Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah
1 dilim tam bugday
Peynir
1 tatli kasigi bal
1 yumurta

Ogle:
3 yk yulaf
5-6 ceviz
Yogurt viraz

1 kase barbunya pilaki
2 ispnakli tavuk sarma

Spor:
Cok huysuzdu maalezsf yapamadim yarin da yapamicam muhtemelen evi temizlemem gerek annemle

İzlenim:
En son kilom degismemisti insallah vermisimdir

Ben o kadar cok spor yapmak istiyorum ki. Boyle 1 saat bana kalsin, hem leslie yapayim, hem karin çalışayım ama yok, yok, yok. Zaman yok. Simdi çocukları daha yeni yatiriyorum. Buyuk uyanmaz ama kucuk zirt pirt uyanir. Esim de calisiyor. Gunduz zaten her seye ucu ucuna yetisiyorum. Of ya 😔😥
Valla beni anlattin sporumu yapim cardio sonra yogami yapim banyo yapip uyuyabilim vs cok isterdim

Öğle 13:30
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

14:30-15:30 arası 1 mil Leslie + geçen gün attığım video + 1 saate tamamlayana kadar yürüyüş ve esneme egzersizleri toplan 460 kalori
Duş sonrası az sütlü hindiba kahve 3 kuru kayısı içlerinde yarım ceviz var
Akşam menüm Belli fırın poşetinde tavuk
Önceki günden zeytinyağlı barbunya Salata yoğurt
Mukemmel 💪

Iftar
Yarim kepce corba
6kasik çiğden patlican yemegi
Salata yogurt

Ara sutlu nescafe ve 3 dilim fit browni(tahin pekmez yulaf kakao) 10cilek 10 findik

Sahura da herzamanki 1 yumurta 1d.peynir 2d.ekmek salata olacak insallah.

Bu hafta pasta da vardi cikolata da ama tarti gecen haftaya gore iyi gosteriyor😊

Kahvaltı:
Haşlanmış orta boy yumurta
Yarım salatalık
3 çeri
6 adet top peynir

Öğlen:
Pudingli bisküvili pasta kremalı çikolatalı süslü yani tam zararlı bir dilim pasta. Tahminimce 100-120 grdır.

Akşam saat 6 civarı:
Mantarlı hindi sote
68 gr tava ekmeği(2 dilim)
200 ml yoğurt

Saat 10da 2 kayısı 2 çilek 1 yeşil erik , 1 çiğ badem, 1 çiğ fındık yedim. Normalde akşamdan sonra hiçbi şey yemem. Tam tartı günü sırf bu sebeplerden kilo almış olucam. Bugün 65.8 gelmiştim oysa. Adetin 3. Günüydü.

Spor:
Bugün yokuş çıkıp indim. Bi de yüksek apartmanı inip çıktım.

Liste tamam. Herkes mukemmel kilolar vermis tekrar tebrikler 👏 haftaya daha da iyi sonuclar almak umuduyla insallah.

suukaa suukaa nerdesin seeeeeennnn
Gunaydinlar hanimlar, bugun Kusum Aydin kadar pozitif enerjiliyim(gereksiz sekilde) :KK70: suukaa suukaa nerdesin kiz pozitif kadin
Tabata yapildi, kahvaltida smoothie iciliyor haydi Allah Bismillah
Kızlaaaaaaarrrr geldim ben. Bu ara bi iş üzerinde çalışıyorum buraya giremedim 😭😭
Nasılsınız? Ben bitik haldeyim. Yedim de yedim. Geçen hafta mükemmel kilolar vermişsiniz. Maşallah size. 🧿🧿🧿

Kızlar memleketten ailem geldi :KK68: Tabi eli kolu dolu dolu gelmişler :KK48: Annem babam beni görünce şok oldu hele annem durup durup sağıma soluma dokandı yarın nereye gitti kızım diyip durdu:KK70: Bi 10 gun burdalar diyetim için elimden geleni yapmaya calısıcam gene hakkımda hayırlısı :KK200::KK54:

Kızlar memleketten ailem geldi :KK68: Tabi eli kolu dolu dolu gelmişler :KK48: Annem babam beni görünce şok oldu hele annem durup durup sağıma soluma dokandı yarın nereye gitti kızım diyip durdu:KK70: Bi 10 gun burdalar diyetim için elimden geleni yapmaya calısıcam gene hakkımda hayırlısı :KK200::KK54:
Ayyy gozuj aydin ne buyuk mutluluk ❤️

Günaydın kızlar
iki gündür yemeklerde az da olsa patates vardı malesef yedim ( kızartma değil en azından)
güncel kilo 75.1 çok az gitmiş bu hafta -300 En Büyük TÜRKİYE:nazar:
gerçi kas almış olabileceğimü düşünüyorum çünkü karşı komşum çöpü çıkarırken vücudun incelmiş naptın kız dedi( hatta korse mi takıyorsun dedi :oops:)
diyetisyenime en çok da şu yap oranımı ve hafta hafta değişimi görmek için gitmek istiyorum.
benim şekersiz 21 gün bayramın 2. Günü bitiyor şu an itibari ile tam 2 kg gitmiş ve çok memnunum. Bayramdan sonra sokağa çıkma yasağı bitince 2 dilim sütlü Nuriye Ve havuç dilim alıp yiyeceğim inşallah sonra yine şekersize devam ederim. Çünkü bırakınca gidiyor kontrol malesef.

X