- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
Ben çocuk sallama sporu yapıyorum şu anHiphop tabata yapildi. Spora usenen varsa ornek olayim. Kac gundur full uykusuz, depresif ve de zerre spor yapasim yok ama yaptim yapmak zorundayim. Siz de yapin
Yani tartidaki rakam moralini bozmasinOho daha çok varmış o zaman.
Wallahi suan benimde ayagimda salla babam sallaBen çocuk sallama sporu yapıyorum şu an
Aslında tartıdaki rakamdan çok memnunum. Ödem varsa daha da iyi mi olur o rakam diye merak etmiştimYani tartidaki rakam moralini bozmasin
Bugün mecbur hip hop tabata yapacağım ilk defa. Çünkü şekersizi fotoğraftaki saçma sapan şeyle bozdum. O kadar Ramazan’da tatlılar vb bozmadım ona yanarım
Amanın cino çok severim.Bugün mecbur hip hop tabata yapacağım ilk defa. Çünkü şekersizi fotoğraftaki saçma sapan şeyle bozdum. O kadar Ramazan’da tatlılar vb bozmadım ona yanarım
Cocukluguma donim nostalji yapim demissin ama bunun ustine sek sek oynarsak 2 saat anca yakarizBugün mecbur hip hop tabata yapacağım ilk defa. Çünkü şekersizi fotoğraftaki saçma sapan şeyle bozdum. O kadar Ramazan’da tatlılar vb bozmadım ona yanarım
Ben de eşime lastik oynamam lazım dedimCocukluguma donim nostalji yapim demissin ama bunun ustine sek sek oynarsak 2 saat anca yakariz
Nefret ettimOoo kendi kendisine ceza veren uye en sevdigimherkes senin gibi durust olsa nerdeee
Yaptiktan sonra deneyimini bizimle paylasmani isteyecegimtabata 1 i yap ama ilkten hayattan soguma :)
Nefret ettim
Beni zorluyor canım. Gerçi yavaş yavaş alışır belki vücut ama yürüyüşten sonra zor geldi. Bi de dışarıdaydık öğlene kadar çocuğun aşısı ve kontrolü vardı sıcak da yordu beni sanırım1 i mi yaptin? Aa niye bence eglenceli 1
Beni zorluyor canım. Gerçi yavaş yavaş alışır belki vücut ama yürüyüşten sonra zor geldi. Bi de dışarıdaydık öğlene kadar çocuğun aşısı ve kontrolü vardı sıcak da yordu beni sanırım
Afiyet sifa olsun. Bi kere de ye bea nolacak ölümlü dunyaDavet yemegi verdim inanilmaz yedim ve hepside kalorili. Cumartesi gunu cheat day falan yapmicam baklava getirilmis antepten ondan da yedim ustune yok yani deli gbi yemisim
Srnin cino benimkinin yaninda osuruk kalirAfiyet sifa olsun. Bi kere de ye bea nolacak ölümlü dunya