Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Akıllı bileklikler gerçekten güzel oluyo ben diyete girdim dediğimde eşim sipariş etmiş benim için 2 aydır kullanıyorum günlük aktivitelerimi kalori mı takip edebiliyorum en azından güzel bişey

Akıllı bileklikler gerçekten güzel oluyo ben diyete girdim dediğimde eşim sipariş etmiş benim için 2 aydır kullanıyorum günlük aktivitelerimi kalori mı takip edebiliyorum en azından güzel bişey

Sende hangisi var canim memnun musun?

Yazacagim kizlar gelince mutlaka.

suukaa yok canim hic birakmiyorum ben alsam da versem de sonuna kadar buradayim.
Harikasın hadi yapabiliriz başarabiliriz. Bugün çok zor tuttum kendimi. 1 haftayı devirirsem ooo benden iyisi yok.
suukaa oooo sirf bunun icin bile verilir kiz iki elti dedikodu yapae bide bunlar mahal verme su zillilere
Aaaaaaa çok doğru söyledin. Yaparlar valla. hemen fit olmalıyım. Ah korona feci vurdun beni. Pilatesimi çok özlüyorum

Mı band 3 var bende fiyatına göre performansı çok çok iyi canım şarjı 30 güne yakın gidiyo çok Iyi
Evet canım eşimde de 4dü sanırım ondan var. Çok memnun. Ben bi türlü seçemedim autumnn aldığı modelde istiyordum. O yüzden hatta Apple a falan baktım. Sonra vazgeçtim. Ben seçene kadar akıllı saat teknolojisi ortadan kalkar

Mı band 3 var bende fiyatına göre performansı çok çok iyi canım şarjı 30 güne yakın gidiyo çok Iyi
Evet canım eşimde de 4dü sanırım ondan var. Çok memnun. Ben bi türlü seçemedim autumnn aldığı modelde istiyordum. O yüzden hatta Apple a falan baktım. Sonra vazgeçtim. Ben seçene kadar akıllı saat teknolojisi ortadan kalkar

2 dilim tan buğday
1 yumurta
Fındık ezmesi
Zeytin

ıspanaklı pide orta boy ev yapımı

kahve
Kuru kayısı
9-10 badem
(Tatlı krizi için)

makarna
Fırında sebze

bugüntatlı yemedim, spor yapmadım ama temizlik yaptım detaylı.. bir ara bebiş kucağımda dans ettim.. tatlı konusunda ciddiyim, bir süre yemeyeceğim. Bakalım..

Günaydın hatunlarkahvemi içtim incirle zeytinide yedim yavruları uyuttum kahvaltı yapıyorum.dün diyeti bozmamak için çok zor tuttum kendimi bugünde pek adapte değilim ama toparlarım inşallah

Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 salatalık
Yarım havuç
Çeyrek kapya biber
1 hindi füme
1 bardak süt

Ben yoğurt peynir vs yemediğim için süt içiyorum

Günaydın kızlar
Sabah 9;00 hindiba kahve ve 750 ml su
Bugün kahvaltım baya fazla oldu.
10:00
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ananas
1 domates 1 salatalık
2 dilim çok tahıllı ekmek

Eklentiler

• 0FD96758-D85C-453D-A0FB-96A475679815.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 38
Ya gercekten normal kahvalti edebilmeyi cok ozlwdim borekli patates kizartmali nutellali... Kahvalti benin icin sadece karin doyurma oldu hicbir zevk almiyorum hele mesela aksamki o kinoali ton baligi Allah im nasil bi iskenceydi ya vallahi kilo veemek cok guzel bisey ama gercekren hayatin hicbir zevki kalmiyo bu sekilde... Kahvenin yanina kayisi yemekten de biktim neymis kayisi cikolata yerineymis yaw kayisiyla cikolatanin ne alakasi var dogan gorunumlu sahin gbi... Saglikli yasamdan gina geldi (bu kisim kufur icerir)

Ama ne güzel karşılığını görüyorsun canım.. istediğin kiloya gelince Pazar kahvaltısında coşup Pazartesi denge günü yaparsın. Ama dediğin gibi ben de bu tarz şeyler yemek istiyorum. Onun yerine bu gibi şeyler yemek çok zevk vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…