Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 çeri
5 top peynir
Bi çatal süzme peynir
3-5 salatalık

Öğle
Tahinpekmezli fit kek(5 ince dilim yedim 700 kal çıktı pek de fit sayılmazmış)

Akşam
Az köfteli patatesli çorba
Büyük porsiyon sarma

Bugün düne göre kilo almıştım. Kızım da çok kötü ağzını çarptı kan revan içinde kaldı. Moralman çöküğüm.

Gecmis olsun. Cocuk iste. Ne kadar da dikkat etsen olan oluyor

Canım afiyet olsun. 700 kalori tartıda en az 100gr artı demek zaten. Sadece sana değil de arkadaşlara da hatırlatayım. Hem hurma hem kavun karpuz hem patates hem ekmek yersek malesef kilolar gitmiyor. Tercih yapmak gerek ekmek yediğimizde patates bulgur yok. Hurma karpuz kavun incir üzüm bunlardan tek birini seçmek gerek. Ama kiraz kayısı erik şeftali kivi ananas gibi meyveler biraz daha gönül rahatlığı ile yiyebiliriz. Bir de meyveyi badem fındık ceviz ya da yoğurt süt ile tüketmek gerekiyor kan şekerini bir anda yükseltip düşürmesin diye

Selam kizlar
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 1 kk suzme peynir, 2 dilim tam bugday ekmegi, 6 zeytin, domates, salatalik, biber ve karpuz yedim
Arada bir turk kahvesi ve yulafli kurabiye
Oglen; 4 kasik kisir
Aksam; 1 tabak yaprak sarma, yarim kase yogurtlu bugdayli, nohutlu soguk corba
2 saat sonra 1 sutlu kahve
2 avuc kadar kabak cekirdegi
Bir tane de seftali yemistim, unutmusum yazmayi. Bugun meyve fazla oldu sanirim. Karpuz cok yedim. Yarin dengeleyecegim.
Spor; sabah 8de yarim saat leslie ve karin calistim.

Ay cok.grcmis olsun durumu nasil.ya

Sabah:
1 dilim tam bugday
Peynir
2 yumurta
6-7 zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay k. Tereyagi
3 kayisi

Ogle:
1 white choclate mocha
1 lilalif domatesli yulaf

Aksam:
1 tabak etli kurufasulye
2 kase cacik

Spor:
Market ayagina 30 dk yuruyus

İzlenim:
Hala tabata yapamadim yarin ins yapicam bu ara ev isleriyle ilgili cok yogunum temizlik kislik yazlik vs

Gecmis olsun canim

Teşekkürler canımcım. 400 gr vermişim. 700 kal keke göre. Ama dediğin gibi hiç ekmek yemedim dün. Rafine şeker olmadığu için ve sadece tahin yağı olduğu için kek kilo aldırmamış çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…