• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

images.jpeg

Kamu spotu olarak gorundum gidiyorum 😆

Ben de geldim 😊
Sabah;
1 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 kasik lor
Yarim kk peynir
Domates, salatalik
10 zeytin
Birkac tane findik ve ceviz
Arada orta sekerli turk kahvesi
Aksam; tavuk sote (gogus etinden), birkac kasik bulgur pilavi, salata, ayran
Son olarak saat 17.45'te bir sutlu kahve, 2 kare bitter, 1 cay kasigi findik ezmesi
Simdi de sade soda iciyorum. Yarin 12.00a kadar aclik devam edecek, su icerim gece sadece.

Aralikli orucu 18/6 yapiyordum ama dun aksam yemegini erken yedim ve oglum butun gece surekli emdi, bugun 12ye kadar o kadar zor dayandim ki. O yuzden oruc saatini 16/8 olarak degistirdim. 11-19 arasi yemek yiyecegim. Emzirme bitince digerine donerim artik.

Aralikli orucu 18/6 yapiyordum ama dun aksam yemegini erken yedim ve oglum butun gece surekli emdi, bugun 12ye kadar o kadar zor dayandim ki. O yuzden oruc saatini 16/8 olarak degistirdim. 11-19 arasi yemek yiyecegim. Emzirme bitince digerine donerim artik.
Kaç aylık bebek

İşte geldim burdayım abone nasıl kilolar aldım yarabbim. En son tartıştığımda gene 65 i gördüm.kaçtım burdan dayak yimim diye🤭
neyse tekrar başlıyorum bu sabah itibari ile.🤗
Kaçma kaçma Mysonismysun Mysonismysun gibi hedefe ulaştıktan sonra buradan ayrılabiliriz. Hedefe ulaşamadıkça burası kürkçü dükkanı bizim için 😭😭 not: bende bugün başladım sayılır daha bir azimliyim. 🤣🤣🤣

Kaçma kaçma Mysonismysun Mysonismysun gibi hedefe ulaştıktan sonra buradan ayrılabiliriz. Hedefe ulaşamadıkça burası kürkçü dükkanı bizim için 😭😭 not: bende bugün başladım sayılır daha bir azimliyim. 🤣🤣🤣
Gitmi ya o. Tüh kacirdim. Ay evet sürekli başa sarıyorum nolcam bilmiyorum. Insallah daha düzenli gidecegim

Back