Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bu arada kilom 70.4

Kahvalti

1 lt su
1 kupa filtre kahve

patates tostu
1 kk peynir
2 zeytin
2 kupa cay

domates salatalik 1 er taneden az

Ogle yok

irmik helvasi 5 yk kadar gidip gelip tirtikladim Regl oncesi tatli istegimi bastiramiyorum ama son 1 haftadir ilk kez tatli yedim.

aksam

firinda kofte patates 4 kofte 4 dilim patates elma dilim2 yesil biber yogurtlu brokoli salatasi

50 dk spor kosu+ip atlama+mekik+yoga+squat+yuruyus+eliptik

hmm ben evde 2 gündür muz var masada duruyor pazara kadar biraz daha olgunlaşır. olmadı yaparken tadına bakarım en kötü ihtimalle biraz bal koyarım :)
Ben hurma özü koydum 5 tatlı kaşığı kar etmedi. Çok kötü değil çok iyi de değil. 10 üzerinden 6 puanım benimkine. Orijinali eminim çok güzeldir

Kahvaltı
32 gr tam buğday ekmek
Domates kurusu ezme 1 yemek kaşığı
44 gr süzme peynir
1 yulaflı kurabiye

Öğle
3 yulaflı kurabiye
1 kupa siyah çay

Sürpriz ara
Kızımdan kalan çilekli,şeftalili, sütlü,ballı,yulaflı karışım 300 ml kadar

Akşam
Yaprak sarma saymadım ama bi 30 adet (orta boy orta kalınlıkta)yemişimdir.
2 kaşık yoğurt
1 kase yoğurtlu,un çorbası
Salata

Tam bir tatlı delisiyim. Gebelikte tansiyondan tuzu tamamen kesmiştim hiç zor olmamıştı ama tatlı benim zaafım. 1 koca pasta yerim yani şu an

Selam kızlar kilo bildirimi yapıp bebekle dışarı çıktık 6:30 da 70 dk yürüdük geldik. Gün içinde de hem bebek hem büyük çok yordu 17bin adım olmuş adımsayar
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 üçgen dilim karpuz
3 zeytin
2 kk peynir
Domates salatalık biber
Simit
ara sade tüek kahvesi
Öğle-akşam fırında yağsız tavuk yanında 1/4 patates Sonra yine aç hissetim 1 kase zeytinyağlı kabak 3 kaşık yoğurt
Akşam üstü çay 1 avuç çekirdek
Su biraz az oldu bugün 2,5 lt

Evet iste isin alisveris kismi cok iyi oluyor. Evet amacim zaten 57-58 in ustume cikmamak insallah cikmam ama ac yatmamayo ozlemisim ve tartilmamayi. Vallahi insan nasil.kendini iyi hissediypsa oyle olmaliykis. Ben kendimi kilolu hic iyi hissetmiyodum ve ben degilmisim gbi o kadin... Daha fresh kiyafetler giyebilmek, basen kapamak icin popo kapatan gomlek giymemek vs bunlari ozlemisim. Bi kot bi tshirtle şık olabilmeyi ozlemisim bunlar cok geride kalmisti benim icin. Ve gercekten insan gemclesiyo(bunlari seni gazlamak icin anlatiyorum kendimimovmek icin degil ) yani genc hissediyo. Fit olmak insana cok farkli motiveler sagliyo bunu zayiflayonca anladim. İyi ki kilo vermisim yoksa yazin gercekten cekilmezdi evet bikini giyemiycem muhtwmelen bi yerlere gitmicez(bi otelde daha corona salgini olmus) ama ustume denemeden giysi alabilme ozgurlugum var en azindan

Selam kizlar
Uyaninca 3kayisi 1tk.
Tahin pekmez

Saat 9da
1b.sut
1t.k.pekmez
3kasik yulaf
2ceviz

Oglen
1lahmacun
Salata ayran

Aksam cok becerikli bir ablamiza gittik aylar sonra vee
2d.ev yapimi baklava
14lahana sarmasi
Az salata
14 lahana sarmayi nasil yedin kiz ince miydi ben salamura kadar ince saramiyom onu

Yaaa çok mutluyum senin adına. Gaz vermelerin işe yaradı 2 ay sonra başka bir ben olacağım ay çok heyecanlı. Bende 10 senedir bu kilolardayım bıktım Artık. O yüzden tam gaz devam günde 1-1.5 saaat yürüyorum Artık. İnanıyorum yapabilirim yapabiliriz

Ya zaten sen kesin yaparsin ben inaniyorum cunku zaten yaptin onceden gayey guzel kilo vermissin daha ne olsun mis gbi olxaksin i sallah genc kiz gbi

Selam herkese
Nihayet zorlu bir yolculuktan sonra annemlere geldim dun tartilamadim cunku burada tarti yok malesef. Haftaya cuma bir eczaneye gidip tartilacagim. Zaten bu ara spor yapamadim. Dunden beri de yediklerim birbirine karisti, dun yolda hic birsey yemedim, sadece aksam eve gelince yedim. Bu sabah da 11 gibi kahvalti yaptim. Bir sade kahve ictim. Birazdan yine yemek yiyecegiz. Su duzenimi bugun oturursam yarin sabahtan itibaten yuruyuse baslayacagim. Umarim haftaya cumaya kadar guzel bir ilerleme kaydederim.
Su an dayimlar maskelerini takip bizi gormeye geldi. 5 yildan sonra ilk kez uzaktan görüşüyoruz onlar gidince bi aksam yuruyusune cikarim artik.

Konu sahibi beni aranıza alacakmisin acaba cevap vermedin bende yazamadım o yüzden erken doğum yaptım bu yüzden doğum arkadaşlarım hala hamile arada kaldım resmen :)

Ya zaten sen kesin yaparsin ben inaniyorum cunku zaten yaptin onceden gayey guzel kilo vermissin daha ne olsun mis gbi olxaksin i sallah genc kiz gbi
Ay inşallah. Ne çok istiyorum bir bilsen. Oğlumun yaş gününe hedef koydum. 3 ay var. Hadi bakalım

Pazara gittim yürüyüşten sayiyorum
Egzersizlerin 3. Günüydü ayagim yara oldugu icin bugün yapmadim. Yarin 3. Gunden devam

Sabah kahvaltisi klasik

Ogle yemegi mercimek corbasi. 2 kasik pirinc pilavi tavuk sote salata

Aksama kabak detoksu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…