- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.166
- 36
Ben kendimi durduramadim, bir dilim revani yedim. Aksam sadece yogurtla yulaf yiyecegim o yuzdenBenim canim fena tatli cekiyor. Beni durdurmamiz laziiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi durduramadim, bir dilim revani yedim. Aksam sadece yogurtla yulaf yiyecegim o yuzdenBenim canim fena tatli cekiyor. Beni durdurmamiz laziiiim
Emzirmeden sonra içim yanıyor meyve suyunu içiyorum malesef. Ama icmicem inşallah bu saatten sonra.Hicbir faydasi yok onlarin aksine zarari var canim.
Emzirmeden sonra içim yanıyor meyve suyunu içiyorum malesef. Ama icmicem inşallah bu saatten sonra.
Meme ucu çatlağı ile uğraşıyorum kızlar umarım Bi an evvel geçer arkadaşlar diğer topikten Bi sürü krem falan önerdiler hepsini aldırdım ki sırayla deneyeyim umarım geçer de emzirmeye devam ederim. Diyet işi kolay aslında yeter ki canım yanmasın ☹
Tek cozumu emzirmek. Krem falan hikayeMeme ucu çatlağı ile uğraşıyorum kızlar umarım Bi an evvel geçer arkadaşlar diğer topikten Bi sürü krem falan önerdiler hepsini aldırdım ki sırayla deneyeyim umarım geçer de emzirmeye devam ederim. Diyet işi kolay aslında yeter ki canım yanmasın ☹
Ya aaa gerçekten mi ay ağzın bal yesin 2. Ay geçsin benden sana Bi kahve ona göre hayat enerjimi düşürdü yeminle. İlk başta sezeryan acısıyla uğraştım tam o bitti oh diyecekken bu başladı yeminle hayat enerjimi düşürüyor bu durum emzirme saatleri geldikçe korkar oldum bende ne kremler ne göğüs kalkanı gümüş kapaklar. Şu an sadece gogus ucu koruyucu takarak emziriyorum malesef.onda bile ağlıyorum. İnşallah geçecek yoksa mamaya geçmeyi bile düşündümBenim de cooook fena yara oldu dayanilmazdi. Ne kremler jeller gumus kapaklar turlu turlu seyler aldim surdum. Hicbir faydasi olmadi bana. Herkes zamanla gececek dedi ve gercekten de zamanla gecti. 2. Aydan sonra kalmiyor.
Ya aaa gerçekten mi ay ağzın bal yesin 2. Ay geçsin benden sana Bi kahve ona göre hayat enerjimi düşürdü yeminle. İlk başta sezeryan acısıyla uğraştım tam o bitti oh diyecekken bu başladı yeminle hayat enerjimi düşürüyor bu durum emzirme saatleri geldikçe korkar oldum bende ne kremler ne göğüs kalkanı gümüş kapaklar. Şu an sadece gogus ucu koruyucu takarak emziriyorum malesef.onda bile ağlıyorum. İnşallah geçecek yoksa mamaya geçmeyi bile düşündüm
Merhaba bana en iyi ayva çekirdeği ve Gül suyu ile kendim yaptığım jel geldi. Ondan önce ucu parçalandı ve kan geliyor diye makine ile sağdık iyi olan memeyle besledim. Diğer kremler hiç bir şeye yaramadı aksine yaralar çamaşıra ya da pede yapıştı bi de onunla uğraştımYa aaa gerçekten mi ay ağzın bal yesin 2. Ay geçsin benden sana Bi kahve ona göre hayat enerjimi düşürdü yeminle. İlk başta sezeryan acısıyla uğraştım tam o bitti oh diyecekken bu başladı yeminle hayat enerjimi düşürüyor bu durum emzirme saatleri geldikçe korkar oldum bende ne kremler ne göğüs kalkanı gümüş kapaklar. Şu an sadece gogus ucu koruyucu takarak emziriyorum malesef.onda bile ağlıyorum. İnşallah geçecek yoksa mamaya geçmeyi bile düşündüm
Benim bebek 3.5 aylık oldu, yuvarlanıp gidiyoruz canım, iyiyiz şükür.Evet canım hatırladım hosbulduk nasılsın. Teşekkür ederim göğüs ucu yaralariyla başım dertte bu aralar benimde
Dur canım onu da deneyeyim saolasin.tesekkur ederim.Merhaba bana en iyi ayva çekirdeği ve Gül suyu ile kendim yaptığım jel geldi. Ondan önce ucu parçalandı ve kan geliyor diye makine ile sağdık iyi olan memeyle besledim. Diğer kremler hiç bir şeye yaramadı aksine yaralar çamaşıra ya da pede yapıştı bi de onunla uğraştım
O krem bende hiç ise yaramadı canım. Göğüs kalkanı da olmadı sanki anlamadım. Ama bugun 1 kere ağladım bu da Bi gelişme sankiBenim bebek 3.5 aylık oldu, yuvarlanıp gidiyoruz canım, iyiyiz şükür.
Göğüs yarası olmaması için her emzirmeden önce meme başını süt ile ıslattım. Emzirmeden sonra yine ıslatıp lansinoh kremi bolca sürdüm. Üşenmeden sen de yap canım. Bir de çamaşırıma değip rahatsız olduğum dönemlerde avent kalkan ile kapattım hava aldı. Emzirirken kahverengi kısmın tamamını bebeğe vermeye çalış. Geçmiş olsun.
Kızın mı oldu, oğlun mu?
Amin canım. Kızların dediği gibi ayva çekirdiği jeli, bir de tahin altta kalınca yüzeye çıkan yağı var ya onu duymuştum iyi geliyor diye denemediysen bir dene bakalım. Ama kendi sütünü mutlaka sür, sütün iyileştirici özelliği var. Ben gebeliğin sonunda başlamıştım nemli tutmaya, ilk 1 hafta falan hafif acıdı geçti. O hafif acı bile fenaydı çok çok geçmiş olsunO krem bende hiç ise yaramadı canım. Göğüs kalkanı da olmadı sanki anlamadım. Ama bugun 1 kere ağladım bu da Bi gelişme sanki ☹
Kızım oldu canım benim. Seninki de maşallah büyümüş valla. Allah analı babalı büyütsün hepimizi inşallah.
Saolasin canim tamam denicemAmin canım. Kızların dediği gibi ayva çekirdiği jeli, bir de tahin altta kalınca yüzeye çıkan yağı var ya onu duymuştum iyi geliyor diye denemediysen bir dene bakalım. Ama kendi sütünü mutlaka sür, sütün iyileştirici özelliği var. Ben gebeliğin sonunda başlamıştım nemli tutmaya, ilk 1 hafta falan hafif acıdı geçti. O hafif acı bile fenaydı çok çok geçmiş olsun