Harikasin yürü bolca superHadi bu kez yapalım bitsin. Ben yürüyüşe çıkıcam birazdan.
1 saat yürüdüm geldim. Yarım saatte öğlen yürümüştüm. Şimdi kahve soda içiyorumHarikasin yürü bolca super
Yine yakin ara birbirimizi izliyoruz canimİşte geldim burdayım abone nasıl kilolar aldım yarabbim. En son tartıştığımda gene 65 i gördüm.kaçtım burdan dayak yimim diye
neyse tekrar başlıyorum bu sabah itibari ile.
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebekBenide eklermisin kuzum 3 gün önce doğum yaptım...80 kilo ile girdim eve geldiğimde 75.5 kg dim...şu anda ağrılı ve bol emzirmeli ama çok mutlu günler geçiriyorum kızlarim için çabuk toparlanmam lazim
hmm çarpıntı sebebi olabilir yani. işte hızlı yürüdüğümde hissediyorum ama öyle bir sıkıntım yok çok şükür.Hayır ama çarpıntım olduğu için kardiyolog magnezyum değerlerine bakalım demişti. Sizde de var mı diye merak ettim.
Muz hamileliğimde yerdim çok doktrum söylemişti. ama muz kilo yapan meyvelerden düzenli yenirse bilemiyorum ne olur :)Magnezyum tabletlerin ben de cok faydasini gormedim ama hergun muz yersem kramplarim kesiliyordu. Haberin olsun canim belki isine yarar
benim boyum 1.67 cnm
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin ilk 40 gün kendini sıkma. Sadece tatlıyı ekmeği çok abartma.Benide eklermisin kuzum 3 gün önce doğum yaptım...80 kilo ile girdim eve geldiğimde 75.5 kg dim...şu anda ağrılı ve bol emzirmeli ama çok mutlu günler geçiriyorum kızlarim için çabuk toparlanmam lazim
Kac kilosum su an. Tamam hadi gazlanalim. Cumaya yarış var o zaman.Yine yakin ara birbirimizi izliyoruz canimhadi birborimizle motive olalim.sen bana yetis ben sana
Kokuyor mu eger kokmuyorsa kullan. Ama hafif bile koku varsa at canim. Riske atmaya değmez.Kizlar cumartesi gunu buzluktan kiyma cikardim yemek yapacaktim yapamadim ben de dolaba koydum sizce bugun kullanabilir miyim?
Kokuyor mu eger kokmuyorsa kullan. Ama hafif bile koku varsa at canim. Riske atmaya değmez.
Kendin bi kokla pis bi koku varsa illa anlarsin canim.ya da at gitsin artik riske atma.Hic anlamam boyle seylerden de. Normalde bugun cikardigimi dolaba koyup ertesi gun kullanirim ama 2 gun sonrasini bilmiyorum.