- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.173
- 36
Hazirdi ama onceden olsa benim icin fark etmezdi, yerdim ama simdi aralikli oruc yapiyorum, bozmamak icin yemedimTebrikler ben ev yapımıysa yerdim hazırsa yemezdim
Önceden benim için de hiç fark etmezdi. Diyette olsam bile ev yapımıysa yerdim ama işte :)Hazirdi ama onceden olsa benim icin fark etmezdi, yerdim ama simdi aralikli oruc yapiyorum, bozmamak icin yemedim
Burdayim korkumdan gelemiyorum
Burdayim korkumdan gelemiyorum
Kaç aylık bebekAralikli orucu 18/6 yapiyordum ama dun aksam yemegini erken yedim ve oglum butun gece surekli emdi, bugun 12ye kadar o kadar zor dayandim ki. O yuzden oruc saatini 16/8 olarak degistirdim. 11-19 arasi yemek yiyecegim. Emzirme bitince digerine donerim artik.
Kaçma kaçmaİşte geldim burdayım abone nasıl kilolar aldım yarabbim. En son tartıştığımda gene 65 i gördüm.kaçtım burdan dayak yimim diye
neyse tekrar başlıyorum bu sabah itibari ile.
Gitmi ya o. Tüh kacirdim. Ay evet sürekli başa sarıyorum nolcam bilmiyorum. Insallah daha düzenli gidecegimKaçma kaçmaMysonismysun gibi hedefe ulaştıktan sonra buradan ayrılabiliriz. Hedefe ulaşamadıkça burası kürkçü dükkanı bizim için not: bende bugün başladım sayılır daha bir azimliyim.
Hadi bu kez yapalım bitsin. Ben yürüyüşe çıkıcam birazdan.Gitmi ya o. Tüh kacirdim. Ay evet sürekli başa sarıyorum nolcam bilmiyorum. Insallah daha düzenli gidecegim
9 aylik canimKaç aylık bebek