Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Valla çok doğru. Şimdi 19,5 aylık oldu. Ve full kucak istiyor. Sokakta istemiyor ama. Doğduğundan beri hep kendi yatağında yatmıştı. Ben istesemde benle uyumazdı. Şimdi beraber uyuyoruz. Çok güzel duyguymuş. Ama kocadan ayrı kaldık bu sefer. 🙈 Çocukları anlamak zor.
bu arada sormayı unuttum 19,5 ayda 2 aydır mı oluyorsun regl. ben neden doğumdan sonra normal kanamadan sonra regl oldum acaba hemde hiç ara vermeden 90 gün. doktorum bazı kadınlarda olabiliyor normal dedi. 120 gün sürerse gel dedi. 90 gün sonra bitti 1 hafta ara verdi ve yine 6 gün adet oldum sonra normal ay ay olmaya devam ettim.

bu arada sormayı unuttum 19,5 ayda 2 aydır mı oluyorsun regl. ben neden doğumdan sonra normal kanamadan sonra regl oldum acaba hemde hiç ara vermeden 90 gün. doktorum bazı kadınlarda olabiliyor normal dedi. 120 gün sürerse gel dedi. 90 gün sonra bitti 1 hafta ara verdi ve yine 6 gün adet oldum sonra normal ay ay olmaya devam ettim.
Yok ben o kişi değilim 😅 ben doğumdan sonraki 45. Gün ilk adeti oldum. Sonra ay ay devam etti.

Bir dönem o şekilde kuala gibi yapışık oluyorlar cnm ama bir dönem de geliyor anne dışında herkesi istiyorlar. o da koyuyor çok inan. bunlar hep geçiş süreçleri. ben de yaşadım hepsini zamanında 2 yaşa geldiklerinde karakterleri oturuyor ve kime nasıl davranması gerektiğini biliyorlar. yürümeye başladıklarında kesinlikle dokundurtmuyorlar kendilerine kucaktan kurtuluyorsun. sonra yürümeyi düzelttiklerinde tekrar bi kucak sevdası başlıyor bu sefer sen yürüyorsun kucak olmaz demeye başladığında ağlama krizleri arkasından geliyor vs vs. biz 4 yaşındayız artık haftaya doğum günümüz var. herşeye kendi karar verdiği bir süreçteyiz çok zorluyor bizi değişik işler güçler işte napcan :)

Bebeğin kaç aylık. 2 aydır regl oluyorsan daha 1 yaşında yok sanırım.

ben doğum yaptığım günden itibaren aralıksız 90 gün yani bebeğim 3 aylık olana kadar kanama gördüm. sonra aylık regl olmaya devam ettim. emziremedim vs. regl olmamak ne demek unuttum yani :) sadece 9 ay hamilelikte olmadım. sonra doğumdan sonra full çektim ben.
7,5 aylik ☺️

yaaa öyle işte. bizim ki 2 yaşına kadar benle uyudu. inanmazsın örneğin bu gece yalnız uyuyacağı ilk gece olacak. Akşam yattık uyumaya uyudu yanından kalktım ve sabaha kadar uyanmadı. 4 yaşında hala yalnız uyuyor ama 5 6 aydır geceleri yine çağırmaya başladı. en geç 2 yaşından sonra odasını ayırmaya bak cnm çünkü akılları erdikçe o süreç zorlaşıyor. eltim kızı 9 yaşında hala birlikte uyuyorlar koca kızı kandıramıyor utanmıyor musun gibi ağır konuşmalar bile yapılıyor tınlamıyor hiç banane babam ayrı uyusun annemden ayrılamam diyor. demem o ki odasını ayır muhakkak cnm
Ben oğlumun odasını 4 aylıkken ayırdım öyle alıştığı için başka yerde yatamaz şimdi sıpa o derece sevdi odasını ❤😍

Kabus gibi bir gece gecirdim. Oglum sabah ezaninda yatti. Butun gece oturunca aciktim sinirden gittim.dolma sarma yedim saat 4 falandi

Sabah tahin pekmez 1 dilim ekmek zeytin peynir yumurta domates cay

Ogle yemegi yemedim daha.

Chloe ting abs workout challenge vidosunu yaptim pelte gibi yapistim. Her yerim agriyor
Bakalim 14 gun yapabilecek miyim
Oncesi fotoğrafımı cektim 😂

Kusura bakmayin cok aksattim 😔 kucuk bir depresyona girmistim, su an astigimi dusunsemde hala cok gerginim. Oglum artik birakmiyor beni surekli kucahimda olmak istiyor. Bu bir yndan cok hosuma gidiyor ama diger yandan hic bir isimi yapamiyorum. Oysa onun kucagima geldigindeki heyecani ve mutlugu cok guzel.

diyet ara ara biraksamda devam ettim ama el bilegimi sakatlamistim spora ara verdim. Muhtemelen inceldigim yerden tekrar kalinlastim 🤦🏻‍♀️ Bugun tekrae basladim vebirazcik yuzum tuttu yazmaya.

