Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Meme ucu çatlağı ile uğraşıyorum kızlar umarım Bi an evvel geçer arkadaşlar diğer topikten Bi sürü krem falan önerdiler hepsini aldırdım ki sırayla deneyeyim umarım geçer de emzirmeye devam ederim. Diyet işi kolay aslında yeter ki canım yanmasın ☹️

Meme ucu çatlağı ile uğraşıyorum kızlar umarım Bi an evvel geçer arkadaşlar diğer topikten Bi sürü krem falan önerdiler hepsini aldırdım ki sırayla deneyeyim umarım geçer de emzirmeye devam ederim. Diyet işi kolay aslında yeter ki canım yanmasın ☹

Benim de cooook fena yara oldu dayanilmazdi. Ne kremler jeller gumus kapaklar turlu turlu seyler aldim surdum. Hicbir faydasi olmadi bana. Herkes zamanla gececek dedi ve gercekten de zamanla gecti. 2. Aydan sonra kalmiyor.

Meme ucu çatlağı ile uğraşıyorum kızlar umarım Bi an evvel geçer arkadaşlar diğer topikten Bi sürü krem falan önerdiler hepsini aldırdım ki sırayla deneyeyim umarım geçer de emzirmeye devam ederim. Diyet işi kolay aslında yeter ki canım yanmasın ☹
Tek cozumu emzirmek. Krem falan hikaye

Benim de cooook fena yara oldu dayanilmazdi. Ne kremler jeller gumus kapaklar turlu turlu seyler aldim surdum. Hicbir faydasi olmadi bana. Herkes zamanla gececek dedi ve gercekten de zamanla gecti. 2. Aydan sonra kalmiyor.
Ya aaa gerçekten mi ay ağzın bal yesin 2. Ay geçsin benden sana Bi kahve ona göre 😂 hayat enerjimi düşürdü yeminle. İlk başta sezeryan acısıyla uğraştım tam o bitti oh diyecekken bu başladı yeminle hayat enerjimi düşürüyor bu durum emzirme saatleri geldikçe korkar oldum bende ne kremler ne göğüs kalkanı gümüş kapaklar. Şu an sadece gogus ucu koruyucu takarak emziriyorum malesef.onda bile ağlıyorum. İnşallah geçecek yoksa mamaya geçmeyi bile düşündüm😞😞

Ya aaa gerçekten mi ay ağzın bal yesin 2. Ay geçsin benden sana Bi kahve ona göre 😂 hayat enerjimi düşürdü yeminle. İlk başta sezeryan acısıyla uğraştım tam o bitti oh diyecekken bu başladı yeminle hayat enerjimi düşürüyor bu durum emzirme saatleri geldikçe korkar oldum bende ne kremler ne göğüs kalkanı gümüş kapaklar. Şu an sadece gogus ucu koruyucu takarak emziriyorum malesef.onda bile ağlıyorum. İnşallah geçecek yoksa mamaya geçmeyi bile düşündüm😞😞

Seni en iyi ben anlarim. Paramparca dahi oldu ama emzirdim. Bir de benim en basindan beri dogar dogmaz oldu yara ustune emzirme problemi de yasamistik lohusalik falan derken cildiriyordum :) ama emzirmeyi birakma lutfen dayanmaya calis biliyorum zor ama gecip gidiyor.

Saolasin inşallah bitecek bu günler. Elimden geldiğince dayanmaya çalışacağım emzirmek güzel Bi duygu aslında acimasa. Lohusalik nedir bilemedim ki inan ne kimseye naz yapabildim ne başka Bi şey. İnşallah geçer gider bu günler. Rabbım acılarını göstermesin.. İse başlayana kadar düzene girmezse ücretsiz izne cikicam mecbur. Aklimda deli sorular yeminle.

Merhaba bana en iyi ayva çekirdeği ve Gül suyu ile kendim yaptığım jel geldi. Ondan önce ucu parçalandı ve kan geliyor diye makine ile sağdık iyi olan memeyle besledim. Diğer kremler hiç bir şeye yaramadı aksine yaralar çamaşıra ya da pede yapıştı bi de onunla uğraştım

Benim her öğün pırasa menüye giriyor. Sabah pastırmalı pırasalı yumurta akşam zeytinyağlı.. öğlen bir şade kahve ve bir dilim revanı ( artık tatlı istiyor Canım) misafir vardı hiç oturamadım bi de kızımın öğretmeni hastaydı kız evde olunca o da zorladı.

