Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Çok sık kramp giriyorsa magnezyum değerlerin düşmüş olabilir.
kesin öyledir. Bacaklarıma giriyor ara ara. bu spordan dolayı da şimdi öyleyim. çünkü ben bir yudum bile maden soda içemem. hamileliğim çok zor geçti. magnezyum toz vermişti doktor bir gün içip bir gün bıraktım. kramplardan ölüyordum.

Selam herkese.
Sabah; 2 tane haslanmis bıldırcın yumurtasi, 1 kasik lor, yarim kk suzme peynir, 10 zeytin, domates, salatalik, 1 tatli kasigi findik ezmesi, cay, 1 dilim tam bugday ekmegi
Arada 1 muz, bir avuc cig findik, 2 gun kurusu, 2 hurma
Aksam; 3 kuzu pirzola, salata, ayran
Biraz once de 1 tane kornet dondurma yedim. Canim cok istedi, haftada bir kere istedigim bir tatlıyı yeme karari aldim.
Spor; 30 dk leslie, 10 dk karin egzersizi

Cok gecmis olshn hayirdir
çok geçmiş olsun. ciddi bir şey yoktur umarım
Geçmiş olsun canım. Umarım oğlun şu an çok çok iyidir.
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun. Dün akşam uyumadan önce kocaman bir dilim trileçe yedi. Normalde kolay bulduğu bir şey değil. Oyüzden çok yemek istedi. Ve sonuç gece 1-3 arası full çıkardı. Şimdilik iyi şükür. Ben bitiğim işte. Uykusuz yorgun

çok çok hızlı yürüdüğüm zamanlar oluyor. sahilde koştuğum zamanlarda da olduğu var. normal şartlarda dururken başlayan bir çarpıntı olmadı hiç. doktor musunuz.
Hayır ama çarpıntım olduğu için kardiyolog magnezyum değerlerine bakalım demişti. Sizde de var mı diye merak ettim.

Magnezyum tabletlerin ben de cok faydasini gormedim ama hergun muz yersem kramplarim kesiliyordu. Haberin olsun canim belki isine yarar

Kızlar herkesi tebrik ederim
Sabah patatesli omlet 5 zeytin 1 kk peynir
Domates salatalık roka
1 dilim ekmek
11-12 arası bebekle bahçede bebek arabasında yürüyüş (epey hızımı kesti ama karnımı sıkarak yürümüş oldum)

Ara 2 kayısı 1 ceviz
Ara 2 kaşık makarna 1 kase yoğurt
Sonra mecburen dışarı çıkmıştık dondurma yedim 3 top
Akşam milli yemek kuru fasulye ve bulgur pilavı
(Haftada 2 günden fazla pilav yememeye çalışıyorum)
Son öğün 19:00 da bitti
Tüek kahvesi
5-6 çiğ fındık 5-6 cranberry (Türkçesi ne bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın)
Şu an 15bin adım oldu bebek uyursa 40-50 dk da yürüyeceğim gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…