Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canim senin metabolizman biraz daha hizli sanirim. Kolay kilo veriyorsun. Benim bunyem biraz genetik cok kolay kilo alip zor veririz. O yuzden de zorlaniyorum. Baksana 2 ay olacak sen baslayali neredeyse 10 kilo vermissin ben 3 aydir debeleniyorum 3 4 kilo ileri geri genelde de hep geri...

Aslinda benim ailede hoc zayif yok hatta ailemde 100 kilonun altinda insan yok inanir msn... Aysa Kaya da dahil hepsine gittiler 1 yil boyunca muthis paralar verildi ama kacamak cok yapildi ve biraz kilo verince yemeye verdiler kendilerini... Ben verecehine inaniyorum dikkat edince haftaya en az 500 kalorj vermis olacaksin

1 kg versem fena gaza gelecegim ama ne olursa olsun pes etmek yok. Sayfada bir iki hafta takilip sonra giden arkadaslara da ornek olayim kilo versem de alsam da burada olmam beni frenliyor her acidan. Belki yok olsam buradan aldigim motive olmasa bugun kilo aldigimi gormemle koyverebilirdim. Bu yuzden burayi seviyorum.

Kizlar Dr Now u bilirsiniz tlc de
Ya ozellikle hiphop tabata yaptiktan sonra cok merak ediyorum hakikaten hissettigim kadar kalori yaktiriyomu diye

Canım çok beğendim. Hayırlı olsun inşallah. Bide kendini salma nolur devam et. Ben saldım bak kaç kilo alıp geri döndüm çok mutsuzum. Sen yapma.

Ya ozellikle hiphop tabata yaptiktan sonra cok merak ediyorum hakikaten hissettigim kadar kalori yaktiriyomu diye
Ben de ıphone un akıllı saati var.Günlük yakmam gereken kaloriyi istiyor.45 dakika leslie ile yapabildiğime hiphop tabata ile çok daha hızlı ulaştı.@Mysonismysun bize bu sporu kazandırdığın için sağol

Oo cok begendim canim geldiğinde yorumla kesinlikle.

Canım çok beğendim. Hayırlı olsun inşallah. Bide kendini salma nolur devam et. Ben saldım bak kaç kilo alıp geri döndüm çok mutsuzum. Sen yapma.

Yazacagim kizlar gelince mutlaka.

suukaa yok canim hic birakmiyorum ben alsam da versem de sonuna kadar buradayim.

Ben de bu hafta böyle yapmayı düşünüyorum

Öğle yemeği 14:00
2 kepçe köfteli nohutlu yemeğimsi çorba
1 biber dolması
3 kaşık yoğurt
akşam salata ve çorbadan bir kepçe yerim diye düşünüyorum
şimdi bebek uyudu kaç gündür yürümedim yürüyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…