal suyu+ 2 ad.şekerpare 🥴

Neyseki kilo olarak dönmemiş dün çok aç kalıp durdum ondan herhalde 😬

Merhaba arkadaşlar bebeğim erken doğdu bugün 9. Gunumuzdeyiz... İlk 3 günü yoğun bakımda geçti şu anda sarılığı ile mucadele ediyorum şu ana kadar iyi geriledi şükür...2. bebeğim ilk sezeryanimda Dr yanlış yapmış bir şeyleri bu yüzden 2. Sezeryanim biraz zor oldu Dr 5 sezeryan yapmış gibisin dedi ne biçim yapmış diğer Dr dedi ameliyat sırasında telaşa kapıldı vs....

Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum çok fazla odemim var ödem atıyorum yavaş yavaş ...80 kg ile doğuma girdim diyetisyen liste vermişti birde bana hamileyken uygulamam için çok kilo almışım galiba ondan, sonrası içinde gel dedi ama tabi gitmem galiba ..bu sabah tartildigimda 71.8 kg geldim ... Yenilenme dönemim başlasın :)

Günaydın hanımlar, bugün regl 2. Gün diye mi bilmiyorum. 1 kg geri almışım. 65,8 geldim şok oldum. Daha kötü beslendiğim günler olmuştu ve kilo almamıştım. Moralim bozuk. 64,8 sınırını aşamıyorum bir türlü.

Merhaba arkadaşlar bebeğim erken doğdu bugün 9. Gunumuzdeyiz... İlk 3 günü yoğun bakımda geçti şu anda sarılığı ile mucadele ediyorum şu ana kadar iyi geriledi şükür...2. bebeğim ilk sezeryanimda Dr yanlış yapmış bir şeyleri bu yüzden 2. Sezeryanim biraz zor oldu Dr 5 sezeryan yapmış gibisin dedi ne biçim yapmış diğer Dr dedi ameliyat sırasında telaşa kapıldı vs....

Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum çok fazla odemim var ödem atıyorum yavaş yavaş ...80 kg ile doğuma girdim diyetisyen liste vermişti birde bana hamileyken uygulamam için çok kilo almışım galiba ondan, sonrası içinde gel dedi ama tabi gitmem galiba ..bu sabah tartildigimda 71.8 kg geldim ... Yenilenme dönemim başlasın :)
Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin . Hoşgeldin bu arada 😊

Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin . Hoşgeldin bu arada 😊
ALLAH razı olsun hoşbuldum yazılanları gizlice bir kaç gün takip ettim zaten inşallah zayıflayıp sıkılaşma bütün süreci burda geçirmek istiyorum :anne: :KK200:

Günaydın kızlarr .. artık istesemde istemesem de diyetteyim 😂 dr yağlı yemeyi, hamurişini , yumurtayı , fazla yemeyi yasakladı. Safra kesemden dolayı. Zaten öyle hamurişi yağlı yemiyordum ama artık yemeklere kattığım yağı bile azaltmam lazım. Yumurta da yasak tok tutuyordu beni kahvaltıda mutlaka yiyordum ama onu da yiyemicem . Neyse sağlık olsun da.

Günaydın kızlarr .. artık istesemde istemesem de diyetteyim 😂 dr yağlı yemeyi, hamurişini , yumurtayı , fazla yemeyi yasakladı. Safra kesemden dolayı. Zaten öyle hamurişi yağlı yemiyordum ama artık yemeklere kattığım yağı bile azaltmam lazım. Yumurta da yasak tok tutuyordu beni kahvaltıda mutlaka yiyordum ama onu da yiyemicem . Neyse sağlık olsun da.
Geçmiş olsun canım.

ALLAH razı olsun hoşbuldum yazılanları gizlice bir kaç gün takip ettim zaten inşallah zayıflayıp sıkılaşma bütün süreci burda geçirmek istiyorum :anne: :KK200:
Bence diyet için çok çok erken. Doğru bulmuyorum. Sağlıklı beslenebilirsiniz ama az yememelisiniz. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün.

Bence diyet için çok çok erken. Doğru bulmuyorum. Sağlıklı beslenebilirsiniz ama az yememelisiniz. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün.
Bencede diyet sağlıklı olmaz kesinlikle sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bende inslalah

Selam herkese. Dun sabah klasik kahvaltimi yaptim ama biraz fazla ekmek ve annemin yaptigi cilek recelinden yedim. Arada bir sade kahve ve iki bardak cay ictim. Aksam 5 gibi 2 kasik bulgur pilavi, 2 kasik kuru fasulye, 2 parca firinda tavuk yedim. Iki saat sonra 5-6 tane badem, 1 tane ceviz, 4-5 tane findik yedim. Aksam acik havada 30 dk yuruyus yaptim. Daha uzun yuruyebilmeyi cok istiyorum ama iki cocukla ancak bu kadarina firsat bulabiliyorum :KK43:

X