Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Rezene sütü artırıyor diye eşime aldirmistim birde
Yani sütüm iyi geliyor çok su içiyorum sürekli diğer kizimdada aynısını yapmıştım şimdi şaşırdım doğrusu artık su tutmak istemiyorum ya gerçekten odemler bitirdi beni

Yazdim yukarida. 8. Aydan sonra gunde 1 bardak. O icebilirsin demesine ragmen henuz cesaret edip icmeye baslayamadim
Aslında diyetisyenini sorgulamak gerekiyor . Mesela prof Dr alev önder diye birini takip ediyorum ve bu çayları tüketmeyi öneriyor kendisi bol su ictigin sürece sikinti olmaz diyor ben diğer bebeğimde o kadar çok içiyordum ki yeşilçay vs envai çeşit çay ama yanında 5 litre suda içiyordum hem çok hızlı kilo verdim hemde bebeğin tosuncuk oldu masallah 2.5 yaşına kadar emzirdim ve daha antibiyotik yüzü görmedi 5 yaşında kendisi maşallah subhannallah..bu yüzden bildiğime devam etmeye karar verdim sonuçta bir kesime uymak gerek bunlar benim tecrubelerim

Senin kararin bir sey diyemem ama bu kadar cok bitki caylari cok zararli direkt bebege geciyor. 5 litre su da bobreklere zarar o da ayri konu

Internette her yazilana inanma sen daha yeni dogum yaptin ve bebegin ek gida almiyor benim iki diyetisyenim de biri online biri hastanede(henuz gidemiyorum buna daha) asla yesil cay onermedi. Bir yesil cay asigi olarak yaziyorum.
Evet yeşil çay önerilmiyor bende aşığım her gün içerdim hamilelik öncesi halacocuksun canım kiraz sapıda ödem attırıyor ama vücuttaki suyu atıyorsa emzirirken yine sıkıntılı olabilir

İlk başlarda artırma etkisi var Ya da doğumla olan süt ona yoruluyor ama sonrasında uzun süreli kullanımda rezene aslında süt azaltıyor ve alerjik reaksiyona sebep oluyor.

Bu sabah 19 dakika evin içinde yürüyüş yaptım, yürürken bacaklarım öyle bir kasindi ki son 3 dk zorla yaptım ...dolaşım hızlanıyor ondan heralde birde ödemli bacaklarım hala ama eşim bacakların incelmiş dedi 40 gün dolana kadar dahada incelecek inşallah tüm odemler gitsin :)

30 adet sarmayı bir kere de mi yedin. Nasıl yedin kız onları :)
Ben de çok severim sarma ama 30 adet yersem heralde 2 gün bir şey yiyemem şişkinlikten sonuçta pirinç var içinde ve çok şişkinlik yapar sarma ya :)

Ben hurma özü koydum 5 tatlı kaşığı kar etmedi. Çok kötü değil çok iyi de değil. 10 üzerinden 6 puanım benimkine. Orijinali eminim çok güzeldir
Tarifin bire bir aynısını yaptım, bal koymadım ama muzum çok yumuşak ve tatlıydı. Tadı çok güzel oldu ya. eşim de bayıldı. oğlum bile sevdi. artık ara ara yaparım ben bunu. hatta oğlumun 22 haziranda doğum günü var o gün de yapmayı düşünüyorum ikram olarak.

Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Sütü artıran en etkili şey sudur cnm suyu en az 3 litre içmeye çalış. Gerisi teferruat zaten.

Gece yarısı yemeler süte bir faydası olur mu bilmem ama kilo almaya sebep olabilir cnm istersen doktoruna bir danış. Gece beslenmesi normal şartlarda da doğru ve sağlıklı bir şey değildir. Zamanla mide yanması reflüye bile sebep olabiliyor.

Günaydın kızlar,
bu sabah itibari ile 59.0 kiloyum. Bacaklarımda ve kollarımda inanılmaz sertleşmeler var. 36 bedene girebiliyorum. Kilo vermek yerine yağları kasa çevirmek benim için daha iyi oldu.

Şu bisikleti keşfetmem son zamanlarda yaptığım en iyi şey oldu. 1 saat eliptik bisiklet çeviriyorum keşke bu 4 yıl içinde keşfetseymişim dedim.

Tabi bir de pirinç, hamur işi ve şekeri de 35 gündür tüketmemenin de faydası var. Dün öğlen küçük bir kase makarna yedim (6 dk haşladım. Makarna ne kadar çiğ kalırsa o kadar az kiloya dönüşüyormuş bir yerde okumuştum.)

59 kilo olduğum için aralıklı orucu bıraktım.
Bu sabah 1 bardak tahıllı kahve içtim. bir salatalık, 1 tane domates, 1 dilim kaşar peyniri, 2 tane ceviz

Öğlen: 1 kase çorba, 1 tane tavuk şnitzel (maalesef kızartma olacakmış) en ufağını isteyeceğim, bir kase salata

Ara öğün: 1 tane galeta çubuk, 1 havuç

Akşam 19.00 bol yeşillikli ton balıklı salata

Oğlumla kudurmaca :) dans ediyoruz çok seviyor.

21.00 gibi spora devam

Canım daha çok yeni lohusasın bu kadar yüklenme vücuduna. Hiç bir doktor ilk 40 gün böyle ağır diyet spor Önermiyor

Umay- chloe thing abs challenge i yaptim yetmiyor gibi baska bir tum vucudu calistiran videosunun ilk setini yaptim fazla geldi bitirmeyi aksama birakiyorum benim en gucsuz kaslarim karin kaslari su anda. Dogumdan sonra karin calisirken daha once hic bilmedigim agrilari hissediyorum. O yuzden kendimi mahvettim hic sevmiyorum karin calismayi ama yapicam insallah bu 14 gunluk programi uzerine de ekleyebildigim baska egzersizleri de yapacagim insallah.

İnan ertesi gün kilo vermiştim. 200 gr. Valla ortalama yüksekten salladım belki 20dir. Saymadım yani. Annemlerdeyim. Sohbet ederek yedim. :) Şişirmedi de. Benim düşmanım rafine şeker.

Pahalı bi kurabiye ama ben yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…