Oglen yemek yemeyeince ben verebiliyorum gecistieici seyler yiyebilirsin muslili yogurt, kahve yanuna kayisilar(zaten direkt tuvaletengidersin bitince) isirgan otu anason rezene bunun cayini yapip yogurfa dokup karisitiyorum bazen mesela hep sutum artiyo yanina ceviz, yulaf ezmeli yogurt avakadolu bunlar tok tutuyo ogleni gecistirip bi tane dahanara ogun yapio direkt yemek yiyebilirsin vs tatlilari ben balkonkombi dolabinin ustune koydum gofretleri esime de diycem ordan alip yesin gozum gormesin o popo buyutuculeri zaten sinir oluyorum ambalaji bile yiyesim geliyo
Sağol canım benim inşallahAyy ben aglarim yaa kesin dusunemiyorum... Allah hayirli yerlere adim attirsin hepbebisini
Aslinda benim ailede hoc zayif yok hatta ailemde 100 kilonun altinda insan yok inanir msn... Aysa Kaya da dahil hepsine gittiler 1 yil boyunca muthis paralar verildi ama kacamak cok yapildi ve biraz kilo verince yemeye verdiler kendilerini... Ben verecehine inaniyorum dikkat edince haftaya en az 500 kalorj vermis olacaksinCanim senin metabolizman biraz daha hizli sanirim. Kolay kilo veriyorsun. Benim bunyem biraz genetik cok kolay kilo alip zor veririz. O yuzden de zorlaniyorum. Baksana 2 ay olacak sen baslayali neredeyse 10 kilo vermissin ben 3 aydir debeleniyorum 3 4 kilo ileri geri genelde de hep geri...
Aslinda benim ailede hoc zayif yok hatta ailemde 100 kilonun altinda insan yok inanir msn... Aysa Kaya da dahil hepsine gittiler 1 yil boyunca muthis paralar verildi ama kacamak cok yapildi ve biraz kilo verince yemeye verdiler kendilerini... Ben verecehine inaniyorum dikkat edince haftaya en az 500 kalorj vermis olacaksin
Oo cok begendim canim geldiğinde yorumla kesinlikle.Akilli saatlerden aldim. Oyle pahalilarindan degil ucuz bir sey. Gunluk her kalorimi adimimi kontrol edeyim istiyorum. Bakalim yaptigim spordan kac kalori yakiyorum.
Saat bu gelip deneyimledikten sonra buraya da yazarim.
Ya ozellikle hiphop tabata yaptiktan sonra cok merak ediyorum hakikaten hissettigim kadar kalori yaktiriyomu diyeAkilli saatlerden aldim. Oyle pahalilarindan degil ucuz bir sey. Gunluk her kalorimi adimimi kontrol edeyim istiyorum. Bakalim yaptigim spordan kac kalori yakiyorum.
Canım çok beğendim. Hayırlı olsun inşallah. Bide kendini salma nolur devam et. Ben saldım bak kaç kilo alıp geri döndüm çok mutsuzum. Sen yapma.Akilli saatlerden aldim. Oyle pahalilarindan degil ucuz bir sey. Gunluk her kalorimi adimimi kontrol edeyim istiyorum. Bakalim yaptigim spordan kac kalori yakiyorum.
Süper motivasyon. Bende 2 gelin olacak dur AZcık gaza geleyim.Sagol canim azmim aynaya baktigimdaki goruntu inan baska bisey yok ogluma fit bi anne olmak istiyorum kiz arkadasi anneyi kiskansinbakimsiz koca popolu anne olmak istemiyorum
Ben de ıphone un akıllı saati var.Günlük yakmam gereken kaloriyi istiyor.45 dakika leslie ile yapabildiğime hiphop tabata ile çok daha hızlı ulaştı.@Mysonismysun bize bu sporu kazandırdığın için sağolKizlar Dr Now u bilirsiniz tlc de
Ya ozellikle hiphop tabata yaptiktan sonra cok merak ediyorum hakikaten hissettigim kadar kalori yaktiriyomu diye
Ben de ıphone un akıllı saati var.Günlük yakmam gereken kaloriyi istiyor.45 dakika leslie ile yapabildiğime hiphop tabata ile çok daha hızlı ulaştı.@Mysonismysun bize bu sporu kazandırdığın için sağol
Maşallah canım Allah hayırlı ömürler versin 9 aylık ama pek meraklı yürümeyeSağol canım 3 mayısta doğum günümüz var tam 1 yaşında senin bebeğin kaç aylık
Oo cok begendim canim geldiğinde yorumla kesinlikle.
Kizlar Dr Now u bilirsiniz tlc de
Ya ozellikle hiphop tabata yaptiktan sonra cok merak ediyorum hakikaten hissettigim kadar kalori yaktiriyomu diye
Canım çok beğendim. Hayırlı olsun inşallah. Bide kendini salma nolur devam et. Ben saldım bak kaç kilo alıp geri döndüm çok mutsuzum. Sen yapma.
Ben de bu hafta böyle yapmayı düşünüyorumOglen yemek yemeyeince ben verebiliyorum gecistieici seyler yiyebilirsin muslili yogurt, kahve yanuna kayisilar(zaten direkt tuvaletengidersin bitince) isirgan otu anason rezene bunun cayini yapip yogurfa dokup karisitiyorum bazen mesela hep sutum artiyo yanina ceviz, yulaf ezmeli yogurt avakadolu bunlar tok tutuyo ogleni gecistirip bi tane dahanara ogun yapio direkt yemek yiyebilirsin vs tatlilari ben balkonkombi dolabinin ustune koydum gofretleri esime de diycem ordan alip yesin gozum gormesin o popo buyutuculeri zaten sinir oluyorum ambalaji bile yiyesim geliyo
Ben letgodan 2. El aldım geçen sene canım çok memnunum. 750 TL ye hem de yedek silikon kordon da verdi ki o bile 500tl normalde. Bazen düşüyor öyle ara ara bakmak gerek. Hatta telefonum da iPhone o da letgoIphone u ben de dusundum ama o kadar paraya gerek yok dedim isimi gorsun yeter
Evet şu an hepsi pahalı.Mı band de kullandım hepsi iş görüyor.Amaç zayıflamakIphone u ben de dusundum ama o kadar paraya gerek yok dedim isimi gorsun yeter
65 sınırını kırmak cok güzel bir duygudur, bilirim:)Gunaydin kizlar bu hafta ben iyi vermişim. - 1.5 kg ile 64.9 a indim cok şükür