- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
Gecmis olsun. Cocuk iste. Ne kadar da dikkat etsen olan oluyorSabah
1 haşlanmış yumurta
3 çeri
5 top peynir
Bi çatal süzme peynir
3-5 salatalık
Öğle
Tahinpekmezli fit kek(5 ince dilim yedim 700 kal çıktı pek de fit sayılmazmış)
Akşam
Az köfteli patatesli çorba
Büyük porsiyon sarma
Bugün düne göre kilo almıştım. Kızım da çok kötü ağzını çarptı kan revan içinde kaldı. Moralman çöküğüm.
Canım afiyet olsun. 700 kalori tartıda en az 100gr artı demek zaten. Sadece sana değil de arkadaşlara da hatırlatayım. Hem hurma hem kavun karpuz hem patates hem ekmek yersek malesef kilolar gitmiyor. Tercih yapmak gerek ekmek yediğimizde patates bulgur yok. Hurma karpuz kavun incir üzüm bunlardan tek birini seçmek gerek. Ama kiraz kayısı erik şeftali kivi ananas gibi meyveler biraz daha gönül rahatlığı ile yiyebiliriz. Bir de meyveyi badem fındık ceviz ya da yoğurt süt ile tüketmek gerekiyor kan şekerini bir anda yükseltip düşürmesin diyeSabah
1 haşlanmış yumurta
3 çeri
5 top peynir
Bi çatal süzme peynir
3-5 salatalık
Öğle
Akşam
Büyük porsiyon sarma
Bugün düne göre kilo almıştım. Kızım da çok kötü ağzını çarptı kan revan içinde kaldı. Moralman çöküğüm.
Canım çok az değil mi yediklerin?Kahvalti;
Tam bugday unundan az yagli 2 mini krep
1 dilim peynir
1 mini domates
1 tatli kasigi bal
Ogle;
1 kase domates corbasi
Aksam;
6 kasik kadar kiymali firinda sebze yemegi
Ara;
8 9 kiraz
Canım çok az değil mi yediklerin?
Ay cok.grcmis olsun durumu nasil.yaSabah
1 haşlanmış yumurta
3 çeri
5 top peynir
Bi çatal süzme peynir
3-5 salatalık
Öğle
Akşam
Büyük porsiyon sarma
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 çeri
5 top peynir
Bi çatal süzme peynir
3-5 salatalık
Öğle
Akşam
Büyük porsiyon sarma
Çok teşekkürler. Üst dişlerinin arası yarılmış. Gerçekten 1,5 yaş çok tehlikeli. Sürekli düşüyor koştuğu için.Gecmis olsun. Cocuk iste. Ne kadar da dikkat etsen olan oluyor
Teşekkürler canımcım. 400 gr vermişim. 700 kal keke göre. Ama dediğin gibi hiç ekmek yemedim dün. Rafine şeker olmadığu için ve sadece tahin yağı olduğu için kek kilo aldırmamış çok şükür.Canım afiyet olsun. 700 kalori tartıda en az 100gr artı demek zaten. Sadece sana değil de arkadaşlara da hatırlatayım. Hem hurma hem kavun karpuz hem patates hem ekmek yersek malesef kilolar gitmiyor. Tercih yapmak gerek ekmek yediğimizde patates bulgur yok. Hurma karpuz kavun incir üzüm bunlardan tek birini seçmek gerek. Ama kiraz kayısı erik şeftali kivi ananas gibi meyveler biraz daha gönül rahatlığı ile yiyebiliriz. Bir de meyveyi badem fındık ceviz ya da yoğurt süt ile tüketmek gerekiyor kan şekerini bir anda yükseltip düşürmesin diye
Teşekkürler canım. Bir süre kanadı. Emzirdim hemen zaten. Sakinledi sonra. Bugün daha iyi çok şükür.Ay cok.grcmis olsun durumu nasil.ya
Teşekkürler canımGecmis olsun canim
Çok geçmiş olsunÇok teşekkürler. Üst dişlerinin arası yarılmış. Gerçekten 1,5 yaş çok tehlikeli. Sürekli düşüyor koştuğu için.