Canım şakın bırakma bak benim değerlere kaç aydır al ver al ver olmuştu şekersiz ile direnç kırıldı. Bir de duraklamada şekerli hurma muz incir kavun onları da bırak farkeder hemen. İnsülin direncine rağmen benim düşüşe geçmeye başladı şükür. Topic senin topiğin bizi bırakma.. imam osurursa cemaat ...mış (çok afedersiniz)Spor salonlari bir acilsa zaten. Yine de cocuktan dolayi tereddutlerim var. Gerci ben ozel hocayla calisiyorum benim gittigim saatte kimse olmuyor ama yine de ayni aletleri vs kullaniyoruz bakalim. Haziranda aciliyor sanirim salonlar.
Ya aslinda evet bi yerfe bi eksiklik var ama cozemedim.bu kadar olmaz diyetisyende mi bi skinti var acana dedgin gbiCanim ben 2 aya yakin bi zamanda online diyetisyenle 10 kiloya yakin verdim. Yani diyetisyenini mi değiştirsen acaba. Çünkü yani bu matemetik isi düzenli ve dengeli yersen vermemen sporda her gun bile yapsan vermemen mümkün degil. Demekki sana uygun bi liste vermiyor. Aklima baska bi sey gelmedi.
Ne olursa olsun moral bozmak yok bırakmak yok sabredecez. Öğünlerinde farklılıklar yap. Mesela ben ağzıma yoğurt sürmezdim yoğurdu ekledim öğünlerime içine biraz da pul biber atarak yiyorum. Gerçekten farkını gördüm yoksa benim kilo da sabitti hep. Bu hafta memleketten gelenler yüzünden cozuttum tartıda da baktım artıya gidiyorum akşam sadece yoğurt yiyerek (bunu üç gün ysptım) dengelemişim 200 gr vermişim hatta. Sabah ve öğleyi iyi yapıp akşamı yoğurtla tamsmladım. Tabi arada meyve kuruyemiş oldu. Ama yoğurttan sonra bişi yemedim. Yoğurt etkili oldu bende sen de eklesen öğünlere
Benim de öyle oldu aynısını yaptım ayran ve yoğurt EkledimNe olursa olsun moral bozmak yok bırakmak yok sabredecez. Öğünlerinde farklılıklar yap. Mesela ben ağzıma yoğurt sürmezdim yoğurdu ekledim öğünlerime içine biraz da pul biber atarak yiyorum. Gerçekten farkını gördüm yoksa benim kilo da sabitti hep. Bu hafta memleketten gelenler yüzünden cozuttum tartıda da baktım artıya gidiyorum akşam sadece yoğurt yiyerek (bunu üç gün ysptım) dengelemişim 200 gr vermişim hatta. Sabah ve öğleyi iyi yapıp akşamı yoğurtla tamsmladım. Tabi arada meyve kuruyemiş oldu. Ama yoğurttan sonra bişi yemedim. Yoğurt etkili oldu bende sen de eklesen öğünlere
Canım şakın bırakma bak benim değerlere kaç aydır al ver al ver olmuştu şekersiz ile direnç kırıldı. Bir de duraklamada şekerli hurma muz incir kavun onları da bırak farkeder hemen. İnsülin direncine rağmen benim düşüşe geçmeye başladı şükür. Topic senin topiğin bizi bırakma.. imam osurursa cemaat ...mış (çok afedersiniz)
Bence cogu insan ayni durumda. Ben sabah aglama krizine girdim mesela. Yeter artik bebek aglamasi duymak istemiyorum diye salona gecip yastıkları yumrukladim. Sonra buraya bakip sizin yazdiklarinizi gorunce biraz toparladim kendimi.Yogurt yemeklerin yanina ekliyorum canim. Emzirme derdim olmasa su takilan kiloyu dusurmek icin detoks falan yapacagim bir tek ondan sonuc alabilirim gibi geliyor. Hamilelikten once yapip sonuc aldigim detokslar var. Bilmiyorum ya evde kalmak bana hic iyi gelmedi kisacasi.
autumnn o takildigin kiloyu kirdiginda gerisi corap sokugu gibi gelecek arkadaslarin dedigi gibi diyetisyeni bir degistirmeyi denesen? Kotu bir diyetisyen degildir belki ama senin ihtiyaclarini tam anlayamiyor belki de
Ne yapman gerektigini biliyorsun iste. Bayramdan sonra biraz daha rahatlariz artik. Herkes yavas yavas normale donuyor. Dikkat ettigimiz sürece sorun olacagini sanmiyorumBen biraz daha durulsun ortalik hastanede paketim var gecen yildan ona devam etmeyi dusunuyorum. O da diger diyetisyenim en son subatta gorusmustum. Yok ya boyle olmayacak ben salonlar acilir acilmaz pilatese devam. Psikolojinin rolu cok buyuk kilo vermede. Hatirliyorum cunku pilatesten geldigimde emeklerimi cope atmamak icin daha bir dikkat ediyordum yememe. 1 saatlik pilates tabatadan cok cok daha fazla zorlayiciydi kesinlikle.
Ben de burada toparlıyorum kendimi burası iyi geliyor bana daBence cogu insan ayni durumda. Ben sabah aglama krizine girdim mesela. Yeter artik bebek aglamasi duymak istemiyorum diye salona gecip yastıkları yumrukladim. Sonra buraya bakip sizin yazdiklarinizi gorunce biraz toparladim kendimi.
Ne yapman gerektigini biliyorsun iste. Bayramdan sonra biraz daha rahatlariz artik. Herkes yavas yavas normale donuyor. Dikkat ettigimiz sürece sorun olacagini sanmiyorum
İşte buuu devammmDikkatli yasamak artik hayat standartimiz oldu. Hayatin ne getirecegini insan asla bilemiyor aralikta bu is cikmadan once boyle boyle seyler olacak desek cogumuz inanmaz dalga geciyor birileri derdik. Simdi ise neredeyiz. Neyse ben gidip tabata yapayim. 40 kere de dussem yine kalkip devam bitmedi cunku...
Evde yemek olmayinca diyet olayi cok zor oluyo yahuaslinda sarma falan var pogacalar var ama yiyemiyoruzki kardesim ya
Yaptigin yemrkten yememek dha fenaaaAynen oyle. Hele de acken yemek yapmak cok zor oluyor.