Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gunaydin fit anneler

Eveet tartidan onceki son cikis kahvalti;

Yesil cay
Peynir
3 ceviz
Yogurt kaymagi (cok severim kendi mayaladigim yogurt)
2.5 dilim bugday ekmegi

Kızlar merhaba bende katılabilir miyim aranıza. 34 gün oldu doğum yapalı. Sizce başlamalı miyim yoksa daha erken mi şu an 70 kiloyum. 59 ile hamile kalmıştım.
Merhaba linda hoşgeldin, başka topikten tanıyordum seni. Beni hatırladın mı? Bebeğin olmuş gözünaydın, sağlıcakla büyüsün.

Kızlar merhaba bende katılabilir miyim aranıza. 34 gün oldu doğum yapalı. Sizce başlamalı miyim yoksa daha erken mi şu an 70 kiloyum. 59 ile hamile kalmıştım.

Merhaba hosgeldin. Bence yemeginden asiri kismadan baslayabilirsin. Ben acikcasi emzirme kilolariyla ugrasiyorum ilk once su an dogumdan sonra ilk 15 20 gun tartildigimda 76 falandim sonra 82 lere kadar emzirmeyle ciktim ve bir dur dedim artik. En azindan dikkat ederek kilo almamaya calis. Bunyen musaitse cok rahat aliniyor. Spor olarak da en hafifi leslie diyebilirim.

Hosbulduk. Emzirme dönemim az sorunlu geçiyor kiloya sardım bende. Meyve suyuna çok yükleniyorum ve abur cubura malesef bi an evvel dur demem lazım..

Bence de diyet kadar kismadan dikkatli beslenmek gerekiyor. Ben de dogumdan sonra 8 kilo vermistim, yemeye baslayinca hemen 2sini geri aldim.ondan sonra bi dur dedim. Sonra baya diyet moduna girmistim ki sutum belirgin olarak azaldi. Simdi 3.5 aylik olacak ve hala az yersem sutumu baya etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…