- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bende davetteydim antep yemekleri hava da uçuştu içli köfteler katmerler kebablar yedim ama mutluyum huzursuz olsam kilo olarak geri döner banaDavet yemegi verdim inanilmaz yedim ve hepside kalorili. Cumartesi gunu cheat day falan yapmicam baklava getirilmis antepten ondan da yedim ustune yok yani deli gbi yemisim
Bacim bence her turlu kilo olarak donecek bize kacari yokBugün bende davetteydim antep yemekleri hava da uçuştu içli köfteler katmerler kebablar yedim ama mutluyum huzursuz olsam kilo olarak geri döner bana
Cinoyu yiyen ben degildim ama ona da afiyet olsunSrnin cino benimkinin yaninda osuruk kalir
Anaa ikinizinki de a ile basliyo ya karistiCinoyu yiyen ben degildim ama ona da afiyet olsun
Rica ederim eline sağlık sevindim.Bu arada dün günah gecesiydi benim için de iki aydan sonra ailemle buluşunca oo çok zayıflamışsınları da duyunca gaza gelip tatlı ve kola ile niyeti bozdum.Bugün tekrar devam
Biz de ailelerleydik kalabaligi gorunce bastim mutluluk hormonunu yedim de yedim bide ben de soyle bisey oluyo ulan o kadar yemek yaptim yiginla herkes yiyo ben yemimmi seklinde... Babamin antepten gelen baklavasi zaten benim sonum oldu adamcagiz seviyorum diye siparis vermis simdi ben yemicem mi diyeydim di mi ama bak suam hala evde duruyo ama bu sefer cidden yemicem inat ettimRica ederim eline sağlık sevindim.Bu arada dün günah gecesiydi benim için de iki aydan sonra ailemle buluşunca oo çok zayıflamışsınları da duyunca gaza gelip tatlı ve kola ile niyeti bozdum.Bugün tekrar devam
Benim eşimin evde olması büyük şans gerçekten. Yoksa kesinlikle biri uyurken biri uyanık biri tok biri açlıktan bağırıyor filan çok zor.Ben o kadar cok spor yapmak istiyorum ki. Boyle 1 saat bana kalsin, hem leslie yapayim, hem karin çalışayım ama yok, yok, yok. Zaman yok. Simdi çocukları daha yeni yatiriyorum. Buyuk uyanmaz ama kucuk zirt pirt uyanir. Esim de calisiyor. Gunduz zaten her seye ucu ucuna yetisiyorum. Of ya
Evet ikisine birden yetismek gercekten cok zor. Ama biraz once bir kez bolunmus olsa bile 30 dk leslie ve 7 dk karin hareketi yaptimBenim eşimin evde olması büyük şans gerçekten. Yoksa kesinlikle biri uyurken biri uyanık biri tok biri açlıktan bağırıyor filan çok zor.