Akıllı bileklikler gerçekten güzel oluyo ben diyete girdim dediğimde eşim sipariş etmiş benim için 2 aydır kullanıyorum günlük aktivitelerimi kalori mı takip edebiliyorum en azından güzel bişeyAkilli saatlerden aldim. Oyle pahalilarindan degil ucuz bir sey. Gunluk her kalorimi adimimi kontrol edeyim istiyorum. Bakalim yaptigim spordan kac kalori yakiyorum.
Saat bu gelip deneyimledikten sonra buraya da yazarim.
Akıllı bileklikler gerçekten güzel oluyo ben diyete girdim dediğimde eşim sipariş etmiş benim için 2 aydır kullanıyorum günlük aktivitelerimi kalori mı takip edebiliyorum en azından güzel bişey
Mı band 3 var bende fiyatına göre performansı çok çok iyi canım şarjı 30 güne yakın gidiyo çok IyiSende hangisi var canim memnun musun?
Yazacagim kizlar gelince mutlaka.
suukaa yok canim hic birakmiyorum ben alsam da versem de sonuna kadar buradayim.
Aaaaaaa çok doğru söyledin. Yaparlar valla.suukaa oooo sirf bunun icin bile verilir kiz iki elti dedikodu yapae bide bunlar mahal verme su zillilere
Evet canım eşimde de 4dü sanırım ondan var. Çok memnun. Ben bi türlü seçemedimMı band 3 var bende fiyatına göre performansı çok çok iyi canım şarjı 30 güne yakın gidiyo çok Iyi
Evet canım eşimde de 4dü sanırım ondan var. Çok memnun. Ben bi türlü seçemedimMı band 3 var bende fiyatına göre performansı çok çok iyi canım şarjı 30 güne yakın gidiyo çok Iyi
Benimkide 4 müş canım eşime sordum şimdide ben 3 biliyodumEvet canım eşimde de 4dü sanırım ondan var. Çok memnun. Ben bi türlü seçemedimautumnn aldığı modelde istiyordum. O yüzden hatta Apple a falan baktım. Sonra vazgeçtim. Ben seçene kadar akıllı saat teknolojisi ortadan kalkar
Bizde sıkıntıdayız. 2.5 yaşındaki oğlum hemen uyanıyor davulculardan korkuyormuş. Bunlara yapacak bişey yok mu ya?Bebiş davulcu sesine korkup uyanırsa bizde kalkar analı oğullu dans eder spor yaparız
Benim bebeğim canımBebegi süt alerjisi olan kimdi kizlar?
Ama ne güzel karşılığını görüyorsun canım.. istediğin kiloya gelince Pazar kahvaltısında coşup Pazartesi denge günü yaparsın. Ama dediğin gibi ben de bu tarz şeyler yemek istiyorum. Onun yerine bu gibi şeyler yemek çok zevk vermiyor.Ya gercekten normal kahvalti edebilmeyi cok ozlwdim borekli patates kizartmali nutellali... Kahvalti benin icin sadece karin doyurma oldu hicbir zevk almiyorum hele mesela aksamki o kinoali ton baligi Allah im nasil bi iskenceydi ya vallahi kilo veemek cok guzel bisey ama gercekren hayatin hicbir zevki kalmiyo bu sekilde... Kahvenin yanina kayisi yemekten de biktim neymis kayisi cikolata yerineymis yaw kayisiyla cikolatanin ne alakasi var dogan gorunumlu sahin gbi... Saglikli yasamdan gina geldi (bu kisim kufur icerir)