Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın hanımlar, tartıda ilk 65,8 geldim. Defalarca çıktım indim. 65,8di. Somra daha düşük çıkarım belki diye eşime götürdüm tartıyı o da tartıldı. Sonra ben tartıldım 65,9 geldim bu sefer defalarca. Sonra bi ara bi kez 65,8 çıktım. 100 gr çok muhim yani şimdi ben hangisini baz alıcam? 65,8 i baz alırsam 1,300 gr vermiş oluyorum. 65,9 olursa 1,200 gr vermişim. Sizin inisiyatifinize bırakıyorum.

Senin bu metabolizmana kafa atasim var valla ulan bu kadar yapilana nasil oluyoda hala durmayi basariyo bu kadar emek veriyosun :sinirli:

Birakmanin esigindeyim cunku olmuyor en azindan mental olarak kendime iskence etmeyeyim hep kafam kiloyla mesgul olmasin. Hep kolay alan zor veren bir yapim oldu ama bu kadar takilip kaldigim olmadi. Butun umutlarimi da regl olmaya bagladim ama onu da olmayacagim gibi yakin zamanda. Zaten bu kilo verme hizimla regl sonrasi da pek degisiklik beklemiyorum artik.

Birakmanin esigindeyim cunku olmuyor en azindan mental olarak kendime iskence etmeyeyim hep kafam kiloyla mesgul olmasin. Hep kolay alan zor veren bir yapim oldu ama bu kadar takilip kaldigim olmadi. Butun umutlarimi da regl olmaya bagladim ama onu da olmayacagim gibi yakin zamanda. Zaten bu kilo verme hizimla regl sonrasi da pek degisiklik beklemiyorum artik.
Bence spordan kasların ödem topluyor. Sporu bırakırsan 2,3 gün ve diyete devam edersen kilo verdiğini görürsün.

Bence spordan kasların ödem topluyor. Sporu bırakırsan 2,3 gün ve diyete devam edersen kilo verdiğini görürsün.

Her gun yapmiyorum ki canim bir ara her gundu su ara bikmisligin verdigi tembellikle 1 gun ara hatta bazen 2 gun arayla yapiyorum. Haftada 3 veya 4 falan spor oluyor yani. Yaptigim spor da cardio agirlikli. Pilates yaptigim zaman yagi kasa donusturmustu vucudum o zaman da kilo vermem azdi ama en azindan incelmeye baslamistim. Subatta pilatese baslamistim 1 ay gidebildim hayalim hep hazirana kadar guzel bir incelme ve zayiflama saglamakti. Hayaller ve hayatlari yasiyorum resmen.

Bi diyestiyen esiginde mi devam etsen acaba canim ya. Kesinlikle faydasi olur diye düşünüyorum.

Diyetisyen esligindeyim canim zaten. Ama uzaktan uzaga olmuyor telefonda iletisimle.
Canim ben 2 aya yakin bi zamanda online diyetisyenle 10 kiloya yakin verdim. Yani diyetisyenini mi değiştirsen acaba. Çünkü yani bu matemetik isi düzenli ve dengeli yersen vermemen sporda her gun bile yapsan vermemen mümkün degil. Demekki sana uygun bi liste vermiyor. Aklima baska bi sey gelmedi.

Belki biraz free takilmak sana iyi gelir sadece kizartma falan cok yemezsin ya da asiri tatli falan. Somea baslayabilirsin. Belki spor salonlari acilinca sana iyi gelir

Belki biraz free takilmak sana iyi gelir sadece kizartma falan cok yemezsin ya da asiri tatli falan. Somea baslayabilirsin. Belki spor salonlari acilinca sana iyi gelir

Spor salonlari bir acilsa zaten. Yine de cocuktan dolayi tereddutlerim var. Gerci ben ozel hocayla calisiyorum benim gittigim saatte kimse olmuyor ama yine de ayni aletleri vs kullaniyoruz bakalim. Haziranda aciliyor sanirim salonlar.

Her gun yapmiyorum ki canim bir ara her gundu su ara bikmisligin verdigi tembellikle 1 gun ara hatta bazen 2 gun arayla yapiyorum. Haftada 3 veya 4 falan spor oluyor yani. Yaptigim spor da cardio agirlikli. Pilates yaptigim zaman yagi kasa donusturmustu vucudum o zaman da kilo vermem azdi ama en azindan incelmeye baslamistim. Subatta pilatese baslamistim 1 ay gidebildim hayalim hep hazirana kadar guzel bir incelme ve zayiflama saglamakti. Hayaller ve hayatlari yasiyorum resmen.
Ne olursa olsun moral bozmak yok bırakmak yok sabredecez. Öğünlerinde farklılıklar yap. Mesela ben ağzıma yoğurt sürmezdim yoğurdu ekledim öğünlerime içine biraz da pul biber atarak yiyorum. Gerçekten farkını gördüm yoksa benim kilo da sabitti hep. Bu hafta memleketten gelenler yüzünden cozuttum tartıda da baktım artıya gidiyorum akşam sadece yoğurt yiyerek (bunu üç gün ysptım) dengelemişim 200 gr vermişim hatta. Sabah ve öğleyi iyi yapıp akşamı yoğurtla tamsmladım. Tabi arada meyve kuruyemiş oldu. Ama yoğurttan sonra bişi yemedim. Yoğurt etkili oldu bende sen de eklesen öğünlere

X