Pesindeyim:)63 rakamını gördüm bugün beklemeden direk tartıldım sabah uyanır uyanmaz sanırım geçen gün söylediğimde 63.3 idim -300
Ben hurma özü koydum 5 tatlı kaşığı kar etmedi. Çok kötü değil çok iyi de değil. 10 üzerinden 6 puanım benimkine. Orijinali eminim çok güzeldirhmm ben evde 2 gündür muz var masada duruyor pazara kadar biraz daha olgunlaşır. olmadı yaparken tadına bakarım en kötü ihtimalle biraz bal koyarım :)
Evet iste isin alisveris kismi cok iyi oluyor. Evet amacim zaten 57-58 in ustume cikmamak insallah cikmam ama ac yatmamayo ozlemisim ve tartilmamayi. Vallahi insan nasil.kendini iyi hissediypsa oyle olmaliykis. Ben kendimi kilolu hic iyi hissetmiyodum ve ben degilmisim gbi o kadin... Daha fresh kiyafetler giyebilmek, basen kapamak icin popo kapatan gomlek giymemek vs bunlari ozlemisim. Bi kot bi tshirtle şık olabilmeyi ozlemisim bunlar cok geride kalmisti benim icin. Ve gercekten insan gemclesiyo(bunlari seni gazlamak icin anlatiyorum kendimimovmek icin degil36 beden mi maşallah. Bence süper ilerliyorsun. En dipte kalamazsın canım zaten 1-2 kilo alsan bişey olmaz seni örnek alıyorum 2 aya bende 38 beden olmaya and içtim. Bugün m.ng. Dan M beden tulum aldım. 2 aya içine gireceğim. Gerçi daha gelmedi kalıbı nasıl acaba
14 lahana sarmayi nasil yedin kiz ince miydi ben salamura kadar ince saramiyom onuSelam kizlar
Uyaninca 3kayisi 1tk.
Tahin pekmez
Saat 9da
1b.sut
1t.k.pekmez
3kasik yulaf
2ceviz
Oglen
1lahmacun
Salata ayran
Aksam cok becerikli bir ablamiza gittik aylar sonra vee
2d.ev yapimi baklava
14lahana sarmasi
Az salata
Kara lahana sarmasi14 lahana sarmayi nasil yedin kiz ince miydi ben salamura kadar ince saramiyom onu
Oo guzelmis afiyet olsunKara lahana sarmasikalin ve kisa. Beyaz lahananin yarisi kadar
YaaaEvet iste isin alisveris kismi cok iyi oluyor. Evet amacim zaten 57-58 in ustume cikmamak insallah cikmam ama ac yatmamayo ozlemisim ve tartilmamayi. Vallahi insan nasil.kendini iyi hissediypsa oyle olmaliykis. Ben kendimi kilolu hic iyi hissetmiyodum ve ben degilmisim gbi o kadin... Daha fresh kiyafetler giyebilmek, basen kapamak icin popo kapatan gomlek giymemek vs bunlari ozlemisim. Bi kot bi tshirtle şık olabilmeyi ozlemisim bunlar cok geride kalmisti benim icin. Ve gercekten insan gemclesiyo(bunlari seni gazlamak icin anlatiyorum kendimimovmek icin degil) yani genc hissediyo. Fit olmak insana cok farkli motiveler sagliyo bunu zayiflayonca anladim. İyi ki kilo vermisim yoksa yazin gercekten cekilmezdi evet bikini giyemiycem muhtwmelen bi yerlere gitmicez(bi otelde daha corona salgini olmus) ama ustume denemeden giysi alabilme ozgurlugum var en azindan
Ya zaten sen kesin yaparsin ben inaniyorumYaaaçok mutluyum senin adına. Gaz vermelerin işe yaradı 2 ay sonra başka bir ben olacağım ay çok heyecanlı. Bende 10 senedir bu kilolardayım bıktım Artık. O yüzden tam gaz devam günde 1-1.5 saaat yürüyorum Artık. İnanıyorum yapabilirim yapabiliriz
Ay inşallah. Ne çok istiyorum bir bilsen. Oğlumun yaş gününe hedef koydum. 3 ay var. Hadi bakalımYa zaten sen kesin yaparsin ben inaniyorumcunku zaten yaptin onceden gayey guzel kilo vermissin daha ne olsun mis gbi olxaksin i sallah genc kiz gbi
İnsallah canim ben inaniyorim cunku yaptiklarin yapacaklarinjn teminatiAy inşallah. Ne çok istiyorum bir bilsen. Oğlumun yaş gününe hedef koydum. 3 ay var. Hadi bakalım
Konu sahibi beni aranıza alacakmisin acaba cevap vermedin bende yazamadım o yüzden erken doğum yaptım bu yüzden doğum arkadaşlarım hala hamile arada kaldım resmen :)