nasıl oldu kurabiye tadı güzel mi cnm. ben pazar yapacağım inşallah.Öğle 30 gr yulaf,220 ml süt, 84 gr elma, 5 gr bal, Yarım yemek kaşığı ezilmiş ceviz ve sınırsız tarçın ile yapılan lapadan yedim
Akşam 200 gr salçalı, fıstıklı salamlı, erzincan tulumlu makarna yanına 200 ml ayran
Aperatif sizin şu dediğiniz muzlu yulaflı kurabiyeyi deneyecektim biraz tariften saptı. 2 adet ondan yedim.
Yarın kilo almış olurum. Bu aralar çok irdelemiyorum. Bu halime bile çok şükür. Kayınvalidem manken gibi olmuşsun diyip duruyor
Ayrıca ben hiç açlık hissetmiyorum ama baş dönmesi yaşıyorum yemezsem. Halbuki şekerim yok. Anlamadım gitti.
Selam kızlar,
Bu sabah aç karna tartıldım 59,40 çıktım. söylemesi çok güzel ama 60 olarak kabul ediyorum. Kilomu koruyorum.
Bugün işe gelirken 36 beden kumaş pantolonumu giydim ve içine girdim (likralı) Birazcık sıkı oldu ama oldu yani :) Demek ki sıkılaşmaya başlamış basen bölgem. Çok mutlu oldum.
Bu sabah bir kupa nescafe içtim. Az önce kızlar masama kıymalı boşnak böreği getirdi bir dilim ve ben onu yedim. Aralıklı orucum bugün yine bozuldu :)
Öğlen 1 kepçe çorba, (patates oturtma var) 3 dilim patates şeklinde yerim artık. Bol salata
Ara öğün 1 avuç kiraz
Akşam istiridye mantar sote, salata
Oğlumla biraz vakit geçirdikten sonra da sporumu yaparım ve gün bitmiş olur.
2 muzla yapacaktım. O yüzden 2 kat malzeme koydum ama muzun teki ekşimişti. Tek muzla beğenemedim canım.nasıl oldu kurabiye tadı güzel mi cnm. ben pazar yapacağım inşallah.
Bacak için akşamları 1 saat eliptik bisiklet çeviriyorum bugün 32. gün. (5. seviyede çeviriyorum.)Cok guzel ya masallah. Bacak icin egzersiz mi yapiyorsun
Ben 59 kiloya düştüğümde 36 beden olmuyor altim. Feci popolu ve basenliyim
Ama ust bolgem eriyip gidiyor. Bebekten once 55 kiloyken de ayniydim
hmm ben evde 2 gündür muz var masada duruyor pazara kadar biraz daha olgunlaşır. olmadı yaparken tadına bakarım en kötü ihtimalle biraz bal koyarım :)2 muzla yapacaktım. O yüzden 2 kat malzeme koydum ama muzun teki ekşimişti. Tek muzla beğenemedim canım.
36 beden mi maşallahSupersiniz kizlartemmuzun ilk haftasi ben de tartilayim kilo aldiysam biraz daha dikkat ederim. Ay baslarinda tartilip buraya yazarim yoksa gittigidiyor oluruz halimallah bu kadar ac kaldik basa donmeyelim ama dimi . Artik tabata yapmiyorum bir gun popo bir gun karin calisiyorum yine 30 dk. Ve aksam havalar guzelse(ki artik gyzel) ya sahile ya parka gidiyoruz yuruyoruz 1 saat bebisle cimenlerde bogusuyoruz. Smoothie ye devam o artik benim tatli niyetine oldu 3 ogun yiyorum. Kizartma yemiyorum hala ama pirinc ve bilgur yiyorum. Ekmek gunde 2 dilim tam bugday(beyaz ekmege veda ettik). Ac yatmiyorum kesinlikle ama gece yatmadan borek corekte yemiyorum.eskisi gbi. Hala cheat meal yapiyorum haftada bir gun ama mide kuculmus 1 durumle doyacak adam degildim ben velhasol boyle yani eskiye gore psikolojik olarakta daha iyuyim(cunku disari cikiyorum) ama belki bir kac kilo almisimdir sorun yok. 36 beden giyiyorum velhasil.boyle