Bu arada iki aydir regl oluyorum bu da cok koydu. Aslinda regl olmaya bile hic hazir degilmisim. Pma donemim bu kadar agir gecmezdi cok fena su an. Gerginlik stres uykusuzluk... icinizi kararttim 😂

Kabul ederseniz kaldigimiz yerden devam edelim ☺

Hosgeldin tekrar canim. Her zaman yerin var 😊 bu sefer daha istikrarli ve birakmadan hedefine ulasirsin umarim 💪

Kahvalti

1 lt su
1 fincan filtre kahve
2 sahanda yagsiz yumurta
3 zeytin 1 kupa cay

Oglen yemegi

z.Kabak yemegi
1 kase yogurt

aksam

firinda levrek

Salata

1 saat yuruyus yapicam simdi hava indi cunku cok sicak burasi, Ekin e salca yapiyorum. 😬 sonra biraz mekik cekerim

Son düzenleme:
Sabah;

1 mini domates
1 salatalik
Yarim dilim kadar tam bugday ekmegi
1 minik dilim peynir
2 yesil 2 siyah zeytin
Corekotlu omlet
Cay

Ogle daha yemedim birazdan yiyecegim onda da menum sebze graten ve nohutlu salata.

+

Hiphop tabata yapildi 💪 aksama da gecen attigim egzersizleri yaparim. Tabata oncesi midem baya kazinmisti 1 hurma yedim.

Sabah: 1 kupa tahıllı kahve + 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı
Ara: 1 kase sütlaç 😦
Öğle: 2 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz peynir + 7 yeşil zeytin + çeyrek Demet dereotu + 1 kase marul + 1 büyük salatalık
Ara: 1 orta boy kase kiraz + 1 maden suyu
Akşam: 2 incir + 1 hurma + 2 ymk kaşığı yulaf +1 avuç kadar kuru dut + süt üzerine tarçın

Akşam hariç yendi akşam yedikten sonrada en az 1 saat yürüyüşüm var .
2lt kabuk tarçın atılmış su içildi kaldı 1 lt 😋

Sizi görünce ben çok yiyor muşum gibi hissediyorum 😅sabahki olmadı tabi normalde yemezdim canım çekti evde olunca 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar iki gündür doğru dürüst giremiyorum kızımı bezden ve tabletten kurtarmaya çalışıyoruz. Görmesin diye telefon almıyorum elime
Sabah 10:00
Kıymalı yumurta
Salatalık kapya biber
1 kk peynir
3 zeytin
Ara Türk kahvesi 1 kare bitter (şekersiz i bozdum yine)
Öğle kabak yemeği yoğurt
Ara çay 5 Finger bisküvi
Akşam karnıyarık yoğurt
Spor yok kızımla 2 saat plastik havuzda oynadık

Bugun adet oldum kizlar.yarinki tartiyi etkilicek kesin. Bu hafta her gun yediklerimi size attigimin ayni kopyasini diyetisyene de attim.bugune kadar cok iyi dengeledigimi soyledi.bugum cok yedim. acayip şiş hissediyorum.
Benim bebegim gec yatip gec kalkiyordu ve aralikli oruc yapmak cok kolay oluyordu.simdi duzen degistirdi.sabah 7.30da kalkiyoruz. Bu yuzden yine 3 ana ogune ciktim. Yeme duzeni disinda bu yeni uyku duzeninden cok memnunum. Ben erken yatip erken kalkma insaniyim:)
Kahvalti
1 fit pogaca
1d.peynir
15.yumurta
3zeytin
1t.k.tahin oekmez

Ara kahve 1 hurma 5findik

Oglen 1kepce tarhana corbasi
4kasik kabak yemegi
3kasik yogurt

Ara 8altinbasak 1tatli k.tahin

Aksam
8k.fasulye 4kasik yogurt

Ara 1k.kayisi 3kare bitter

Öğle 30 gr yulaf,220 ml süt, 84 gr elma, 5 gr bal, Yarım yemek kaşığı ezilmiş ceviz ve sınırsız tarçın ile yapılan lapadan yedim

Akşam 200 gr salçalı, fıstıklı salamlı, erzincan tulumlu makarna yanına 200 ml ayran

Aperatif sizin şu dediğiniz muzlu yulaflı kurabiyeyi deneyecektim biraz tariften saptı. 2 adet ondan yedim.

Yarın kilo almış olurum. Bu aralar çok irdelemiyorum. Bu halime bile çok şükür. Kayınvalidem manken gibi olmuşsun diyip duruyor 😅

Ayrıca ben hiç açlık hissetmiyorum ama baş dönmesi yaşıyorum yemezsem. Halbuki şekerim yok. Anlamadım gitti.

Sabah;

1 mini domates
1 salatalik
Yarim dilim kadar tam bugday ekmegi
1 minik dilim peynir
2 yesil 2 siyah zeytin
Corekotlu omlet
Cay

Ogle daha yemedim birazdan yiyecegim onda da menum sebze graten ve nohutlu salata.

+

Hiphop tabata yapildi 💪 aksama da gecen attigim egzersizleri yaparim. Tabata oncesi midem baya kazinmisti 1 hurma yedim.
Canım sen yarın eksinin kralını göreceksin inşallah

X