Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Uyaninca1k.kayisi 8findik

Kahvalti
1patates kadar firinda patates
1.5 haslanmis yumurta
1t.k.tahin pekmez
1.5d.ekmek
Domates salatalik

Ara
3kayisi 5cilek 1hurma 2ceviz

Ara
1top dondurma

Aksam
Haslanmis tavuk 2kasik princ pilavi Salata yogurt

Benide eklermisin kuzum 3 gün önce doğum yaptım...80 kilo ile girdim eve geldiğimde 75.5 kg dim...şu anda ağrılı ve bol emzirmeli ama çok mutlu günler geçiriyorum kızlarim için çabuk toparlanmam lazim
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebek
önce toparlanmaya bakilk günler süt üretimi ve devamı için çok önemli en azından 1 ay takma diyeti. Şeker tatlı vb israr edecekler etrafta tadına bak bırak bol su dereotu ve ölçülü meyve ye mutlaka. Ayranı bol iç benim sütümü çok artırıyor ve acıktırmıyor.
şimdilik bebeğine odaklan süt ve emmedüzeni olunca diyete başlarsın. Burada güzel bir takip ve motivasyon var.

Hayır ama çarpıntım olduğu için kardiyolog magnezyum değerlerine bakalım demişti. Sizde de var mı diye merak ettim.
hmm çarpıntı sebebi olabilir yani. işte hızlı yürüdüğümde hissediyorum ama öyle bir sıkıntım yok çok şükür.
Magnezyum tabletlerin ben de cok faydasini gormedim ama hergun muz yersem kramplarim kesiliyordu. Haberin olsun canim belki isine yarar
Muz hamileliğimde yerdim çok doktrum söylemişti. ama muz kilo yapan meyvelerden düzenli yenirse bilemiyorum ne olur :)

Dün girip bakamadım temizlik, çocukla etkinlik vs derken pazar günlerim böyle geçiyor. Dün sağolsun kayınvalidem tiramisu yapmış maalesef ki yedim. aralıklı oruç yapıyorum cumartesi gününden beri ben de. öğlen yemeği yerine pasta yedim. bugün doğum günüm var kutladık pastayla işte. :) saat 16.00 gibi de 2 tane köfte yedim ve ağzıma bişey koymadım o saatten sonra. 1 saat eliptik yaptım. tartıldım çok şükür yine 60 çıktım :)

bugün bir bardak sütlü kahve içtim (aralıklı diyete uymuyor pek ama bağırsaklı anında çalıştırıyor ben de :) )

öğlen 13.00 bir kepçe çorba, 3 parça ızgara kanat, salata

ara öğün bir tane havuç 3 ceviz

Eve 7'de varıyorum en geç 7 de yemek yiyeceğim yani. cacık, tavuk sote ile günü kapatacağım ve tabiki bisiklet ve pilates olmazsa olmaz.

Benide eklermisin kuzum 3 gün önce doğum yaptım...80 kilo ile girdim eve geldiğimde 75.5 kg dim...şu anda ağrılı ve bol emzirmeli ama çok mutlu günler geçiriyorum kızlarim için çabuk toparlanmam lazim
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin ilk 40 gün kendini sıkma. Sadece tatlıyı ekmeği çok abartma.

Ben geldim :KK70:
Dün sabah
Salatalik domates peynir zeytin haslanmis yumurta çay

Oglen haslanmis kabak yogurtladim maydanoz dereotu pul biber ve kimyon atip yedim. Aksam da aynisini yaptim

Güya kabak detoksu yapıyordum. Saat 11 gibi aciktim sadece 3 kasik yogurt yiyecektm. Kendimi yogurda haslanmis nohut katarken yakaladım :KK70:

Bugun de sabah nohut yemegi zeytin peynir domates salatalik 2 dilim ekmek cay yedim ictm

Oglen tarcinli yogurtlu karabugday
Yanima 2 yumurtadan zeytinyaginda dereotlu omlet
1 tane de mercimek koftesi yedim

Aksama ne yiycem bilmiyorum

X