En kisa zamanda uetisirsin insallah. Kimler kimler benden arkada baslayip beni gectiKeşke bem de o kiloya insemsana
kesin öyledir. Bacaklarıma giriyor ara ara. bu spordan dolayı da şimdi öyleyim. çünkü ben bir yudum bile maden soda içemem. hamileliğim çok zor geçti. magnezyum toz vermişti doktor bir gün içip bir gün bıraktım. kramplardan ölüyordum.Çok sık kramp giriyorsa magnezyum değerlerin düşmüş olabilir.
Cok gecmis olshn hayirdirMerhaba kızlar. Dün gece oğlum çok kustu. O yüzden sabah nasıl uyandım nasıl işe gittim bilmiyorum. Tartılmayı unuttum. Haftaya kilomu bildiririm.
çok geçmiş olsun. ciddi bir şey yoktur umarımMerhaba kızlar. Dün gece oğlum çok kustu. O yüzden sabah nasıl uyandım nasıl işe gittim bilmiyorum. Tartılmayı unuttum. Haftaya kilomu bildiririm.
Kalp çarpıntın oluyor mu?kesin öyledir. Bacaklarıma giriyor ara ara. bu spordan dolayı da şimdi öyleyim. çünkü ben bir yudum bile maden soda içemem. hamileliğim çok zor geçti. magnezyum toz vermişti doktor bir gün içip bir gün bıraktım. kramplardan ölüyordum.
Geçmiş olsun canım. Umarım oğlun şu an çok çok iyidir.Merhaba kızlar. Dün gece oğlum çok kustu. O yüzden sabah nasıl uyandım nasıl işe gittim bilmiyorum. Tartılmayı unuttum. Haftaya kilomu bildiririm.
çok çok hızlı yürüdüğüm zamanlar oluyor. sahilde koştuğum zamanlarda da olduğu var. normal şartlarda dururken başlayan bir çarpıntı olmadı hiç. doktor musunuz.Kalp çarpıntın oluyor mu?
Cok gecmis olshn hayirdir
çok geçmiş olsun. ciddi bir şey yoktur umarım
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun. Dün akşam uyumadan önce kocaman bir dilim trileçe yedi. Normalde kolay bulduğu bir şey değil. Oyüzden çok yemek istedi. Ve sonuç gece 1-3 arası full çıkardı. Şimdilik iyi şükür. Ben bitiğim işte. Uykusuz yorgunGeçmiş olsun canım. Umarım oğlun şu an çok çok iyidir.
Hayır ama çarpıntım olduğu için kardiyolog magnezyum değerlerine bakalım demişti. Sizde de var mı diye merak ettim.çok çok hızlı yürüdüğüm zamanlar oluyor. sahilde koştuğum zamanlarda da olduğu var. normal şartlarda dururken başlayan bir çarpıntı olmadı hiç. doktor musunuz.
Magnezyum tabletlerin ben de cok faydasini gormedim ama hergun muz yersem kramplarim kesiliyordu. Haberin olsun canim belki isine yararkesin öyledir. Bacaklarıma giriyor ara ara. bu spordan dolayı da şimdi öyleyim. çünkü ben bir yudum bile maden soda içemem. hamileliğim çok zor geçti. magnezyum toz vermişti doktor bir gün içip bir gün bıraktım. kramplardan ölüyordum.
Tebrikler ben ev yapımıysa yerdim hazırsa yemezdimBu aksam esimin kuzenine gittik, cayin yaninda sekerpare vardi ve yemedim. Benim icin buyuk basari