Günaydın hanımlar, akıllı saat kullanan var mı?
Günaydın hanımlar, akıllı saat kullanan var mı?
Yatarken uyku nabzını ölçüyor musun peki?Bende var. Cok pahali olmayan bir sey aldim ama evde egzersiz modu olmadigindan pek kullanmiyorum.
Yatarken uyku nabzını ölçüyor musun peki?3 yıldır kullanıyorum
Bayram hazırlığı yapmiyorum canim. Kimse gelmeyecek ki. Esim de calisiyo zatenHerkes bayram hazırlığında sanırım :) Meydan bana kaldı.
Hayır günlük şarjı bittiği için gece şarja takılı oluyor.Yatarken uyku nabzını ölçüyor musun peki?
Iwatch kullanıyorum çok memnunum ondan önce de xiaomi band2 kullandım onun da performans fiyat oranı çok iyiydi şarjı 1 ay ila 45 gün arası gidiyordu. İwatch her gün şarja ihtiyaç duyuyor ama daha fonksiyonelGünaydın hanımlar, akıllı saat kullanan var mı?
Uyku nabzım çok düşmeye başladı da. Sizlerün kaç çıkıyor merak etmiştim. İwatch da kullandım şu an xiaomi band4 kullanıyorum. Telefonu değişince iwatch kullanılmaz duruma düşünce satmak durumunda kaldım. Band4ten memnunum ben de. Uyku nabzım 56 çıkmış bugün ortalama. Dün de öğleden sonra bayılcak gibiydim.Iwatch kullanıyorum çok memnunum ondan önce de xiaomi band2 kullandım onun da performans fiyat oranı çok iyiydi şarjı 1 ay ila 45 gün arası gidiyordu. İwatch her gün şarja ihtiyaç duyuyor ama daha fonksiyonel