Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ay suan inanilmaz sucluluk cekiyorum ya... Gercekten cok yedim yani kitliktan cikmia gbi diycem harbiden oyleydu... Cok fazla cesit hazirladim kendi g..de patladi ama... Neyse artik yapacak bisey yok yarin tabatami yapip hayatimda devam etmeye calisicam

Davet yemegi verdim inanilmaz yedim ve hepside kalorili. Cumartesi gunu cheat day falan yapmicam baklava getirilmis antepten ondan da yedim ustune yok yani deli gbi yemisim
Bugün bende davetteydim antep yemekleri hava da uçuştu içli köfteler katmerler kebablar yedim ama mutluyum huzursuz olsam kilo olarak geri döner bana

E Eminosa tarifi yaptim cok begenildi ana yemek olarak tekrarntesekkurler canim
Rica ederim eline sağlık sevindim.Bu arada dün günah gecesiydi benim için de iki aydan sonra ailemle buluşunca oo çok zayıflamışsınları da duyunca gaza gelip tatlı ve kola ile niyeti bozdum.Bugün tekrar devam

Biz de ailelerleydik kalabaligi gorunce bastim mutluluk hormonunu yedim de yedim bide ben de soyle bisey oluyo ulan o kadar yemek yaptim yiginla herkes yiyo ben yemimmi seklinde... Babamin antepten gelen baklavasi zaten benim sonum oldu adamcagiz seviyorum diye siparis vermis simdi ben yemicem mi diyeydim di mi ama bak suam hala evde duruyo ama bu sefer cidden yemicem inat ettim

Kamu spotu: davet yemeği vermeyin yemeğe de gitmeyin. Anneannemin köyünde iftar yemeğinden sonra vaka patlaması oldu 41 kişi var şu anda hasta olan. Köyde ambulanslar dolaşıyormuş sürekli. İftara gelenler yabancı değil anne baba kardeşler!!!

Kahvaltı 10:30 (gece aşı sonrası uyumayan bebekle sabah 7:00 de uyuduk)
Bir büyük kase dereotu maydanozlu lor salatası
3 zeytin
4 ceviz 3 badem
1 tatlı kaşığı labne
5 can erik 1 taze kayısı
1 pişi

Evet kizlar popo buyutucu baklavayi havasi alinmis buzluk posetine koydum.kaldirdim buzluga gozumun onunde durmasin yoksa dalixam hepsine. Yine tam bugday ekmekli leziz!!!!! Kahvaltimi yaptim oglende tabata yapicam rejime devam. Cumartesi gunu odul modul yok yulaf staylaaaaaa

Öğle 13:30
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

14:30-15:30 arası 1 mil Leslie + geçen gün attığım video + 1 saate tamamlayana kadar yürüyüş ve esneme egzersizleri toplan 460 kalori
Duş sonrası az sütlü hindiba kahve 3 kuru kayısı içlerinde yarım ceviz var
Akşam menüm Belli fırın poşetinde tavuk
Önceki günden zeytinyağlı barbunya Salata yoğurt

Eklentiler

• 4A5BDA22-B08F-475C-A31C-EE6D83919DB8.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 19
Ben o kadar cok spor yapmak istiyorum ki. Boyle 1 saat bana kalsin, hem leslie yapayim, hem karin çalışayım ama yok, yok, yok. Zaman yok. Simdi çocukları daha yeni yatiriyorum. Buyuk uyanmaz ama kucuk zirt pirt uyanir. Esim de calisiyor. Gunduz zaten her seye ucu ucuna yetisiyorum. Of ya

Benim eşimin evde olması büyük şans gerçekten. Yoksa kesinlikle biri uyurken biri uyanık biri tok biri açlıktan bağırıyor filan çok zor.

Benim eşimin evde olması büyük şans gerçekten. Yoksa kesinlikle biri uyurken biri uyanık biri tok biri açlıktan bağırıyor filan çok zor.
Evet ikisine birden yetismek gercekten cok zor. Ama biraz once bir kez bolunmus olsa bile 30 dk leslie ve 7 dk karin hareketi yaptim

Bugun oglen ufak bir kacamagim oldu aksam telafi etmeye calistim onu da.
Sabah; 1 kk beyaz peynir, 3 parca kasar peyniri, 4 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek
Oglen; somun ekmek arasi tavuk tantuni
Aksam; 1 kase ezogelin corbasi, 2 kasik yogurt
Meyve olarak bir tane nektari ve 5 tane dut yedim. 1 tane de sutlu kahve ictim.
Spor; 30 dk leslie ve 7 dk karin ve sirt hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…