Merhaba linda hoşgeldin, başka topikten tanıyordum seni. Beni hatırladın mı? Bebeğin olmuş gözünaydın, sağlıcakla büyüsün.Kızlar merhaba bende katılabilir miyim aranıza. 34 gün oldu doğum yapalı. Sizce başlamalı miyim yoksa daha erken mi şu an 70 kiloyum. 59 ile hamile kalmıştım.
Kızlar merhaba bende katılabilir miyim aranıza. 34 gün oldu doğum yapalı. Sizce başlamalı miyim yoksa daha erken mi şu an 70 kiloyum. 59 ile hamile kalmıştım.
Ben ogle yemeğimi simdi yedim. Bir tabak nohut. Iki kasik bulgur pilavi. Turp. Ekmek yokBen hal khvLti yapmadim, ara ogun ogle yemegi yemedkm. Aclikda hissetmiyorum. Mutlu da degilim
Evet canım hatırladım hosbulduk nasılsın. Teşekkür ederim göğüs ucu yaralariyla başım dertte bu aralar benimdeMerhaba linda hoşgeldin, başka topikten tanıyordum seni. Beni hatırladın mı? Bebeğin olmuş gözünaydın, sağlıcakla büyüsün.
Hosbulduk. Emzirme dönemim az sorunlu geçiyor kiloya sardım bende. Meyve suyuna çok yükleniyorum ve abur cubura malesef bi an evvel dur demem lazım..Merhaba hosgeldin. Bence yemeginden asiri kismadan baslayabilirsin. Ben acikcasi emzirme kilolariyla ugrasiyorum ilk once su andogumdan sonra ilk 15 20 gun tartildigimda 76 falandim sonra 82 lere kadar emzirmeyle ciktim ve bir dur dedim artik. En azindan dikkat ederek kilo almamaya calis. Bunyen musaitse cok rahat aliniyor. Spor olarak da en hafifi leslie diyebilirim.
Hosbulduk. Emzirme dönemim az sorunlu geçiyor kiloya sardım bende. Meyve suyuna çok yükleniyorum ve abur cubura malesef bi an evvel dur demem lazım..
Ben hal khvLti yapmadim, ara ogun ogle yemegi yemedkm. Aclikda hissetmiyorum. Mutlu da degilim
Bence de diyet kadar kismadan dikkatli beslenmek gerekiyor. Ben de dogumdan sonra 8 kilo vermistim, yemeye baslayinca hemen 2sini geri aldim.ondan sonra bi dur dedim. Sonra baya diyet moduna girmistim ki sutum belirgin olarak azaldi. Simdi 3.5 aylik olacak ve hala az yersem sutumu baya etkiliyor.Kızlar merhaba bende katılabilir miyim aranıza. 34 gün oldu doğum yapalı. Sizce başlamalı miyim yoksa daha erken mi şu an 70 kiloyum. 59 ile hamile kalmıştım.
Cok cekiyorsa birazcik ye, benim diyet anlayisim buBenim canim fena tatli cekiyor. Beni durdurmamiz laziiiim
Cok cekiyorsa birazcik ye, benim diyet anlayisim bu