Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kızlar günaydın
Reglim bi türlü bitmedi malesef 8. Gün (doktorum Doğumdan sonra ilk 1 sene düzensizlik olabilir dedi geçen ay kontrolde bir sorun yoktu)
Neyse bitmeyen regle ve bozduğum şekersize rağmen -300 gr
74,7 ile devam ediyorum
Bu hafta çok az yürüdüm ama artık telafi ederim inş.
Herkese hayırlı cumalar

Gunaydin. Kilom sabit. 79.6 ama moralimi bozmuyorum cunku yeni basladim diyet paketine eminim haftaya vermis olacagim uydugum surece. Bugun disarida olacagim hep umarim uyabilirim.

Sabah;

Tam bugday unlu krep 1.5
Ahududu receli
2 ceri domates
1 salatalik
Bir kucuk avuc maydanoz
1 dilim peynir
Cay

Bugun kahvaltiyi begendim krep ve recel bile var daha ne olsun

Selam kızlar,

Bu sabah aç karna tartıldım 59,40 çıktım. söylemesi çok güzel ama 60 olarak kabul ediyorum. Kilomu koruyorum.
Bugün işe gelirken 36 beden kumaş pantolonumu giydim ve içine girdim (likralı) Birazcık sıkı oldu ama oldu yani :) Demek ki sıkılaşmaya başlamış basen bölgem. Çok mutlu oldum.

Bu sabah bir kupa nescafe içtim. Az önce kızlar masama kıymalı boşnak böreği getirdi bir dilim ve ben onu yedim. Aralıklı orucum bugün yine bozuldu :)

Öğlen 1 kepçe çorba, (patates oturtma var) 3 dilim patates şeklinde yerim artık. Bol salata

Ara öğün 1 avuç kiraz

Akşam istiridye mantar sote, salata

Oğlumla biraz vakit geçirdikten sonra da sporumu yaparım ve gün bitmiş olur.

nasıl oldu kurabiye tadı güzel mi cnm. ben pazar yapacağım inşallah.

64 kiloyum
Ama tartida gordugum kiloya onem vermeycegim artik
Beslenmeme dikkat edip incelme hareketleri yapiyorum

Tartida gordugume degil aynada gördüğümü dikkate alacagim
Kas yagdan agirdir ama daha incedir

Bugun karin egzersizimin 2. Günüydü. 12 gun daha yapip 1 hafta ara verip bacak inceltmeye geçeceğim

Sadece beslenmeyle bir yere varamadim ben. %70 beslenme %30 spor deniyor. Bir de bunu deneyelim bakalim

Sabah kahvaltim klasik sekersiz kahvalti

Ogle yemeğine mercimek corbasi et sote pilav salata yaparim. Pilav yemem

Cok guzel ya masallah. Bacak icin egzersiz mi yapiyorsun

Ben 59 kiloya düştüğümde 36 beden olmuyor altim. Feci popolu ve basenliyim
Ama ust bolgem eriyip gidiyor. Bebekten once 55 kiloyken de ayniydim

Supersiniz kizlar temmuzun ilk haftasi ben de tartilayim kilo aldiysam biraz daha dikkat ederim. Ay baslarinda tartilip buraya yazarim yoksa gittigidiyor oluruz halimallah bu kadar ac kaldik basa donmeyelim ama dimi . Artik tabata yapmiyorum bir gun popo bir gun karin calisiyorum yine 30 dk. Ve aksam havalar guzelse(ki artik gyzel) ya sahile ya parka gidiyoruz yuruyoruz 1 saat bebisle cimenlerde bogusuyoruz. Smoothie ye devam o artik benim tatli niyetine oldu 3 ogun yiyorum. Kizartma yemiyorum hala ama pirinc ve bilgur yiyorum. Ekmek gunde 2 dilim tam bugday(beyaz ekmege veda ettik). Ac yatmiyorum kesinlikle ama gece yatmadan borek corekte yemiyorum.eskisi gbi. Hala cheat meal yapiyorum haftada bir gun ama mide kuculmus 1 durumle doyacak adam degildim ben velhasol boyle yani eskiye gore psikolojik olarakta daha iyuyim(cunku disari cikiyorum) ama belki bir kac kilo almisimdir sorun yok. 36 beden giyiyorum velhasil.boyle

Son düzenleme:
Cok guzel ya masallah. Bacak icin egzersiz mi yapiyorsun

Ben 59 kiloya düştüğümde 36 beden olmuyor altim. Feci popolu ve basenliyim
Ama ust bolgem eriyip gidiyor. Bebekten once 55 kiloyken de ayniydim
Bacak için akşamları 1 saat eliptik bisiklet çeviriyorum bugün 32. gün. (5. seviyede çeviriyorum.)

yarım saat de pilates ama kafama göre hareketler yapıyorum. 30 kez squat, her bacak için 15 kez (Yan Bacak side lunge), yere yatıp ve ayakta her bacak için 15 kez step hareketleri yapıyorum. İnternetten bir kaç pozisyonu buldum nasıl yapıldığına baktım her akşam yapıyorum. Bel kısmında ki simitler için de 15'er kez (sağ sol için) yaptığım bir kaç hareket var. Yağları sıkılaştırmak için. Bacakları omuz hizasında açıp ilk sağ bacağımı dizden kırılmayacak şekilde olabildiğince yana doğru ama yukarı doğru da olacak şekilde açıyorum. Biz zor ilk başlarda dizim kırılıyordu yandan yukarı kaldırmaya çalışırken artık dizim düz oluyor. ama ben bisikletten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu incelmenin en azından kas oranının artmasını. Aynı kilodayım ama sertleşme var.

Merhaba kızlar birkaç gündür giremedim biraz kötü zamanlar geçirdim. İnşallah bundan sonra herşey iyi olur diyetimide bıraktım can sıkıntısıyla yedim de yedim şuan 61.10 kiloyum +1400 ile geldim Bugünden itibaren tekrar başlıyorum

sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği yedim

1 ceviz rezene çayımı içtim

Öğlen kahve 2 hurma ile kapatmayı düşünüyorum

Ara bir elma
Akşam 2 tane
Dana köfte salata 1 dilim tam buğday ekmeği yerim

Unutmuşum şimdi Bi tanede küçük peynirli poğaça yiyeceğim. Süt diyetimi açıyorum bugün 3.günüm doktorum poğaçaya bir hafta boyunca tepki vermezse yayla çorbası sonra ayran sonra yoğurt sonra süt şeklinde liste verdi şuan kızım tepki vermedi inşallah geçmiştir alerjisi hiçbirine tepki vermezse en son ona tattıracağım

36 beden mi maşallah . Bence süper ilerliyorsun. En dipte kalamazsın canım zaten 1-2 kilo alsan bişey olmaz seni örnek alıyorum 2 aya bende 38 beden olmaya and içtim. Bugün m.ng. Dan M beden tulum aldım. 2 aya içine gireceğim. Gerçi daha gelmedi kalıbı nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…