Eklentiler

• 21611AF5-D21C-4AE8-B6FC-1E499BF91EC2.jpeg
    21611AF5-D21C-4AE8-B6FC-1E499BF91EC2.jpeg
    149,1 KB · Görüntüleme: 37
  • FA8B0D7C-D939-43AA-8D97-5A5F5E178075.jpeg
    FA8B0D7C-D939-43AA-8D97-5A5F5E178075.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 37
Evet canım hatırladım hosbulduk nasılsın. Teşekkür ederim göğüs ucu yaralariyla başım dertte bu aralar benimde
Benim bebek 3.5 aylık oldu, yuvarlanıp gidiyoruz canım, iyiyiz şükür.
Göğüs yarası olmaması için her emzirmeden önce meme başını süt ile ıslattım. Emzirmeden sonra yine ıslatıp lansinoh kremi bolca sürdüm. Üşenmeden sen de yap canım. Bir de çamaşırıma değip rahatsız olduğum dönemlerde avent kalkan ile kapattım hava aldı. Emzirirken kahverengi kısmın tamamını bebeğe vermeye çalış. Geçmiş olsun.
Kızın mı oldu, oğlun mu?

Merhaba bana en iyi ayva çekirdeği ve Gül suyu ile kendim yaptığım jel geldi. Ondan önce ucu parçalandı ve kan geliyor diye makine ile sağdık iyi olan memeyle besledim. Diğer kremler hiç bir şeye yaramadı aksine yaralar çamaşıra ya da pede yapıştı bi de onunla uğraştım
Dur canım onu da deneyeyim saolasin.tesekkur ederim.

Benim bebek 3.5 aylık oldu, yuvarlanıp gidiyoruz canım, iyiyiz şükür.
Göğüs yarası olmaması için her emzirmeden önce meme başını süt ile ıslattım. Emzirmeden sonra yine ıslatıp lansinoh kremi bolca sürdüm. Üşenmeden sen de yap canım. Bir de çamaşırıma değip rahatsız olduğum dönemlerde avent kalkan ile kapattım hava aldı. Emzirirken kahverengi kısmın tamamını bebeğe vermeye çalış. Geçmiş olsun.
Kızın mı oldu, oğlun mu?
O krem bende hiç ise yaramadı canım. Göğüs kalkanı da olmadı sanki anlamadım. Ama bugun 1 kere ağladım bu da Bi gelişme sanki ☹️
Kızım oldu canım benim. Seninki de maşallah büyümüş valla. Allah analı babalı büyütsün hepimizi inşallah.

O krem bende hiç ise yaramadı canım. Göğüs kalkanı da olmadı sanki anlamadım. Ama bugun 1 kere ağladım bu da Bi gelişme sanki ☹
Kızım oldu canım benim. Seninki de maşallah büyümüş valla. Allah analı babalı büyütsün hepimizi inşallah.
Amin canım. Kızların dediği gibi ayva çekirdiği jeli, bir de tahin altta kalınca yüzeye çıkan yağı var ya onu duymuştum iyi geliyor diye denemediysen bir dene bakalım. Ama kendi sütünü mutlaka sür, sütün iyileştirici özelliği var. Ben gebeliğin sonunda başlamıştım nemli tutmaya, ilk 1 hafta falan hafif acıdı geçti. O hafif acı bile fenaydı çok çok geçmiş olsun 😕

Amin canım. Kızların dediği gibi ayva çekirdiği jeli, bir de tahin altta kalınca yüzeye çıkan yağı var ya onu duymuştum iyi geliyor diye denemediysen bir dene bakalım. Ama kendi sütünü mutlaka sür, sütün iyileştirici özelliği var. Ben gebeliğin sonunda başlamıştım nemli tutmaya, ilk 1 hafta falan hafif acıdı geçti. O hafif acı bile fenaydı çok çok geçmiş olsun 😕
Saolasin canim tamam denicem👍

X