- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Valla beni anlattin sporumu yapim cardio sonra yogami yapim banyo yapip uyuyabilim vs cok isterdimBen o kadar cok spor yapmak istiyorum ki. Boyle 1 saat bana kalsin, hem leslie yapayim, hem karin çalışayım ama yok, yok, yok. Zaman yok. Simdi çocukları daha yeni yatiriyorum. Buyuk uyanmaz ama kucuk zirt pirt uyanir. Esim de calisiyor. Gunduz zaten her seye ucu ucuna yetisiyorum. Of ya
MukemmelÖğle 13:30
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
14:30-15:30 arası 1 mil Leslie + geçen gün attığım video + 1 saate tamamlayana kadar yürüyüş ve esneme egzersizleri toplan 460 kalori
Duş sonrası az sütlü hindiba kahve 3 kuru kayısı içlerinde yarım ceviz var
Akşam menüm Belli fırın poşetinde tavuk
Önceki günden zeytinyağlı barbunya Salata yoğurt
Liste tamam. Herkes mukemmel kilolar vermis tekrar tebriklerhaftaya daha da iyi sonuclar almak umuduyla insallah.
suukaa nerdesin seeeeeennnn
Kızlaaaaaaarrrr geldim ben. Bu ara bi iş üzerinde çalışıyorum buraya giremedimGunaydinlar hanimlar, bugun Kusum Aydin kadar pozitif enerjiliyim(gereksiz sekilde)suukaa nerdesin kiz pozitif kadin
Tabata yapildi, kahvaltida smoothie iciliyor haydi Allah Bismillah
Evet kaçış yokkk bozduk valla bu hafta inşallah almamamışızdırYa bu diger kadinlar nerde huuu yarin tarti gunu kacisiniz yok bak topluca zaten vozduk bu hafta
Hepimiz bu jafta cok fena bozduk cabim merak etme hosgelldinn pozitif kadinKızlaaaaaaarrrr geldim ben. Bu ara bi iş üzerinde çalışıyorum buraya giremedim
Nasılsınız? Ben bitik haldeyim. Yedim de yedim. Geçen hafta mükemmel kilolar vermişsiniz. Maşallah size.
Yok almamisimdir da vermemisimdirde benceEvet kaçış yokkk bozduk valla bu hafta inşallah almamamışızdır
Ayyy gozuj aydin ne buyuk mutlulukKızlar memleketten ailem geldiTabi eli kolu dolu dolu gelmişler Annem babam beni görünce şok oldu hele annem durup durup sağıma soluma dokandı yarın nereye gitti kızım diyip durdu Bi 10 gun burdalar diyetim için elimden geleni yapmaya calısıcam gene hakkımda hayırlısı
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimHepimiz bu jafta cok fena bozduk cabim merak etme hosgelldinn pozitif kadin